Swatch: Too Faced Natural Eye Palette

Swatch: Too Faced Natural Eye Palette

Dit palette bevat natuurlijke kleuren en aardetinten, helemaal top! Veel beautybloggers zijn helemaal weg van dit palette: ze maken zich er dagelijks mee op. Ik heb dit palette al een tijdje in mijn bezit, en ik ben er heel enthousiast over. Daarom wil ik het met jullie delen! Lees gauw verder voor een review en foto’s!

Dit is hem dan, het Natural Eye Palette van Too Faced. Ik vind het wel jammer dat het een kartonnen doosje is. Karton beschadigt best snel en kan absoluut niet tegen water, mee uitkijken dus!

Er zit ook nog een klein schuif laatje in met een spons applicator en een klein kwastje.

Zo ziet het palette eruit als je hem open doet. Ziet het er niet prachtig uit? Bijna zonde om aan te raken vind ik. (Natuurlijk heb ik dat al wel gedaan haha).  Je ziet 3 rijen met ieder 3 kleuren. Je kunt de ‘looks’ Day, Classic en Fashion bij elkaar te gebruiken, maar dat hoeft uiteraard niet. Ik gebruik ze lekker door elkaar heen! Er zitte matte kleuren in, zoals Velvet Revolver en Sexpresso, maar er zitten ook fijne shimmer kleurtjes in zoals Honey Pot en Silk Teddy. Heel leuk om met elkaar te combineren!

De minst fijne kleur om te gebruiken vind ik Nude Beach, die zit helemaal links onderin. De kleur bevat ontzettend veel glittertjes die overal op je gezicht gaan zitten (fall out). Soms gebruik ik de kleur wel in combinatie met Silk Teddy, dan mix ik ze een beetje door elkaar heen.

Aan de bovenkant zitten drie kaartjes verstopt. Hier leggen ze uit hoe je de 3 ‘looks’ kunt maken. Een leuke bijkomstigheid en het geeft iets extra’s aan het palette!

De swatches:

Day: Heaven – Velvet Revolver – Sexpresso 

Classic: Silk Teddy – Push Up – Erotica 

Fashion: Nude Beach – Honey Pot – Cocoa Puff 

Er komt superveel pigment van de oogschaduws af en ze brengen goed aan. Ik vind het leuk dat er matte kleuren in zitten, maar ook shimmery glimmende kleurtjes. Zo kan je lekker veel afwisselen. Ik ben heel blij met mijn palette!  Het was wel een prijzig product, ik kocht hem voor ongeveer 30 euro (met korting) bij Sephora.

Wat vinden jullie van het Too Faced Natural Eye Palette? Hebben jullie hem?

Liefs van Tedje

Volg:

12 Reacties

 1. 20 oktober 2011 / 11:00

  Dit is echt mijn lievelings palette, ik gebruik hem bijna iedere dag! Zo’n mooie kleurtjes!

 2. 20 oktober 2011 / 12:32

  Wat ben ik jaloers, deze palette wil ik al zo lang.
  Prachtige foto’s.
  Liefs, xxx

  • 20 oktober 2011 / 22:10

   Volgens mij loopt er momenteel een 25% korting actie bij Sephora met van die stickers, misschien een idee? :)

 3. 23 oktober 2011 / 13:46

  Mooi palette is het toch ook, en zeker de prijs waard! Heb je trouwens gefollowed op bloglovin’, leuke blog heb je!!

  • 23 oktober 2011 / 14:51

   Dankjewel Yara! Jij hebt ook een leuke blog :) Followed you on bloglovin’ too!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *