Swatch: Sinful Colors & China Glaze nagellak

Swatch: Sinful Colors & China Glaze nagellak

 photo IMG_9485a.jpg

Een tijdje geleden kocht ik via een Blogsale een aantal nagellakjes over. Vorige week konden jullie mijn aankoopjes van Barry M zien. Vandaag laat ik jullie twee lakjes zien: eentje van Sinful Colors en een van China Glaze. Twee glitternagellakjes waar mijn oog meteen op viel!

 photo IMG_9484a.jpg

Links zien jullie 830 Pinky Glitter, een naam die de inhoud van het flesje volledig dekt. De nagellak van China Glaze heet 796 Bad Kitty. Twee lakjes die veel op elkaar lijken, tenminste dat denk je in eerste instantie. Op naar de swatches!

 photo IMG_9532a.jpg

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Pinky Glitter dekt niet goed genoeg om hem als enige lakje op je nagels te dragen. Op bovenstaande foto draag ik drie laagjes en het resultaat is niet echt spectaculair vind ik. Op mijn middelvinger heb ik 313 Pink Forever van Sinful Colors aangebracht en daaroverheen Pinky Glitter. Pink Forever is een glanzende roze lak en de glitters van Pinky Glitter staan daar erg op vind ik zelf.

 photo IMG_9539a.jpg

China Glaze’s Bad Kitty is helaas al een wat ouder lakje en dat is dan ook te merken aan de structuur van de nagellak: dik en stroperig. Hij brengt moeilijk aan en droogt ontzettend langzaam op. Jammer, maar dat kan je nooit echt weten bij een Blogsale. Ik vind het eigenlijk een helen mooie lak, daarom heb ik hem ook overgekocht.

Wat vinden jullie van de glitter nagellakjes? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 2 april 2014 / 06:14

  Jammer van de dekking. Maar het lakje is wel erg mooi!!

 2. 2 april 2014 / 07:58

  Wat jammer van de dekking van de lakjes. Zelf ben ik niet echt van de glitters maar vind het bij anderen wel leuk om te zien.

 3. 2 april 2014 / 08:19

  Wat jammer van de dekking, ze zien er wel leuk uit!

 4. 2 april 2014 / 08:31

  Jammer van de dekking zeg. Maar bad kitty is echt prachtig! Weet je hoe je dat stroperige zou kunnen proberen op te lossen? Misschien paar druppels nagellakverdunner erbij. Zo heb ik een aantal oude nagellakjes van mij gered :D

  • Tedje
   Auteur
   2 april 2014 / 08:52

   Wat een goede tip Sherr! Dat ga ik misschien eens proberen. Dankjewel!

 5. 2 april 2014 / 08:41

  Ik vind china glaze echt super!! Jammer van de dekking

 6. 2 april 2014 / 09:06

  Jammer dat hij zo dik is; de kleur is namelijk wel heel erg mooi! En bummer dat de kleur van Sinful Colors ook niet helemaal dekt; had zo mooi kunnen zijn!

 7. 2 april 2014 / 09:25

  De onderste lak vind ik erg mooi! Wel jammer dat ie zo stroperig lakt, dat is nooit fijn :(

 8. 2 april 2014 / 10:13

  Sinful Colors Pinky Glitter is echt een van m’n favoriete lakjes, ik kan er niet meer zonder. Ik draag hem altijd over Pink Friday van OPI, dit is echt de beste combinatie die er is.

 9. 2 april 2014 / 10:59

  Wat jammer van de dekking! In de flesjes zien de lakjes er heel mooi uit :-)

 10. Glenda
  2 april 2014 / 12:16

  Mooie lakjes! Ik wil je even tippen dat er nu bij de action verschillende kleuren helly Hansen nagellak zijn voor maar €1,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *