Swatch: Urban Decay Barlust

Swatch: Urban Decay Barlust

Jullie zagen al eerder dat ik een nagellaksetje van Urban Decay had gewonnen en vandaag is het tijd voor de eerste swatch: Barlust. Kijken jullie mee? 


Het flesje is klein maar fijn, er zit 5 ml in. Prima wat mij betreft, nagellak maak je toch niet zo snel op!De kleur Barlust is een mooie brons/bruine kleur met een shimmer er doorheen. Ik hou echt van die kleurtjes! De nagellak lakt prima, na twee laagjes dekt de lak goed. De dop houdt ook fijn vast, niks op aan te merken!


Prachtig kleurtje, meer kan ik er gewoon niet over zeggen!

Wat vinden jullie van het lakje? Is het jouw ding?

xoxo Tedje

Volg:

8 Reacties

  1. 13 februari 2012 / 11:53

    Wat een mooi kleurtje! Ik zou hem echt wel dragen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *