Tag: About My Blog

Tag: About My Blog
tumblr_m66xbx4c9B1rqfn0so1_500_large
Hi iedereen! Vandaag weer een tag op Teddlicious: de About my blog tag! Zijn jullie benieuwd waarom ik ben gaan bloggen? En wat ik er nou leuk aan vind? Lees dan snel verder!
Hoe lang blog je al?
Ik blog vanaf september 2011, nog geen jaar dus! Ik had eerst een account op WordPress, en begin april ben ik overgestapt naar een eigen domein waar ik nog steeds superblij mee ben.
Hoeveel tijd per dag besteed je aan je blog?
Uhm… Alle vrije tijd die ik heb? Zo ongeveer wel denk ik. Ik struin een heleboel andere blogs af, gewoon omdat ik dat zo leuk vind. Dit is echt mijn hobby en mijn passie! Ik zou niet weten hoeveel uur ik er per dag in steek, dat hou ik niet zo erg bij!
Weten mensen in je omgeving dat je blogt?
Ja, eigenlijk weet iedereen het! Mijn ouders, mijn zusje, familie en vrienden. Zij reageren er allemaal super enthousiast op en ze vinden het leuk dat ik het leuk vind :)
Keep_calm_and_follow_me_large
Hoeveel volgers heb je?
Op Bloglovin‘ heb ik 216 volgers, op Facebook (bij 250 komt er een leuke winactie!) en op Twitter 389. Wauw wat een getallen allemaal!
Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen?
Ik volgde al heel lang beautyblogs als Misslipgloss, Beautygloss en Beautylab. Door hen raakte ik geïnteresseerd in beauty. Ik wilde altijd al een blog beginnen, maar dit kon helaas niet vanwege school. Daar had ik het echt te druk mee, en ik wist dat als ik zou beginnen, ik school helemaal zou verwaarlozen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Toen ik met een nieuwe opleiding startte (journalistiek) leek dit mij de perfecte start om te gaan bloggen! Danique van Glambeauty spoorde mijn aan, thanks nog daarvoor D!
Wat vind je het leukste aan je blog?
Artikelen schrijven en foto’s maken. Verder vind ik de lieve reacties van mijn lezeressen ook altijd super leuk! Thanks girls! En een leuke bijkomstigheid: soms ligt er een leuk pakketje op mij te wachten! Maar daar doe ik het echt niet voor, het is gewoon mijn passie om te schrijven! Ik doe niet voor niets journalistiek! Ik kan gewoon lekker mijn ei kwijt hier op het world wide web!
Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Uit mijn eigen stash, in de winkels en op internet (Tumblr en Weheartit). Als er nieuwe producten zijn, dan test ik die en schrijf ik er een review over! Ook haal ik inspiratie van bekende blogs. Zij reviewen producten meestal als eerste omdat zij ze al binnenkrijgen voordat ze in de winkel liggen. Als ik dan enthousiast word van de review, neem ik altijd een kijkje in de winkel en soms koop ik het product dan. Heb ik weer wat nieuws om over te schrijven!
7426951042_5c2c5f9b30_z_large
Heb je wel eens dat je geen tijd of zin hebt om te bloggen? En hoe los je dit dan op?
Als ik weet dat ik geen tijd heb, schrijf ik altijd vooruit. Er is pas één dag in mijn blogcarrière geen blog online gekomen, omdat er iets mis was gegaan met inplannen en ik kon daar helaas niks aan veranderen, zat toen in het buitenland. Mijn streven is om gewoon elke dag een artikel online te plaatsen. Natuurlijk heb ik ook wel eens geen zin om te bloggen. Ik heb ook nog een gewoon leven hoor! Haha! Nee, zo erg is het nou ook weer niet maar soms denk ik wel: oh shit ik heb nog niks voor morgen online staan. Maar na een kwartiertje researchen heb ik altijd wel weer een leuke tag die ik kan overnemen of iets anders!
 
Ik tag: Danique van Glambeauty, Yara van ByYara, Emma van Life and Cookies en Anne van Blushmuch! En als iemand anders de tag wil overnemen, dan mag dat natuurlijk! Vind ik leuk!
Liefs van Tedje
Volg:

17 Reacties

 1. 26 juni 2012 / 08:19

  Leuke tag weer! Goed dat je zoveel volgers hebt zeg:)! Ben benieuwd naar de winactie bij 250 facebook volgers! Knap dat er pas een dag is geweest dat er geen blog was.. Ik neem af en toe toch even ECHT vakantie;).

 2. 26 juni 2012 / 08:53

  ik heb deze ook gedaan, erg leuk om hem ook bij andere te lezen

 3. 26 juni 2012 / 09:12

  Leuke tag! En één dag niet geblogt? Wauw, dat vind ik knap haha. Respect. Bloggen is echt zo leuk hè, leuke tag is dit ook. Altijd interessant om te lezen wat de ’techniek’ van andere bloggers is. De link van het blog naar Yara doet het trouwens niet. Just sayin’. :)

  • Tedje
   Auteur
   26 juni 2012 / 10:54

   Aah thanks, ga het gelijk even aanpassen!

 4. 26 juni 2012 / 09:18

  Wat een leuke tag om te lezen zeg. Ik heb er al verschillende voorbij zien komen, maar deze nog niet. Super leuk!

 5. 26 juni 2012 / 09:47

  Leuke tag! Misschien ook wel leuk om over een tijdje (een paar maanden ofzo) terug te kijken naar hoeveel volgers je nu hebt en op dat moment. Er zullen dan vast en zeker nog meer volgers bijgekomen zijn, maar dat is ook niet voor niets: je blog is ook leuk! :)

 6. 26 juni 2012 / 10:15

  Wat lief dat je me getagd hebt! Wow binnen een jaar zo veel volgers al wat goed!
  Ik ga snel je tag overnemen!:D

  • Tedje
   Auteur
   26 juni 2012 / 11:49

   Ontzettend leuk Liselotte! Dankjewel! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *