Tag: Create it your way!

 photo PicMonkeyCollagetag.jpg

Het is weer tijd voor een tag! Ik zag deze Create it your way tag op de blog van Dagmar en ik vond hem zo leuk, dat ik besloot om hem over te nemen. Benieuwd wat voor dier ik zou creëeren, welke nagellak ik zou produceren of wat voor boek ik zou schrijven? Lees dan verder! 

1. Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Ik zou een lekkere geurkaars maken met warme geuren voor in de winter. Vanille, appel, kaneel en een vleugje citroen voor de frisheid. Heerlijk op de bank met een grote kop thee erbij. En een koekje natuurlijk. De kleur van de geurkaars zou een beetje geel/oranje achtig zijn denk ik.

2. Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Oef, wat een moeilijke vraag! Ik ben dol op nagellak en mijn motto is dan ook: je kunt nooit genoeg nagellak hebben ;) ‘Maar je hebt die kleur roze toch al?’ Vragen mensen altijd. ‘Neeee, dit is heel anders dan die andere. Zie je dat niet?’ Als ik zelf een nagellak zou mogen produceren, zou het natuurlijk een hele speciale zijn. Niet zomaar een gewone kleur, maar een kleur met glitters die je er supergoed afkrijgt. Als ik ergens een haat-liefde verhouding mee heb, is het wel met nagellak met glitters. Ik zou een zilveren nagellak maken die je als nagellak op je ringvinger kunt aanbrengen als accentnagel. Daar ben ik, zoals jullie misschien wel weten, heel erg fan van! Een zilveren nagellak met subtiele zilveren, gouden en roze glitters die je er dus makkelijk vanaf kunt halen. Over een naam ben ik nog hard aan het nadenken ;)

3. Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Een product dat in één keer je make-up van je gezicht verwijdert. Hoe ideaal zou dat zijn?! Geen gedoe meer met watjes, olie, cleanser en al die andere dingen, maar een soort wondermiddel dat al je make-up in één veeg van je gezicht afhaalt. Ook die zwarte eyeliner die er normaal nooit zo goed afgaat. Of een supersonische nagellakremover die écht glitternagellak goed van je nagels verwijdert.

4. Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Het is een droom van mij om een boek te schrijven. Dat heb ik als kind al geroepen volgens mij. Ik zou graag een chicklit of een roman willen schrijven die lekker leest en natuurlijk gaat over de liefde. Wie weet… Zeg nooit nooit!

5. Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Ik zou een romantische komedie/drama film maken met mezelf in de hoofdrol (want ik kan zo goed acteren, NOT!) en natuurlijk Channing Tatum of Ryan Gosling. Een dansfilm is ook goed. Gevoel voor ritme heb ik wel, maar het echte werk moet ik dan maar even leren. Ik zou ook een kat hebben (een Britse korthaar) en in een heel lief appartementje wonen ergens in New York ofzo. Ik zou natuurlijk een goedbetaalde journalist zijn en ik zou mijn toekomstige lover ontmoeten in de club of ik zou hem tegen het lijf lopen in een winkel. En tsja, van het een komt het ander…

6. Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Dan zou ik een koffiezaakje beginnen waar je de lekkerste cakejes, taartjes, thee en lattes kunt kopen. Gezellig ingericht met veel hout, kussens en lampjes. Je kunt er werken met je laptop, maar ook gezellig kletsen met vriendinnen. Ook kun je nog een aantal broodjes bestellen en op aanvraag kun je er high-tea’en. :) Of een sushi to-go bar waar je bakjes met verse sushi kunt kopen. Best een goed idee eigenlijk. Bestaat dat al? Of nog beter: een Nutelleria. Die bestaat al, helaas, maar dan zou ik er een in Nederland beginnen. Daar kun je alles met Nutella kopen en eten. Pannenkoeken met Nutella, cakejes, taart, chocolade, ALLES met Nutella. OMG.

7. Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Mijn kamer opruimen. Daar ben ik namelijk ontzettend slecht in. Hij zou meteen ook mijn kamer kunnen poetsen en mijn bed opmaken. Dat soort dingen.

8. Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Pfoe, dat is moeilijk! Als ik dat zou weten, dan zou ik wel geniaal zijn. Dan zou ik mijn idee natuurlijk verkopen en dan zou ik miljonair worden. Ik bedoel maar.

9. Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Het zou sowieso een fluffy dier worden. Een Britse korthaar gekruist met een knuffelschaap (geen echt schaap, die zijn stom, haha!). Hij zou gewoon binnen leven. Hij ziet eruit als een Britse korthaar maar dan nog fluffy-achtiger. Hij miauwt niet, maar hij maakt ook geen geluid als een schaap. Een beetje een lief geluidje die ik niet kan omschrijven, haha!

10. Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?
Dan kon ik terug in de tijd en dan kon ik onzichtbaar zijn. The timetravelling invisable woman. Zoiets. Hoe chill zou het zijn om terug te gaan naar de Renaissance, of naar de roaring twenties in New York? En dat niemand je dan kon zien? Gewoon even een kijkje nemen en dan weer terug gaan. Dat zou ik echt heel vet vinden.

11. Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Standaard kookles op school. En dan niet: hoe bak je een ei en hoe maak je soep? Oké, dat moet in het begin wel, maar ik bedoel het echte werk. Snijtechnieken leren en moeilijke recepten en dat soort dingen à la Jamie Oliver. Dat zou ik echt heel leuk hebben gevonden.

12. Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Mango-yoghurt-munt smaak. Ik hou van mango (dat neem ik bijna altijd) en yoghurt en een vleugje munt lijkt me daar erg lekker bij!

13. Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Pfoe dat is ook al zo’n moeilijke. Waarschijnlijk zou ik dan drinkyoghurt met mango en munt fabriceren of juist een cocktail met mango, munt en sinaasappel ofzo. Of een sapje dat smaakt naar een perenijsje van Festini.

14. Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Het schijnt dat er een heleboel nieuwe Emoji’s komen, toch? Ik zou in ieder geval een dier maken. Volgens mij is er nog geen egel, lieveheersbeestje of een Britse korthaar (goh, hebben jullie door dat ik Britse kortharen leuk vind?)

15. Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Ik weet nog niet waar ik wil gaan wonen. Dat ligt heel erg aan waar ik een baan krijg en waar mijn vriend in opleiding gaat in het ziekenhuis. Moeilijk moeilijk! Wel weet ik al hoe ik mijn huis ongeveer ingericht wil zien. Een wit geschuurde houten vloer, een tafel van stijgerhout met witte kuipstoeltjes van Eames (ja!!), een mooie koeienhuid op de grond, een bakstenen muur, een grijze L-vormige bank met leuke kussens en een dekentje waar ik kan chillen, een witte boekenkast met plaats voor al mijn boeken, een groot, wit bureau met een Mac erop, mooie ELLE of VOGUE tijdschriften op tafel, een Britse korthaar die lekker ligt te slapen op een kleedje op de stoel.. Krijgen jullie al een impressie? Ik wel :)

Wat een leuke tag om in te vullen! :) Ik ga natuurlijk ook een paar mensen taggen: Lizzy, Yara, Danique, Sophie, Joni en iedere andere blogger die hem wil overnemen!

Welk smaak ijs zou jij ontwikkelen? Of wat voor boek zou jij schrijven? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 7 augustus 2014 / 06:32

  Leuk ingevuld! Ik zou best een aantal dingen hetzelfde maken als jij, haha.

 2. Jeanne
  7 augustus 2014 / 07:31

  Heel leuk Tedje

 3. 7 augustus 2014 / 08:39

  Goh vind jij een Britse korthaar leuk? Dat zou je niet zeggen haha! Superleuke tag Tedje!

 4. 7 augustus 2014 / 08:57

  Leuke tag! Je hebt ook super leuke antwoorden gegeven :)

 5. 7 augustus 2014 / 09:50

  Ah deze tag las ik laatst ook bij Dagmar, super leuk! Je hebt hem erg grappig ingevuld! <3

 6. 7 augustus 2014 / 10:36

  Een Britse korthaar <3 Zo cute die foto hierboven, haha! En dan gefokt met een knuffelschaap, wat een geweldige combinatie hihi :-)

 7. 7 augustus 2014 / 10:37

  Leuke tag! Ik ga hem denk ik overnemen :)

 8. 7 augustus 2014 / 12:04

  Deze Tag is echt heel leuk! Leuk je antwoorden!

 9. 7 augustus 2014 / 18:33

  Ik vind deze tag zo leuk, leuke antwoorden geef je ook. Volgens mij hou je van een Britse korthaar? ;-)

 10. 7 augustus 2014 / 19:02

  Oh wat een super leuke tag om te lezen. Ik ga hem ook invullen!

 11. 8 augustus 2014 / 11:50

  Aaah wat heb je het geweldig ingevuld! Super superleuk om te lezen en ooee ik hoop stiekem dat je echt een boek gaat schrijven, nu al zin om het te lezen <3 Ik weet zeker dat je dat goed kunt!

 12. 8 augustus 2014 / 16:00

  Ik ben een maand of drie geleden al getagd voor deze TAG door Maaike (die ‘m volgens mij ook heeft verzonnen?) maar heb ‘m nog steeds niet gedaan omdat ik niet zoveel fantasie heb geloof ik haha. Jij hebt hem echt enorm leuk ingevuld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *