Swatch: Golden Rose Scale Effect nr. 13

Swatch: Golden Rose Scale Effect nr. 13

Vandaag laat ik jullie een speciaal lakje zien: een flakie nagellak. Flakies zijn kleine stukjes die in de nagellak zitten die je over een ander kleurtje aan kunt brengen. De stukjes geven een heel gaaf effect, ze weerkaatsen in allerlei kleuren. Kijken jullie mee? 

Dit is Golden Rose Scale Effect nr. 13. Er zit 10ml in, best veel! Zie je al die kleine stukjes erin? Ik heb ook nr. 08 van Golden Rose, klik hier voor dat artikel!

Ik heb de flakies aangebracht over Romantic Flair van KOH.


Het is ontzettend lastig om de flakies goed op de foto te zetten! De flakies reflecteren in iedergeval in allerlei kleuren: blauw, groen, oranje en wit. Je kunt flakies over elke kleur nagellak aanbrengen eigenlijk. Wat ik zelf ook mooi vind, is om een flakie over een zwart nagellakje aan te brengen.

Flakies van Golden Rose kun je onder andere bestellen bij de webshop van Enchantra, maar Essence en Catrice hebben volgens mij ook een mooie flakie in hun Limited Edition zitten op het moment!
Zijn jullie al bekend met flakies? Vind jij het leuk?
Liefs van Tedje

Volg:

7 Reacties

  1. 4 april 2012 / 12:42

    Heel mooi, die combinatie van die twee :)
    Ik hou van flakies!

  2. 5 april 2012 / 19:14

    Mooi! Ik heb hem ook gewonnen, ik ga hem van de week opdoen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *