Swatch: Flormar 47

Swatch: Flormar 47

Tijd voor de 2e swatch van de lakjes die ik van mijn zusje heb gehad! Vandaag is de donkerblauwe kleur aan de beurt, nummer 47. Benieuwd? Klik dan gauw verder!

Nummer 47 is een mooi donkerblauw lakje met een mooie shine eroverheen. Ik vind het een apart kleurtje, maar wel superleuk! Zoals jullie misschien weten ben ik dol op blauwe nagellak, dit kleurtje voeg ik dan ook met plezier aan mijn stash toe.

Ook dit lakje lakt weer erg fijn en droogt snel op. Hij chipt niet snel en hij blijft erg goed zitten zonder top- of basecoat.

Ook het kwastje is heel fijn en lakt goed. De dop ligt ook lekker in je hand!

Ik ben superblij met dit kleurtje! (sorry dat ik niet heel netjes heb gelakt!!) Ik ben trouwens sowieso erg onder de indruk van de kwaliteit van het lakje. Mijn zusje heeft de kleurtjes voor 1,60 euro per stuk gekocht. Zo weinig geld en een super goede kwaliteit!

Wat vinden jullie van blauwe nagellak? 

Liefs van Tedje xo

Volg:

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *