Swatch: Urban Decay Gunmetal

Swatch: Urban Decay Gunmetal

Vandaag wil ik aan jullie het tweede lakje laten zien uit het Urban Decay nagellaksetje. Het is de kleur Gunmetal, een stoere naam. Als ik de naam hoor, moet ik denken aan het leger. Als Urban Decay slim is, en dat zijn ze wel hoor, hebben ze van Gunmetal een bruine of groene kleur gemaakt. Kijken jullie mee?

Rechts zie je de kleur Gunmetal, inderdaad een bruinige kleur!In het flesje zit 5 ml, prima voor mij. Nagellak maak je toch niet zo heel snel op. Gunmetal is een stoere bruine kleur met een mooie grijs/paarse finish.

Ik vind de kwastjes trouwens fijn lakken. De nagellak zelf is wat aan de waterige kant, maar als je twee laagjes hebt aangebracht, zie je daar helemaal niks meer van terug.

Ik vind dit lakje erg mooi. De finish is prachtig, lekker glanzend!


Jup, ik ben erg tevreden over Gunmetal!

Wat vind jij van de kleur? Is het iets voor jou?

Till next time! xoxo Tedje
Follow me on Bloglovin’  

Volg:

5 Reacties

  1. 16 februari 2012 / 13:23

    Oeh tof lakje! Al ben ik de laatste tijd wel wat meer van de creamy lakjes, deze is erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *