Tag: 10 Food Confessions

 photo tag food confession.jpg

Deze tag zag ik al op verschillende blogs voorbij komen. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik dol op het invullen van vragenlijstjes en ik ben dol op eten. Een perfecte combinatie is deze tag dus! Vandaag onthul ik tien geheimen over mijn eetgewoontes. 

1. Ik lust geen tonijn uit blik. Echt niet! Ik vind het net kattenvoer.

2. Een zak chips gaat er bij mij met gemak in één avond in. En dan bedoel ik geen klein zakje chips van 60 gram, maar gerust een grote zak chips. En misschien ook wel zo’n XXL zak van Lays. Oeps. Ze noemen mij wel eens een chipsmonster. Waar zou dat vandaan komen?

3. Als ik Italiaans schepijs eet, kies ik eigenlijk altijd voor meloen of mango. Soms maak ik een uitstapje naar yoghurtijs, maar dan moet ik wel in een hele gekke bui zijn ;)

4. Ik vind rauw vlees er altijd heerlijk uitzien. Lekkerder dan als het gebakken is.

5. In een restaurant heb ik de drang om een bakje kruidenboter helemaal leeg te maken. Ook als er geen brood meer is. Whoops!

6. Ik drink nooit melk. Vroeger wel, warm met een anijsklontje, maar ik gruwel nu bij de gedachte om een glas melk te drinken. Ugh!

7. Ik ga te vaak uiteten. Mijn vriend zegt wel eens: volgens mij ga jij iedere week uiteten. Ik zeg dan altijd: nee, dat valt wel mee hoor, maar stiekem weet ik dat hij gelijk heeft. Ik word nu eenmaal gewoon heel blij van buiten de deur eten. Geef mij dat maar in plaats van een avondje stappen!

8. Als ik M&M’s met nootjes eet, bijt ik eerst de M&M doormidden, frunnik met mijn tong het nootje eruit, eet die eerst op en als het nog even kan probeer ik met mijn tanden de chocolade aan de binnenkant eruit te schrapen en daarna pas het ‘glazuurlaagje’ op te eten. Die laatste twee lukken meestal niet, omdat ik de M&M’s met een aantal tegelijk in mijn mond doe omdat ik te ongeduldig ben.

9. Ik kan peultjes niet normaal eten. Die structuur… En het kraakt! Het het kietelt op mijn tong en mijn gehemeltje. Jak!

10. Als we thuis friet gaan halen, neem ik altijd een frikadel speciaal en meng ik mayonaise met satésaus als dipsaus voor mijn friet. Heerlijk!

Ik kan nog wel 20 confessions bedenken over eten, want ik heb het in dit artikel nog niet eens gehad over Nutella, avocado en sushi, mijn grote liefdes. Een deel twee van de foodconfessions tag zal ik over een tijdje met jullie delen.

Deze tag is trouwens bedacht door Leonie van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Ik ben wel heel benieuwd wat de food confessions zijn van Lizzy, DagmarCynthia en Teske.

Nu ben ik ook heel benieuwd naar jouw food confessions!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 12 mei 2015 / 11:17

  Ik vind ook dat rauw vlees er een stuk lekkerder uitziet dan gebakken! Mayo en satésaus is zo’n lekkere combinatie, ik doe dat ook altijd. Of mayo met ketchup.

 2. 12 mei 2015 / 12:49

  Haha, geweldig om te lezen. Eerst het nootje uit de M&M’s peuteren klinkt herkenbaar. Heerlijk! Mijn 10 Foodconfessions staan ook online! :)

 3. 12 mei 2015 / 15:01

  Leuk om te lezen bij iedereen! Ik ben ook gek op uit eten gaan en doe het, het liefst iedere week. Heerlijk, al vind ik zelf koken ook super leuk.

 4. 12 mei 2015 / 17:28

  Ha ha grappig, ze noemen mij ook het chipsmonster omdat ik elke dag wel chips wegkaai en dan een hele zak ook! Net zoals jou die xxl Lays zakken!:P Ik zou ook wel elke week kunnen uiteten, vind ik veel leuker als naar bijvoorbeeld de kroeg gaan, wat ik al nooit doe.

 5. 12 mei 2015 / 19:04

  Haha, leuke tag! Ik vind buiten de deur eten ook veel leuker dan een avondje stappen ;)

 6. 12 mei 2015 / 21:25

  Hahaha dat van dat rauw vlees herken ik wel! Vooral rosbief enz, yum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *