Stylish sporten

Stylish sporten


Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent: goede voornemens. Meer sporten staat bij veel mensen hoog op het lijstje, samen met afvallen en stoppen met roken. Ben jij van plan om te gaan sporten, of doe je dat al, en wil je sporten in stijl? Klik dan gauw verder.

Naar de sportschool gaan in stijl maakt sporten zoveel leuker! Voordat je naar de sportschool vertrekt, kun je je al verheugen op de nieuwe sportkleding die je hebt gekocht en die je dan éindelijk mag aantrekken. Doordat je leuke kleding aan hebt, kun je jezelf meer op je gemak voelen tijdens het sporten. Natuurlijk kunnen we er niet allemaal uitzien als een slanke, getrainde sportvrouw, maar we kunnen ons wel leuk kleden, toch?

Leuke trainingsbroek van Adidas (Nelly.com)

Top van Nike (Zalando.nl)

Top van Asics (Zalando.nl)
BROEKEN - NIKE / REGULAR COTTON PANT - NELLY.COM
Trainingsbroek van Nike (Nelly.com) Perfect voor zumba!
TIGHTS - REEBOK / EASYTONE CAPRI TIGHTS - NELLY.COM
Capri Tights (Nelly.com)

Hebben jullie goede voornemens? Willen jullie meer gaan sporten of juist iets anders?

‘Till next time,

Tedje

Volg:

8 Reacties

 1. 14 januari 2012 / 11:22

  Ik wil niet per se meer gaan sporten (kan ook niet met een paard), maar ik wil wel meer wedstrijden gaan rijden en zeker twee klasses hogerop komen dit jaar! Succes met je goede voornemen!

 2. 14 januari 2012 / 13:26

  Leuke sportoutfits.

  Ik ben begonnen met de 30 day challenge van bodyrock.tv en hij is heel erg pittig maar ik ben echt bereid er alles voor te geven om mezelf te trainen.. Verder zit ik op voetbal dus ik sport al geregeld en hoef dus niet heel veel meer te sporten. :)

 3. 14 januari 2012 / 14:39

  Hm, ik vind stylish sporten niet zo belangrijk, al voel je je dan vaak wel zelfverzekerder :)
  x

 4. Sanne
  14 januari 2012 / 18:14

  Ik ben vandaag voor het eerst op je site gekomen! En ik dacht dat ik je op een of andere manier herkende. Heb jij op t Frencken gezeten? Verder vind ik dat je een onwijs leuke blog hebt (ik heb het afgelopen half uurtje zitten teruglezen) :)

 5. 15 januari 2012 / 19:35

  Ah dat roze shirt is echt geweldig, me likes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *