Swatch Hema: Long Lasting Nailpolish

Swatch Hema: Long Lasting Nailpolish

Vandaag wil ik jullie dit lakje van de Hema laten zien. Het is een mooie bronsachtige kleur met een subtiele shimmer. Benieuwd naar de review? Lees dan gauw verder!

De lakjes van de Hema vind ik altijd vrij goed. Ze lakken fijn, ze hebben een fijn kwastje en ze drogen redelijk snel. Ik vind het jammer dat de Hema geen namen aan haar producten geeft, alleen maar nummers, maar goed dat maakt  de kwaliteit van de lak niet minder goed! De nagellak dekt in principe al goed na de tweede laag, maar ik heb drie laagjes aangebracht voor een nog mooier effect.

Bij mij chipt (stukjes van de nagellak gaan van de nagels af) nagellak best wel snel, maar dat ligt meestal niet aan de nagellak, maar aan mijn eigen nagels. Die zijn namelijk niet heel sterk. Daarom gebruik ik meestal ook een topcoat over de nagellak heen. Dit zorgt ervoor dat je nagellak beter en langer blijft zitten. Ik heb een topcoat van de Hema, en die werkt best prima!

Hebben jullie veel lakjes van de Hema?

Liefs van Tedje

Volg:

5 Reacties

 1. 11 oktober 2011 / 10:36

  Wat een mooi kleurtje , zelf heb ik 2 lakjes van de hema en ben er zeer tevreden mee. :D

  liefs’ Armani xx

 2. 11 oktober 2011 / 10:59

  Ik vind dit echt een mooi kleurtje!
  ik hou van zulke tinten <3

 3. 11 oktober 2011 / 12:35

  Dat is werkelijk een prachtig kleurtje jongedame

 4. 11 oktober 2011 / 19:42

  Heb hem ook! hij is zo mooi !! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *