Swatch: Catrice 905 Steel My Soul

Swatch: Catrice 905 Steel My Soul

IMG_8678

Catrice heeft een heel nieuw assortiment en daarbij hoort ook: nieuwe kleuren nagellak! Toen ik de nieuwe collectie ging bewonderen viel mijn oog gelijk op het lakje 905 Steel My Soul. Kijken jullie mee naar de swatches?

Het flesje ziet er gewoon uit zoals we gewend zijn van Catrice: met de zwarte, ronde dop!

Het is dus 905 Steel My Soul, ik hou van de namen die Catrice elke keer verzint! Ik vraag me af hoeveel mensen er bij Catrice werken die de namen verzinnen. Jullie niet?  Die dus heel de dag bezig zijn met alleen maar namen verzinnen.. Leuk baantje!

De sticker bovenop de dop viel mij meteen op (hee dat rijmt). Het is een heel speciaal lakje, het is een lakje met een brushed metal effect. En wat mag dat dan wel niet zijn? Dat vroeg ik me ook af!

Het kwastje is lekker breed, hierdoor kun je je nagels lekker snel lakken. Je moet wel oppassen dat je netjes ‘binnen de lijntjes’ blijft!

Dit is het lakje. Heel speciaal: lichtgrijs-achtig met shimmers. De lak droogt redelijk mat op, dat is waarschijnlijk het brushed metal effect waar Catrice het over heeft. Ik vind het in ieder geval een heel mooi effect geven!

Het kleurtje is lekker autumn-proof! De felle, koraal- en mintkleuren gaan plaats maken voor donkere herfstkleurtjes. Een minpuntje aan de nieuwe Catrice nagellakjes: ze zijn twintig cent in prijs verhoogd! In plaats van €2,49 kosten de lakjes nu €2,69. Nog steeds niet duur voor een flesje van 10ml hoor, maar toch..

Wat vind jij van Steel My Soul? 

Much love,
Tedje

ps. Wisten jullie dat alle nagellakswatches te zien zijn op de Facebookpagina van Teddlicious?

Volg:

19 Reacties

 1. 13 augustus 2012 / 10:07

  Moooooi kleurtje <3 Die zou ik wel willen hebben.

 2. 13 augustus 2012 / 10:22

  Mooi kleurtje! Subtiel, netjes, maar toch wat kleur!

 3. 13 augustus 2012 / 10:27

  Ontzettend mooi, ik heb vorige week eindelijk een paar nieuwe Catrice lakken kunnen scoren :-)

 4. 13 augustus 2012 / 10:54

  Ik vind dat echt een mooi kleurtje! x.

 5. 13 augustus 2012 / 11:06

  Mooie kleur! Ik ben erg benieuwd naar de rest van de lakken. Ik ga van de week toch maar eens een kijkje nemen in de winkel :-)

 6. 13 augustus 2012 / 11:12

  hele mooie kleur!
  toch houd ik zelf meer van een glanzende finish.. (wat gelukkig makkelijk op te lossen is met een topcoat :P)

 7. 13 augustus 2012 / 12:29

  Ik heb hem ook en ben er zo verliefd op! Hij is echt heel erg mooi!

 8. 13 augustus 2012 / 15:25

  Deze wil ik ook nog, je ziet ‘m overal voorbij zoeven, ooooh wat is die pretty.. <3

 9. moeders
  13 augustus 2012 / 22:00

  Mag ik hem een keer lenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *