Swatch: Urban Decay Wrecked

Swatch: Urban Decay Wrecked

Urban Decay Wrecked, een bordeaux rode/wijnrode kleur. Ik vind dit een mooie kleur, echt een trendkleur van dit moment! Je ziet hem hierboven op de voorste rij in het midden. Love Burgundy! Kijken jullie mee naar de swatches en mijn mening? 
Wrecked, het derde flesje van links.


Het flesje bevat 5 mililiter, wat niet heel veel is. Voor mij is dat prima! Nagellak maak je niet zo snel op, zoals ik dat al vaker heb gezegd.

Wrecked is een dieprode wijnkleur die na 2 laagjes redelijk dekt. Je moet erg netjes lakken, anders krijg je strepen! Het lakje heeft wel een prachtige glanzende finish. De kleur vind ik ook erg mooi.

Prachtige kleur!


Zoals je ziet, dekt de lak niet helemaal goed na 2 laagjes. Een derde laagje erover heen smeren kan, maar dan wordt de lak zo dik op je nagels.
Al met al vind ik het een mooie kleur!

Liefs van Tedje
Follow me on Bloglovin’ 

Volg:

7 Reacties

  1. 23 februari 2012 / 07:03

    Wauuuw wat een mooie kleur zeg! Jammer dat ‘ie niet zo goed dekt, anders had ik hem graag willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *