Tag: 25 likes and dislikes

Tag: 25 likes and dislikes

 photo CollageImagee.png

Hi iedereen! Deze 25 likes and dislikes tag gaat al een hele tijd rond op het internet. Ik, als Tag-verslaafde, had hem echter nog niet gedaan, dus daar komt vandaag verandering in! 

Omdat ik vijftig in totaal wel een beetje veel vond, heb ik het opgesplitst in fifty fifty. Ik begin met de dislikes, omdat ik graag af wil sluiten met de likes. Dat is toch veel leuker?

Dislikes

Te laat komen. Ik haat het om te laat te komen. Ik ben meestal ergens dan ook veel te vroeg dan twee minuten te laat. Natuurlijk komt het wel eens voor dat het openbaar vervoer niet meewerkt (eigenlijk gebeurt dat best wel vaak) dus als ik met iemand een afspraak heb of ergens naartoe moet, neem ik altijd een trein eerder. Je weet het maar nooit! Ik heb er ook een hekel aan als andere mensen jou laten wachten.

Naar de wc moeten als je net je nagels hebt gelakt. Ik heb eigenlijk een haat-liefde verhouding met nagellak. Ik kan niet zonder, maar eigenlijk ook niet met. Mijn nagels zijn kaal als er geen lak op zit, maar als ze wel gelakt zijn (altijd), dan is er altijd wel iets. Of ik moet naar de wc waardoor mijn nagellak verpest wordt, of ik stoot weer ergens tegenaan. Je kent het wel.

Deuren die klapperen. Ik ben echt een neuroot wat dat betreft. Zodra het een beetje waait en de deuren gaan klapperen, moeten ze dicht. Zo heb ik wel meer van die rare dingen, maar zo heeft iedereen wel wat toch?

– Waar ik ook niet tegen kan is dat als het aanrecht vol staat met vuile vaat, en de vaatwasmachine gewoon leeg is. Huh? Waarom zetten jullie die spullen niet gewoon erin? Dat kost toch evenveel moeite?

Lauwe Coca-Cola zonder prik. Getsie!

Flauwvallen. Ik val regelmatig flauw door warmte, te weinig gegeten of een lage bloeddruk. Een paar weken terug viel ik helemaal uit het niets flauw toen mijn vriend en ik het bed aan het opmaken waren. Normaal gesproken voel ik het aankomen en kan ik gaan zitten of liggen, maar nu was het geheel onverwachts. Gelukkig kon mijn vriend me opvangen.

Roken. Gatver wat vind ik dat toch vies. Het stinkt en ik krijg er jeuk van. Als iemand naast me komt zitten in het openbaar vervoer die net een peuk opgestoken heeft, ga ik bijna over mijn nek (oké, zo erg nou ook weer niet maar je snapt wat ik bedoel). Stop er mee! Het is ook nog eens hartstikke slecht voor je gezondheid en voor je huid en je tanden. Eigenlijk voor alles is.

Reclames op YouTube. Ik weet dat YouTubers hun geld verdienen met die reclames rondom hun filmpjes, maar eigenlijk is het gewoon heel irritant. Laatst had ik een reclame gewoon midden in het filmpje! Het moet niet gekker worden.

Stinkende mensen in het OV. Ik snap dat als het warm is, dat je dan kan gaan transpireren en dat dat een beetje kan gan ruiken. Hey, iedereen doet dat. Maar als het koud is buiten en je stinkt een uur in de wind omdat je niet weet wat douchen betekent en je komt lekker naast me zitten? Daar ben ik minder van gediend.

Zin in iets lekkers hebben maar je weet niet wat. Chips? Snoepje? Koekje? Nââh, nee niet echt zin in. Hebben jullie dat ook wel eens? Gewoon niet weten wat je wil eten?

Niet kunnen slapen terwijl je heel moe bent. Gelukkig heb ik dit de laatste tijd veel minder, maar ik kon daar nog wel eens last van hebben. Zo moe zijn en gewoon niet in slaap kunnen komen is echt stom.

– Heel erg veel zin in een lekkere, zoete appel hebben en terwijl je je tanden erin zet, blijkt hij melig en korrelig te zijn. Uhg, hier ga ik wel van kokhalzen!

Likes

Pakketjes binnenkrijgen voor Teddlicious.nl. Dan voel ik me altijd jarig!

Een hele dag niets hoeven of moeten. Gewoon lekker bloggen, series kijken, nagels lakken. Je kent het wel. Heerlijk!

Beyoncé. Sinds ik naar haar concert ben geweest, ben ik een nog grotere fan geworden. Ik luister haar muziek non-stop (geen grapje, ik luister bijna geen andere muziek meer tenzij ik de radio op heb staan). Favoriete songs van het moment? Radio en Schoolin’ life.

Filmpjes op YouTube kijken. Als er een nieuw filmpje van Mascha is moet ik hem gelijk kijken, yay!

– Mijn iPhone die nog een redelijk volle batterij heeft aan het einde van de dag. Ik weet niet waarom, maar dat is gewoon fijn. Stel dat er iets gebeurt onderweg, kun je altijd nog iemand bereiken. Ik moet binnenkort maar eens zo’n externe oplader gaan aanschaffen. Ik geloof dat je die kunt halen bij de Action voor 15 euro.

– Een pas verschoond bed + jezelf net hebben gedoucht = perfecte combinatie. Daar hoef ik verder geen woorden aan vuil te maken, dat spreekt voor zich.

Uiteten gaan. Jullie weten waarschijnlijk wel hoe dol ik op eten ben, en dan met name op uiteten. Het liefst zou ik iedere dag uiteten gaan. Dat gaat natuurlijk niet, dus ik geniet altijd met volle teugen als ik wel een keer uit eten ga. En dat kan ook gewoon een simpele studentenhap zijn, nom nom nom! Maar sushi blijft natuurlijk favoriet :)

– Ik vind het zo fijn dat het de laatste tijd zo lang licht blijft. Ik ben ’s avonds daardoor ook veel productiever.

– Zien dat mijn to-do lijstje steeds korter wordt, ofwel dat ik steeds dingen af kan strepen. Ik hou van lijstjes maken, maar nog leuker is het om dingen af te kunnen strepen!

– We hebben hem een tijdje niet gezien, maar eindelijk begint ‘ie weer een beetje te schijnen; de zon. Oh oh oh wat heb ik naar jou verlangd! Gelukkig ga ik over iets meer dan twee weken naar Cyprus en daar zal de zon natuurlijk non-stop schijnen als het goed is.

Wakker worden naast mijn vriend. Best feeling ever :)

Vakantie in het vooruitzicht! Zoals ik net al zei ga ik naar Cyprus over iets meer dan twee weken. Hier ga ik naartoe met drie vriendinnen van school. We moeten daar allerlei dingen doen voor school (filmen, foto’s maken en artikelen schrijven), maar er is natuurlijk ook wel even tijd om te relaxen in de zon. Verder ga ik nog een week met mijn ouders naar Frankrijk (heen met de auto, terug vliegen in mijn eentje; spannend!) om vervolgens nog twee weken te genieten in Italië met mijn vriend en een ander koppel. Ik weet het, veel reisjes! But I can’t wait!

– Spelen met make-up en andere looks uitproberen. Jup, je houdt van beauty of niet toch?

Liefs van Tedje

 

 

Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. 1 juni 2013 / 06:18

  leuk! en soms heel erg herkenbaar!
  ik heb trouwens ook een hekel aan te laat komen, ik ben eigenlijk altijd te vroeg!

 2. 1 juni 2013 / 06:39

  Leuk geschreven!! Stinkende mensen… ja bah! hihi. Niet kunnen slapen is ook irritant, ik ga dan altijd een heel stom schoolboek lezen. Slaap ik heeel snel! haha

 3. 1 juni 2013 / 07:54

  Super leuk om te lezen. Er zitten herkenbare dingen tussen:)

 4. 1 juni 2013 / 08:19

  Hele leuke tag, ik herken me in veel dingen hihi.

 5. 1 juni 2013 / 08:27

  Leuk om te lezen, veel dingen zijn heel herkenbaar haha :D

 6. 1 juni 2013 / 08:38

  Leuk om te lezen! En sommige dingen zijn inderdaad herkenbaar, zoals warme/lauwe cola zonder prik, zó vies! ;-)

 7. 1 juni 2013 / 08:59

  Leuke reisjes in het vooruitzicht! Een goede vriendin van me heeft het ook een tijdje gehad ze soms opeens flauwviel, een keer was ik er ook bij, whut! Lijkt me inderdaad heel vervelend. Verder ook herkenbare dingen! Ik vind het een beetje irritant dat ik de laatste tijd echt zo colaverslaafd ben, niet dat ik het veel drink maar als ik er alleen al aan denk heb ik er ontieglijk veel zin in. Heel raar, haha, maar ik vind het gewoon zo lekker!

 8. 1 juni 2013 / 11:26

  Wat een superleuke tag Tedje! Erg leuk en herkenbaar om te lezen.

 9. 1 juni 2013 / 13:21

  Leuk om te lezen! Ik kan ook echt niet tegen klapperende deuren haha

 10. 1 juni 2013 / 16:30

  Wat leuk om te lezen! Sommige punten zijn echt heel herkenbaar, bijna allemaal eigenlijk! Wat vervelend van dat flauwvallen, heb het zelf een keer meegemaakt en weet nog wel dat dat echt geen prettig gevoel was.

 11. 1 juni 2013 / 16:55

  Herkenbare dingen staan er tussen! En ja ik voel me ook altijd zo jarig van die pakketjes haha

 12. 1 juni 2013 / 18:17

  die net gedoucht en pas verschoond bed : zó herkenbaar !

 13. 1 juni 2013 / 22:16

  Lauwe cola zonder prik? First World Problems. Telaat komen vind ikzelf ook nooit dope hoor, maar soms dan zit het openbaar vervoer weer niet mee – haha, wanneer wel?! – en reclames op YouTube.. SO TRUE! Oh my god, toen je dat zei .. dat is echt zo waar. Helemaal als je ze niet kan doorspoelen.. haat. Schone lokken, geschoren legs en het verfrissende bed.. Beste combinatie evur.

 14. 1 juni 2013 / 23:04

  Ben het behoorlijk met je eens! ;)
  Ik dislike overigens ALLES na het lakken van nagels haha

  XO

 15. 9 juni 2013 / 21:30

  Erg leuk lijstje, fijne dingen! Ik ga de tag ook plaatsen, hij is leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *