Swatch: Catrice Pimp My Shrimp & Raspberry Fields Forever

Swatch: Catrice Pimp My Shrimp & Raspberry Fields Forever

Altijd als ik bij het Kruidvat ben, moet ik even naar het schap van Catrice. Er liggen altijd wel leuke dingen die ik mee wil nemen. Zo ook deze twee lakjes van Catrice: Pimp My Shrimp (820) en Raspberry Fields Forever (360). Kijken jullie mee naar swatches?

Pimp My Shrimp (wat een leuke naam weer, origineel!) komt uit de nieuwe collectie. Het is een mooi koraal oranje kleurtje, een fijn lente lakje! Twee laagjes en hij is perfect dekkend.

Een mooi kleurtje!

Dan hebben we hier Raspberry Fields Forever. Een mooi rood/roze lakje, heel classy wat mij betreft. Hij matcht mooi met mijn toilettasje :) Wederom na twee laagjes is deze lak dekkend. Eigenlijk alle lakjes van Catrice zijn na twee laagjes dekkend, me likezzz!

Wat ook niet onbelangrijk om te vertellen is: Catrice heeft nieuwe kwastjes! Raspberry Fields Forever heeft nog het oude kwastje, maar Pimp My Shrimp heeft een nieuw kwastje. Wat is er veranderd? Het nieuwe kwastje is breder!

Je kunt nu met een beweging je hele nagel voorzien van lak, behalve bij mijn duimnagel, die is best wel breed. Vind ik het prettiger lakken? Niet perse prettiger, maar het is niet verkeerd!

Wat vind jij van de kleurtjes? 

Liefs van Tedje

Volg:

12 Reacties

  1. 9 maart 2012 / 19:51

    Mooie kleurtjes! Momenteel ben ik helemaal into de lakjes van essence!

  2. 9 maart 2012 / 20:40

    Wat handig dat het kwastje wat breder is, ik had altijd wel wat ruzie met het oude kwastje haha! Ik ga morgen eens even in het Kruidvat schap kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *