Tag: 7 Beauty Sins


Vandaag ga ik een tag doen die ik veel door Amerikaanse beautyguru’s gedaan wordt: de 7 beauty sins tag. Hij gaat over de 7 zondes gerelateerd aan beauty! Hoe leuk is dit! Lees je mee? 

1. Hebzucht: wat is je goedkoopste schoonheidsproduct en wat is je duurste?
Mijn goedkoopste schoonheidsproduct zal een concealer zijn van Essence, of een nagellakje van Essence of iets dergelijks. Die prijzen liggen allemaal zo dicht bij elkaar! Mijn duurste product is mijn Too Faced Natural Eye Palette, maar het was het geld waard, wat ben ik blij met dit palette!
 
2. Woede: Met welk product heb je een haat/liefdeverhouding?
Mascara. In de meeste gevallen zit mascara perfect en klontert het niet, maar soms…. Kan ik dat verrekte ding wel uit het raam gooien. Dan droogt de mascara niet snel op, zitten overal kleine klontjes en blijven mijn wimpers aan elkaar plakken. Grr, frustrerend!
Of nagellak. Soms lakt een nagellakje echt perfect en knoei ik helemaal niet. Maar soms gaat alles fout. Dan zit er nagellak aan mijn nagelriemen en zitten er overal strepen in de lak…

3. Gulzigheid: Wat is jouw lekkerste beautyproduct?
Mijn parfums!! Die ruiken allemaal zo lekker :)
4. Luiheid: Welk beautyproduct verwaarloos je vanwege luiheid?
Basecoats en topcoats voor mijn nagels. Je nagels lakken duurt altijd al zo lang (ik vind het super leuk om te doen hoor, begrijp me niet verkeerd), en om dan ook nog eens te wachten tot die base- en topcoat is opgedroogd.. Duurt lang!! Ik zou het wel moeten doen, maar ik heb de perfecte base- en topcoat nog niet echt gevonden.

5. Trots: Welk beautyproduct heeft jouw het meeste zelfvertrouwen?
Een oogschaduwpalette (bijvoorbeeld het Too Faced Natural Eye Palette of het Sleek au naturel palette). Ik voel me een stuk mooier als ik oogschaduw draag. Ik heb het idee dat mijn ogen dan niet zo flets staan en dat er wat meer leven in mijn gezicht komt, snap je het nog?
6. Lust: Wat vind je op beautygebied het aantrekkelijkst bij jongens?
Sowieso parfum! Als mijn vriend een lekkere parfum opheeft (vooral die ene die hij droeg toen ik hem leerde kennen) kun je me wegdragen..

7. Jaloezie: Welk beautyproduct zou je het liefst als cadeau ontvangen
Het Naked of het Naked 2 palette. Ik ben dol op aardetinten en aangezien dit palette heel veel aardetinten bevatten, is dit palette echt iets voor mij! Op veel beautyblogs wordt er zoveel positiefs over gezegd!
Zo, dit was de Tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Als je de tag over wil nemen, mag dat natuurlijk! Laat het dan even weten in de comments, zodat ik jouw antwoorden ook kan lezen! Lijkt me leuk.
Liefs van Tedje
Volg:

8 Reacties

  1. 24 februari 2012 / 11:55

    wat een leuke tag! echt leuk om te lezen

  2. 24 februari 2012 / 12:36

    Wat een leuke tag! Mijn duurste product is ook mijn too faced palette, alleen dan niet het natural maar het naked. :)

  3. 26 februari 2012 / 23:39

    Leuk om te lezen! Ik heb een haatliefde verhouding met nagels. Ik vind nagellak mooi maar ik vind het een rotklus om ze te lakken en meestal begint het binnen een dag al te chippen dus doe ik het maar af en toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *