Swatch: Rimmel 60 Seconds 405 Rose Libertine

Swatch: Rimmel 60 Seconds 405 Rose Libertine

Roze nagellak is iets dat je nooit genoeg in je stash kan hebben. Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten kleuren roze. Deze kleur roze had ik nog niet in mijn stash zitten, en ik vond hem pretty! Dus ik kocht 405 Rose Libertine voor €4,99 bij het Kruidvat. Dit lakje kwam al eventjes voorbij in de shoplog, maar vandaag wil ik jullie de kleur op mijn nagels laten zien! 

Dit is mijn tweede lakje van Rimmel London. Wat ik heel erg prettig vind aan het lakje is dat het zo’n breed kwastje heeft. In één veeg heb je de kleur op je nagels zitten, echt ideaal! Oke, bij mijn duim heeft hij twee banen nodig, maar ik heb ook wel brede duimnagels.

Hier zie je de lak op mijn nagels. Ik vind het echt een hele mooie kleur! Zeker een goede toevoeging aan mijn stash.

In twee laagjes dekt de nagellak volledig. Op de foto draag ik geen topcoat, wel een basecoat. De lak heeft een mooie, glanzende finish.

Ik ben erg blij met dit kleurtje! Wat vind jij ervan?

Liefs van Tedje

Volg:

16 Reacties

  1. 18 mei 2012 / 08:01

    Wow, nu baal ik ergens wel dat ik em heb laten staan bij de etos (1+1 op alle rimmel ;)). Maar ik ben ook wel weer blij met mijn eigenkleurtjes :D
    Mooie tint roze!

  2. Chrissi
    19 mei 2012 / 13:41

    Hmm, zo goed dekt hij niet bij twee laagjes hoor.. En hij lakt erg streperig.. Zou hem toch niet zo snel in huis halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *