Swatch Catrice: Meet Me At Coral Island

Swatch Catrice: Meet Me At Coral Island

Vandaag wil ik jullie weer een lakje van Catrice laten zien omdat, laten we eerlijk zijn, niet genoeg kunnen krijgen van de lakjes van Catrice. Meet Me At Coral Island is een koraal roze kleur, heel leuk voor in de zomer. Jammer dat de zomer voorbij is, maar ik draag hem gewoon nog lekker op mijn nagels omdat ik geen afstand kan doen van de zomer. Benieuwd naar de swatches? Lees dan gauw verder!

De lakjes van Catrice kosten altijd 2,49, zo ook deze dus. Niet duur en ze lakken prima! Het kwastje ligt lekker in je hand en het applicatortje is ook nog eens lekker breed. De lakjes bevatten 10 ml, wat best veel is vind ik. Ik weet niet of ik ooit zo’n lakje op kan krijgen, dat is een uitdaging. (Note to self: een Catrice lakje opmaken!).

Wat ik ook altijd leuk vind aan Catrice is dat de lakjes altijd een leuke naam hebben, nu ook weer: Meet Me At Coral Island! Zo leuk! Catrice is verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Wat vinden jullie van de kleur? Kan ‘ie nog in de herfst?

Liefs van Tedje

Volg:

8 Reacties

 1. 19 oktober 2011 / 11:19

  Ah mooi kleurtje, ik ga zo even naar kruidvat!

 2. 19 oktober 2011 / 18:27

  Leuk kleurtje, maar de foto’s zien er een beetje uitgerekt uit. Ik dacht ik zeg het even. Veder heb je wel echt een hele leuke blog!

  • 19 oktober 2011 / 18:35

   Dankje voor de tip! Dat berichtje kreeg ik laatst ook van een klasgenootje, maar ik denk dat dat aan je internet browser ligt! Ik weet niet precies hoe het zit, maar bij mij en bij veel anderen zien de foto’s er gewoon goed uit. Misschien een andere internet browser proberen?
   Liefs

 3. 19 oktober 2011 / 19:31

  Dit is zo’n mooi kleurtje, ik heb hem ook. Love it ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *