Swatch: Bobbi Brown lipgloss Beach 16

Swatch: Bobbi Brown lipgloss Beach 16

Ik liet hem een tijdje geleden al kort zien, maar vandaag is het tijd voor een swatch van de Bobbi Brown High Shimmer Lip Gloss Beach 16. Dit is mijn eerste product van Bobbi Brown, dus ik was reuze benieuwd! Kijken jullie mee?

Ten eerste: ik vind de verpakking er heel mooi uit zien: simpel met een zwarte dop, maar toch chique. Dan het applicatortje, die ziet eruit als bij de meeste lipglosses. Prima!
De kleur vind ik erg speciaal.  Het lijkt op een brons/bruin/roze kleurtje met heel veel glitters! Als je de gloss op je lippen aanbrengt, ziet hij er anders uit: meer transparant met veel glitters. De gloss geeft wel kleur af op je lippen, maar op mijn lippen zie je dat niet zo goed. Om de kleur beter tot zijn recht te laten komen, kun je ervoor kiezen om een lip erease onder de gloss aan te brengen zodat je lippen neutraler zijn.

Ik ben erg tevreden over de lipgloss. Perfect bij een heftige look of juist een au naturel look. De gloss zelf ruikt een beetje naar pepermunt lijkt het wel, lekker! Dit staat overigens ook bij de ingrediëntenlijst (Mentha Piperita, Peppermint), dat had ik goed geroken!

Wat vinden jullie van de kleur?

xoxo Tedje

Volg:

6 Reacties

  1. 11 januari 2012 / 11:05

    Mooi kleurtje, lijkt me een fijne lipgloss! :D

  2. 13 januari 2012 / 17:33

    Ik heb nog niks van dat merk, maar deze lipgloss ziet er echt mooi uit!

  3. 13 januari 2012 / 20:29

    Oeh dat is een heel mooi kleurtje. Doet mij denken aan een lipgloss die ik heb van Estée Lauder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *