Swatch: Pupa Magnetic Nailart Kit

Swatch: Pupa Magnetic Nailart Kit

In oktober 2011 ben ik naar het Pupa Bloggersevent geweest in Dordrecht. Daar kregen we de kerstcollectie van 2011 te zien, maar daar konden we ook al stiekem kennis maken met de Pupa Magnetic Nailart Kit. We mochten hier nog niks over zeggen, want Pupa wist nog niet zeker of ze deze kit ook in Nederland op de markt zouden brengen. Nu kan ik jullie goed nieuws mededelen: de Magnetic Nailart Kit wordt in Nederland verkocht! Jippie! Maar wat is nou precies die Magnetic Nailart Kit? 

De Magnetic Nailart Kit is een exclusieve kit voor een ‘magnetische look’ op je nagels. Huh? Een magnetische look? Ja: in de nagellak zit een unieke formule met speciale metaaldeeltjes die worden aangetrokken door een magneet en daarbij wordt er een bijzondere look gecreëerd op de nagels.In het setje zit het volgende: een magnetische nagellak, een magneet voor het creëren van horizontale strepen en een magneet voor het creëren van diagonale strepen.

Wauw, pretty color!
Hoe ga je aan de slag?
Schud het flesje eerst goed. Zo worden de metaaldeeltjes goed verdeeld. Je hoeft slechts één laag nagellak aan te brengen, de nagellak is dan gelijk dekkend. Lak eerst één nagel, plaats daarna gelijk de magneet boven de nagel voor ongeveer 10 seconden. Je moet heel goed opletten dat je niet te dicht op je nagels zit, anders komt de magneet op je pasgelakte nagels. Ook moet je de magneet er niet te ver vandaan houden, anders werkt de magneet niet. Lak vervolgens je volgende nagel en doe precies hetzelfde met de magneet. De reden waarom je je nagels één voor één moet lakken is omdat je nagellak snel opdroogt en magnetische deeltjes niet meer naar de magneet getrokken kunnen worden.
Het resultaat

Diagonale strepen

Verticale strepen

De finish van de lak is werkelijk prachtig! Kijk eens hoe mooi hij glanst!

Om en om.
Mijn mening
Ik heb de kleur 33 Magnetic Blue. Ik vind de blauwe kleur prachtig, ook zonder de strepen te gebruiken dus! Overigens ben ik erg enthousiast over de werking van de magneten: het werkt echt goed! Binnen 10 seconden heb je een mooie nailart op je nagels zonder te priegelen met kleine kwasten of iets dergelijks.
Het setje kost €9,95, wat ik niet veel vind voor een prachtig dekkende nagellak en 2 magneetjes erbij. Kijk voor de verkooppunten van Pupa even op www.pupa.nl!

Wat vind jij van de Magnetic Nailart Kit van Pupa? 
Liefs van Tedje
Follow me on Bloglovin’ 

Volg:

18 Reacties

 1. 18 februari 2012 / 08:47

  Wauw, het resultaat is beduidend beter dan de Essence variant hiervan! Leuk!

 2. 18 februari 2012 / 09:16

  Wat een gaaf resultaat zeg!! Me likey

 3. 18 februari 2012 / 09:55

  Ik zag het al ergens anders ook op een blog staan en ik vind het ongelofelijk cool! Zoals je zegt, snel en handig en het is een prachtige kleur!

 4. 18 februari 2012 / 11:08

  Heel erg mooi! ik heb zelf de rode, is ook erg leuk

 5. 18 februari 2012 / 17:03

  Wat een cool effect!
  Véél mooier dan die van Essence een tijd geleden.

 6. 18 februari 2012 / 19:30

  Jeetje wat mooi! Ik vind Pupa sowieso een goed merk.

 7. 19 februari 2012 / 08:44

  Ik kende het al vanuit Amerika, maar wat een pracht-product! Het is weer iets heel anders en de blauwe kleur is inderdaad erg mooi!

  Kun je Pupa in de parfumerieën kopen of alleen in hun webshop? Ben namelijk niet bekend met het merk;)
  X

 8. 19 februari 2012 / 10:18

  Ik vind ze echt super leuk! Had ze al eerder op internet voorbij zien komen :)

 9. 19 februari 2012 / 16:02

  Dat ziet er mooi uit! Ik heb die van Essence gehad, maar die vond ik niet zo bijzonder.

 10. 19 februari 2012 / 17:47

  Wat een mooi resultaat! Ik vind de kleuren samen ook erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *