Swatch: Urban Decay Hot Mess

Swatch: Urban Decay Hot Mess

Vandaag is het tijd voor de een na laatste swatch en review van het nagellak setje van Urban Decay. Ik laat aan jullie Hot Mess zien, een fuchsia kleur met grove shimmers. Zijn jullie al benieuwd? 

‘Wat een prachtige kleur’ is mijn eerste indruk bij het zien van het flesje van Hot Mess. Hot Mess kun je op bovenstaande foto zien, helemaal rechts.
Wat mij opvalt, is dat de lakjes van Urban Decay allemaal wat wateriger zijn dan dat ik gewend ben. Ik ben gewend aan stroperige nagellak. Ook dit lakje heeft dus niet zo’n perfecte dekking na 2 laagjes.

Gorgeous!
Verder is de kleur natuurlijk wonderschoon! Op naar de swatches:

Hier zie je de shimmers goed!


Ik ben over het algemeen tevreden over dit lakje. Het is een prachtige kleur en het kwastje lakt prima! In het flesje zit trouwens 5 ml, wat ik helemaal prima vind! Een perfecte inhoud voor een nagellakje, die maak je toch niet zo snel op.

Liefs van Tedje

Volg:

9 Reacties

  1. debora
    25 februari 2012 / 08:55

    deze heb ik ook, en ik vind het zo’n mooie kleur !
    als ik deze op heb ben ik de hele tijd mn nagels aan het bekijken in het zonlicht hihi

  2. 26 februari 2012 / 09:39

    Dit is echt wel mijn favoriete kleurtje! Ubercool! Lijkt wel heel erg op glamorous life van essence. Maar het jouwe is toch iets mooier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *