Tag: 11 vragen van Anne van Blush Much

Hi iedereen! Ik zag dat Anne van Blush Much een héle grote Liebster Blog tag op haar blog had staan, hartstikke leuk. Ze had niemand getagd, maar ze wilde wel vragen voor iedereen verzinnen. Dat vond ik nou eens leuk! Ik hou van vragen beantwoorden en ik vind het zelf heel leuk om persoonlijke dingen te lezen op een andere blog. Dus ik dacht: misschien vinden jullie dat ook wel leuk. Goed, genoeg gekletst. Op naar de vragen!

1. Als je 20 miljoen zou winnen, wat zou je dan doen?
Oef.. 20 miljoen? Dat is wel echt heel veel geld. Ik zou sowieso een auto voor mezelf kopen en eentje voor mijn moeder. Mijn vader heeft een eigen catering bedrijf en daardoor hebben we alleen maar bedrijfsbussen. Mijn moeder heeft nooit echt een eigen auto gehad, dus die zou ik haar geven. Een leuke Mini Cooper ofzo. Ik geef haar ook gelijk een tankpasje mee, ook handig. Wat voor auto ik zelf wil? Een crèmekleurige Audi A3 met alles erop en eraan haha! Een Fiat 500 is ook goed hoor. Of een Mini Cooper. Verder wil ik reizen. Ik wil alles zien: New York, Bali, Dominicaanse Republiek. Maar ook steden in Europa waar ik nog nooit ben geweest, zoals Rome en Londen. Scandinavië lijkt me ook érg mooi.
Verder: shoppingtime! De Chanel 2.55 natuurlijk, een paar Loubies en de mooiste jurken. Ja, ik zie het wel voor me!

2. Als je overal zou mogen wonen, waar zou je dan wonen?
Ah dat is ook een lastige. Ik zou ergens willen wonen waar het geen winter was. Ik heb het niet zo op kou. Alhoewel het wel lekker is om thuis te zitten met dikke sloffen, een dekentje, warme chocomel en koekjes en een stapels DVD’s natuurlijk. Dus een warm land? Ik weet het niet. Eigenlijk vind ik Nederland wel een leuk land, maar als ik dan toch ergens zou willen wonen is het denk ik New York, ook al ben ik daar nog nooit geweest. ;)

3. Welke bloggers/youtubers zou je nog graag willen ontmoeten?
Oooh dat zou ik echt super leuk vinden! Ik zou heel graag Cynthia van Misslipgloss willen ontmoeten, Mascha van Beautygloss en Teske. Die drie lijken me zo lief en leuk! Ik zou waarschijnlijk lekker met ze gaan eten, nom nom nom!

4. Wat is de grootste blunder die je ooit hebt gemaakt?
Ik heb nooit echt een super erge blunder gemaakt eigenlijk. Wel een heleboel kleintjes, haha. Zo ben ik een keer vol op mijn gezicht gegaan in de aula op de middelbare school. Ik zat toen in de eerste klas, ik schaamde me kapot! Verder heb ik altijd heel veel kleine blunders, zoals ik net al zei. Zoals deze situatie: je loopt in de stad met een vriendin en je bent tegen elkaar aan het praten. Het is nogal druk in de straten en op een gegeven moment merk je dat je vriendin niet meer naast je loopt, maar voor een etalage staat te kwijlen. Huh, heb je nu heel de tijd tegen jezelf lopen praten? Ja dus…

5. Welk make-up merk/product vind je overgewaardeerd? En juist ondergewaardeerd?
Laten we beginnen met het overgewaardeerde product. Ik vind dat de Urban Decay Primer Potion. Het is een super fijn product en hij doet zijn werk ontzettend goed, maar ik vind hem niet beter dan de Too Faced Shadow Insurance. Ondergewaardeerd.. Oei dat is een moeilijke. Welk product vind ik fantastisch dat niet zoveel aandacht krijgt? Ik denk dat iedereen het Sleek Au Naturel palette moet hebben. Haha! Nee, het is echt een heel fijn palette en je kunt er zoveel verschillende kanten mee uit, en hij is helemaal niet duur.

6. Hoelang ben je ’s ochtends bezig tot je de deur uit kan?
Ik moet iedere dag om 9 uur op school zijn en ik pak dan de bus van tien voor 8. Mijn wekker gaat om kwart voor 7, en ik ga er meestal rond 7 uur uit. Aankleden, eten, brood smeren, tandenpoetsen beetje opmaken en dan weg. Als ik moet douchen ga ik er een kwartier eerder uit. Als ik tijd over heb, maak ik een snelle, simpele ooglook. Als ik geen tijd heb, is het een likje mascara, een beetje blush en highlighter en dat is het. Ik zou het liefst iedere dag een mooie ooglook willen maken maar dat gaat nu eenmaal niet.. Dan moet ik echt eerder opstaan en ik ben nou eenmaal niet echt een ochtendmens. Dus, hoe lang ben ik bezig van opstaan tot de deur uit gaan? Drie kwartier!

7. Ben je gelukkig met je leven en uiterlijk nu? Of zou je wel iets willen veranderen?
Ik ben heel blij met mijn leven. Ik kan naar school, het gaat goed op school. Ik heb lieve vrienden, vriendinnen, familie en natuurlijk mijn vriend. Ik denk dat ik, en misschien wel meer mensen, me niet goed besef hoe goed we het hebben. Ik denk dat we daar best vaker bij mogen stilstaan. Ik heb niks te klagen over mijn uiterlijk. Natuurlijk mag dat buikje wat platter en tha loooovehandles mogen wat mij betreft ook de deur uit. Maar ja, ik hou nu eenmaal van lekker eten! :-) Nee, ik hoef niks te veranderen. Ik zeg altijd maar zo: BE YOURSELF.

8. Karaoke, yay or nay? ;-)
Yay!! Ik hou van zingen, dus karaoke is altijd superleuk!

9. Hoe zie je je blog over 5 jaar?
Ik hoop dat ik over 5 jaar een succesvolle blogger ben en dat ik mijn brood kan verdienen met bloggen. Hoe vet zou dat zijn? Ik ben dan 24, klaar met studeren en ik kan leven van mijn blog. Het allerleukste om te doen vind ik bloggen dus hoe leuk zou het zijn als ik mijn geld daarmee kon verdienen? Wooho, keep on dreaming Teddie!

10. Wat vind je het leukst je eigen blog/het bloggen?
Het schrijven van artikelen, producten testen, fotograferen en jullie lieve comments. Ik word daar zo blij van!

11. Als laatste vraag… Als je alle bloggers die jou volgen advies zou mogen geven, welk advies zou je dan geven?
Blijf lekker jezelf en blog waarover jij graag wil bloggen. Ga niet bloggen om gratis producten te krijgen, want daar draait het niet om. Het is een leuke bijkomstigheid, maar je houdt het bloggen niet vol als het niet je passie is.

Wil jij getagd worden? Laat dat even weten in de comments en ik stuur je een lijstje met 11 vragen op! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 14 oktober 2012 / 09:39

  Leuke vragen, ik hoop heel erg voor je dat je kan leven van je blog over vijf jaar! Als je wil, mag je mij best elf vragen opsturen. :)

 2. 14 oktober 2012 / 10:10

  Super leuk!
  Ik had haar ook getagt!
  Leuke antwoorden.

 3. 14 oktober 2012 / 10:25

  Wat onzettend leuk om te lezen!
  Hihi die eerste vraag over die miljoenen stelde ik stiekem met een reden;-) iemand vroeg het mij ook ooit en zei darna. Dus dat is wat je het liefste in je leven zou willen doen. Wat mooi dat jij dan gelijk antwoorde met wat je aan andere wil geven, super lief!:)

  Je bent s ochtends echt snel trouwens haha. Ik hou er van om ’s ochtends heeeel traag te doen sus sta echt 1,5u van te voren op haha. Maargoed dat is dan alsnog maar om 7u dus dat valt ook wel mee!

  En inderdaad, ben het zo met je eens: BE YOURSELF:D

 4. 14 oktober 2012 / 12:37

  Ik vind het altijd leuk om mensen zo wat beter te leren kennen. Toffe vragen! Ik zie je al helemaal los gaan met je 20 miljoen bijvoorbeeld ;)

 5. 14 oktober 2012 / 13:03

  Wat een leuke vragen heeft ze gesteld :D Leuk!

 6. 14 oktober 2012 / 13:21

  Heel leuk om te lezen, en super leuk beantwoord. Wegdromen bij zoveel geld is leuk hé;)

 7. 14 oktober 2012 / 14:54

  Wat een leuke tag! Ik heb net een grote gehad anders zou ik willen meedoen :-)
  En dat laatste over bloggen omdat je het leuk vindt, absolutely true!

 8. 14 oktober 2012 / 16:52

  Wat een leuke vragen heeft Anne voor je verzonnen, leuk leuk :D

 9. 14 oktober 2012 / 18:55

  Leuke vragen, maar geniale antwoorden! 20 Miljoen? Hell yea, shoppen fo life. Ik zou als eerste naar Amerika vliegen, haha!

 10. 14 oktober 2012 / 21:09

  Aaah super leuk weer om te lezen! Zullen we samen vertrekken naar New York Ted :-) Hihi!

 11. 14 oktober 2012 / 21:58

  Wat leuk! Mij mag je dat lijstje ook wel sturen ;)

  Liefs, Esmée

 12. 19 oktober 2012 / 15:34

  Leuk..ik zou het lijstje ook wel willen overnemen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *