Tag: Before I die

Door Joyce van BeautyChef ben ik getagd voor de Before I die tag, (thanks!) een tag die Joyce zelf heeft gemaakt. Wat is precies de bedoeling? Op Weheartit.com zoek je 10 plaatjes op uit de ‘Before I die’ serie. Deze plaats je dan in het artikel, onder het plaatje geef je een toelichting. Waarom wil je dat ooit nog doen in je leven? Waarom is dat zo bijzonder? Het lijkt mij een hele leuke tag om te doen, so let’s go!

1. Grow old with someone I love

Bij Joyce stond hij op nummer één, bij mij ook. Het lijkt me fantastisch om samen oud te worden en alle dingen mee te maken met degene waarvan je het allermeest houdt. Ik vind het altijd geweldig om te zien als ik een oud stel tegenkom, die dan nog zó verliefd naar elkaar kijken!

2. Be his bride

Hoe cheesy klinkt dit? I know, maar dat is toch een droom van ieder meisje? Trouwen met alles erop en eraan: mooie, witte jurk, big diamonds, groot feest en een honeymoon om nooit te vergeten.

3. Shop in New York City

Ooit in mijn leven zal ik naar New York gaan. Het moet. Hoeveel films en series heb ik al wel niet gezien waar NY als set gebruikt werd? I belong there, ik heb het gevoel dat ik het daar héél leuk zal vinden. Niet alleen om het shoppen, maar ook om de mensenmassa, de billboards, de wolkenkrabbers, everything!

4. Have a big family 

Of ik kinderen wil? Jazeker, dat lijkt me het leukste wat er is. Ik smelt als ik kleine baby’tjes zie met van die kleine voetjes en handjes, té schattig. Ik heb zelf twee kleine nichtjes en daar ben ik dol op, ik vind het altijd zo leuk met die twee gekkerds. Familie vind ik heel erg belangrijk. Ik hoef niet perse een hele grote familie, zolang we maar hecht zullen zijn :-)

5. Travel the world 

Ik wil nog zoveel zien van de wereld! Ik zei al dat ik naar New York wilde, maar ik zou bijvoorbeeld ook heel graag naar Rome, Londen, Griekenland, Bali, Hawaii en Australië willen! En zo kan ik nog wel even doorgaan.

6. Have a walk-in closet 

Dit is ook een typisch meiden ding denk ik. Een eigen inloopkast, waar je al je  Louboutins in iedere kleur (hmm moet ik nog even sparen) kunt uitstallen en al je party dresses kunt ophangen (welke jurkjes Tedje? Alleen in Gossip Girl gaat iedereen elke dag naar een gaaf feest). Nee even zonder grappen. In een inloopkast kun je ook al je spijkerbroek en colbertjes heel mooi weghangen hoor!

7. Have a paint fight 

Oeeh dit lijkt me so much fun! Gooien met verfballonnen naar elkaar en vervolgens lekker kliederen.

8. Visit a nutelleria 

OMG! Toen ik dit plaatje zag dacht ik: daar moet ik naartoe! Wat zou je daar kunnen doen? Onbeperkt Nutella proeven? Een rondleiding door de Nutella-fabriek? Hoe vet zou dat zijn?

9. Own a car

Ja, dat wil ik! Een eigen auto, dan kan ik overal naartoe, wanneer ik maar wil. Freedom! Het liefst een Audi TT als het kan, een Mini Cooper is ook goed hoor! ;-)

10. Swim with dolphins 

Oh wat lijkt me dat bijzonder zeg! Ik heb me laten vertellen dat dolfijnen ontzettend slim zijn en heel goed met mensen om kunnen gaan. En meestal zwem je met dolfijnen in een heel ver land (de Dominicaanse Republiek ofzo), dus dat is dubbel zo leuk!

Ik kan nog 100 dingen aan dit lijstje toevoegen, maar dat zal ik maar niet doen anders wordt deze post wel heel erg lang. Ik vond het ontzettend leuk om deze tag te doen, nogmaals bedankt Joyce! Tot slot moet ik ook nog een aantal andere bloggers taggen, leuk! Ik tag: Yara, Danique, Evelien, Roxanne, Lisanne, Cynthia, Patty,  Anouk , Anne en Lotte.

Als jij de tag ook leuk vindt om te doen, neem hem gerust over! Laat het even weten in de comments, dan kan ik jouw Before I die lijstje bekijken!

xoxo
Liefs van Tedje

ps. Volgen jullie mij al op Bloglovin?

Edit: Niet alle plaatjes komen uit de Before I die serie! Ik kwam andere plaatjes tegen die ik ook erg leuk vond! 

Volg:

27 Reacties

 1. 12 augustus 2012 / 07:25

  Eigenlijk zou ik alles wel willen doen! Vooral die tweede, aaah. Ik had pas weer Breaking Dawn gekeken en dan komen die bruiloftkriebels écht. Ook zwemmen met dolfijnen… geweldig. Of opgroeien met een oud iemand, samen in een stoeltje in de woonkamer elke dag gezellig spelletjes doen en nadenken hoe het met je kleinkinderen gaat.
  Prachtige post dit, kun je beseffen hoe mooi de wereld eigenlijk is!

  • Tedje
   Auteur
   12 augustus 2012 / 10:54

   Zo denk ik er ook precies over! :-)

 2. 12 augustus 2012 / 07:47

  Wat een leuke tag! Met dolfijnen zwemen lijkt me zoo gaaf! Lief dat je mij ook getaged hebt. :)

 3. 12 augustus 2012 / 09:05

  Wat leuk deze tag zeg, maar van een Nutelleria had ik nog nooit van gehoord hihi

 4. 12 augustus 2012 / 09:58

  Wat een leuke tag, die heb ik nog niet eerder voorbij zien komen! :)

 5. Lise
  12 augustus 2012 / 10:23

  Niet alles bij jou komt uit de Before I Die serie.

  • Tedje
   Auteur
   12 augustus 2012 / 10:53

   Nee klopt, heb je goed gezien. Ik heb een beetje valsgespeeld! Sorry!

 6. 12 augustus 2012 / 10:32

  erg leuk om te lezen! ik had ook op mijn lijstje zwemmen met dolfijnen staan.en die heb ik deze zomer kunnen afstrepen!

 7. 12 augustus 2012 / 11:32

  Wat een leuke tag, mooi ingevuld ook. Ik maak ga hem deze week invullen. leuk dat ik getagd ben:)

 8. 12 augustus 2012 / 12:00

  Wat leuk!! Ik heb hem al van Beautychef overgenomen hihiih! Hij komt bij mij morgen online, zal ook ff jouw naam er invoegen ;-) thnx voor het taggen girl!!

  • Tedje
   Auteur
   12 augustus 2012 / 13:00

   Ooh leuk Evelien! Ik ben benieuwd naar jouw plaatjes!

 9. 12 augustus 2012 / 12:59

  Oooh dit is echt een super leuke tag! Ik ga hem zeker ook doen, thanks voor het taggen Ted!

 10. 12 augustus 2012 / 13:06

  Wat een leuke en wat een superleuke plaatjes! Die van die dolfijnen zijn echt super cute!

 11. 12 augustus 2012 / 13:39

  Hartstikke leuke tag! Leuke dingen.. die kast wil ik ook wel haha!!! ;-)

 12. 12 augustus 2012 / 14:18

  Leuke tag! shoppen in new york wil ik ook wel :) eig bijna alles wat je hebt opgesomt haha :D

 13. 12 augustus 2012 / 16:45

  Leuke tag! En die Nutelleria klinkt echt amazing, daar wil ik ook heen!

 14. 12 augustus 2012 / 22:49

  Oehhh, I like! Woop, mag ik even meedelen dat ik een inloopkast heb? :’) Hater ben ik toch, maar wie wilt er nou geen inloopkast?! Mooie lijst heb je samengesteld, bedankt voor het taggen! Ik ga hem zeker weten doen!

  • Tedje
   Auteur
   13 augustus 2012 / 00:10

   Okeeeeee jaloers meisje nu hier!! Ooit zal ik er een hebben.. OOIT.. haha! Superleuk dat je hem gaat doen, ben benieuwd naar jouw plaatjes! X

 15. 12 augustus 2012 / 23:33

  Wat leuk dat je ‘m ook heb gedaan zeg! Jij heb ook superleuke plaatjes gevonden, die nuttela winkel, hmmmmm! <3

 16. 13 augustus 2012 / 13:06

  Superleuke tag! Ik ga ‘m zeker overnemen, lief dat je me hebt getagged.

 17. 13 augustus 2012 / 23:06

  Dit vind ik zo leuk om te lezen. Die eerste 2 dingen wil ik ook erg graag. En het fijne is dat ik al precies weet met wie ik dat wil :)

 18. 14 augustus 2012 / 10:34

  Aah zo leuk dat ik getagd ben! Ben toevallig sinds vorige week net bezig met mijn bucket list dus dit komt echt gewoon goed uit haha!:D
  Ik ga hem binnenkort doen!

  Oeeh die shop in new york city wil ik ook wel :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *