Tag: 10 Food Confessions #2

food-confessions-teddlicious

Een tijdje geleden plaatste ik de 10 Food Confessions tag online, maar daar deed ik maar tien confessies. Veel te weinig voor een foodie zoals ik, dus vandaag een deel twee! 

1. Ik eet alleen ketchup bij tosti’s. Verder vind ik ketchup echt niet lekker.

2. Ik zou denk ik iedere dag wel sushi kunnen eten. Deze verslaving is nu al een aantal jaar gaande en mensen die mij goed kennen (en die mijn blog volgen!) weten dat ik regelmatig sushi ga eten. Ja. Alweer sushi. Sorry not so sorry.

3. Ik kan ook iedere dag een avocado eten! Heerlijk op brood of gewoon uit de schil met een beetje peper en zout en een paar tomaatjes erbij. Deze salade met avocado is trouwens ook echt super lekker en mega simpel. Of deze clubsandwich!

4. Nog een verslaving: Nutella. Ik word intens gelukkig als er een nieuwe pot opengemaakt moet worden, want dan hoor je dat geluid…. En (best of all): het gouden velletje mag er vanaf en je mag als eerste je mes in een gladgestreken pot Nutella dippen. OMG! Wisten jullie trouwens dat ik ooit een Nutella cheesecake recept op mijn blog heb gedeeld? Die moet ik binnenkort maar weer eens gaan maken.

5. Als we gaan barbecuen vind ik de salades en het stokbrood altijd veel lekkerder dan het vlees. Een sateetje, een stukje kip en een hamburger gaat er wel in, maar ik eet mezelf meestal al vol met stokbrood met allerlei lekkere smeersels.

6. Voordat ik een fotogeniek gerecht ga eten, moet ik er een foto van maken. Voor de blog natuurlijk! Vriendinnen en familieleden weten dit inmiddels wel, haha.

7. Ik lustte eerst geen champignons, maar nu wel! Zo’n gevalletje van: gewoon eten.

8. Mijn favoriete fruit van dit moment? Watermeloen! Ik zou zo een hele watermeloen opeten, no problem! Ik wil trouwens binnenkort nog een keer een watermeloen pizza maken. Met als topping aardbeien, chocolade en allerlei andere lekkere dingen.

9. Ik ben een goedgeoefende sushi-eter, maar het gebeurt me toch nog regelmatig dat de sushi tussen mijn stokjes glipt.. Tsja, dat is denk ik gewoon onhandigheid.

10. Ik drink de hele dag door water en thee. Het zal mij niet gebeuren dat ik te weinig drink op een dag. Ik heb ook altijd een flesje water bij me voor onderweg. Je weet maar nooit wat er gebeurt ;)

Ik ben heel benieuwd naar jullie food confessions! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 30 juni 2015 / 06:47

  Wij hebben best veel dezelfde fooddingen die op elkaar lijken zeg.. Sushi: wake me up for it! Watermeloen, yes please! Avocado? Graag! Champignons lustte ik vroeger niet (maar ik vond geen enkele groene lekker haha), nu vind ik het héérlijk!!

  • 18 juni 2018 / 15:41

   Ja Haha ik ook en ook met die ketchup, Seriously only with a tosti please!

 2. 30 juni 2015 / 07:49

  Leuke foodconfessions weer! Ik ben ook dol op watermeloen en avocado. Eerst luste ik ook geen champions, maar nu eet ik ze wel gewoon.

 3. 30 juni 2015 / 09:11

  Wat blijft dit toch een leuke tag!
  Precies hetzelfde met champignons bij mij haha!
  Liefs Lonneke

 4. 30 juni 2015 / 10:46

  Hahaha, nummer 1 klopt ook ZO erg bij mij! En ook ik eet mezelf helemaal vol met stokbrood, jammie!

 5. 30 juni 2015 / 12:21

  Watermeloen is zeker ook mijn favoriete fruit! En ik vreet mezelf ook helemaal vol aan salades en stokbrood tijdens een bbq haha. Leuk om te lezen dit!

 6. 30 juni 2015 / 16:31

  Haha, geweldig! Ik zou ook rustig nog 10 confessions kunnen maken.

 7. 1 juli 2015 / 21:43

  Haha dat van die Nutella he, ik krijg dat papiertje er nooit goed af. Dus dan wil ik ook zo met m’n mes in zo’n nieuwe pot steken, maar verneuk ik het met mn vinger al omdat ik uit schiet met dat eraf halen. Gosh, ook weer echt wat voor mij hahaha. En die cheesecake trouwens! Word al misselijk als ik er naar kijk maar soooooo good.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *