Tag: Door beautybloggers gekocht

Een nieuwe tag in bloggersland! Namelijk de ‘Door beautybloggers gekocht’ tag. Bedacht door een échte beautyblogger: Vera Camilla. Ik heb inmiddels al heel wat producten gekocht door een beautyblogger. Kijken jullie mee? 

1. Door welke beautybloggers heb je het meest gekocht?
Pfoe, lastige vraag! Ik denk door Cynthia van Misslipgloss. Bij haar zag ik het Naked Basics palette, Nars Orgasm, producten van Urban Decay en MAC.

De concealer van 2000, gekocht op aanraden van Mascha van Beautygloss. Ze had gelijk: beste concealer ooit. 

2. Wat was het eerste product dat je door een beautyblogger kocht?
Ik denk dat dat producten van Sephora eigen merk zijn. Toen ik net begon met bloggen was er nog een Sephora in Nederland en iedereen had het daarover. Ik ging eens een kijkje nemen en toen was er toevallig net de 3 voor 10 actie. Inslaan dus! Ik heb geleerd dat oogschaduws van Sephora eigenlijk helemaal niet zo goed zijn, maar de blushes wel!

3. En het laatste?
Een blush van MAC. Die had ik nog niet echt in mijn bezit en daar moest verandering in komen. Ik nam toen ook meteen de Lustre Drops mee die ik iedere dag vermeng met mijn foundation. Prachtig effect geeft dat!

4. Wat was het duurste product dat je door een beautyblogger hebt gekocht?
Ik denk het Naked 2 palette, waar ik overigens nog steeds ontzettend blij mee ben. Het is een product dat ik bijna iedere dag gebruik :) Ook is mijn Too Faced Natural Eye palette heel erg geliefd. Dit product heb ik ook door een beautyblogger gekocht.

5. Ook wel eens een miskoop gedaan met een door een beautyblogger aangeraden product?
Ja! Via een blogsale had ik een paars/roze blush gekocht van MAC, omdat ik perse een blush van MAC wilde hebben. Helemaal niet de goede kleur voor mij, bleek achteraf.

6. Welk gehyped product heb ook jij in je stash?
Pfoe, heb je even? Het Naked 2 palette, Naked Basics, palettes van Sleek, Sleek Rose Gold, Nars Albatross, Urban Decay Primer Potion, Collection 2000 concealer, MAC blush, nagellak van Essie, Real Techniques kwasten, kwasten van Zoeva, Lush Snowfairy, MAC Brush Cleanser, Too Faced Natural Eye palette en ik vergeet nu vast nog heel veel dingen ;)

7. Over welk product zouden beautybloggers wat jou betreft wel wat enthousiaster mogen zijn/ meer over mogen schrijven?
Ik vind zelf de producten van Oriflame heel erg fijn. Vooral de The ONE Illuskin vind ik echt heel erg goed!

De Urban Decay Primer Potion gekocht op aanraden van Cynthia. Ook zij had gelijk: beste oogschaduwbasis ooit. 

8. Wat is de beste aankoop die je door een beautyblogger hebt gedaan?
Jeetje, is dit een serieuze vraag? Ik denk alle producten die ik bij vraag 6 heb beantwoord ;) Als ik een selectie moet maken zou het zijn het Naked 2 palette, het Naked Basics palette, Too Faced Natural Eye palette, Nars Albatross en nagellak van Essie. En palettes van Sleek. En Urban Decay Primer Potion. Ik kan niet kiezen.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 28 augustus 2014 / 07:13

  Dit is pas een hele leuke tag, persoonlijk maar ook weer niet. De producten zien er super uit.

 2. 28 augustus 2014 / 07:17

  Dit is zo’n leuke tag! Ik heb denk bijna alle producten die je noemt ook gekocht door bbloggers. Behalve een MAC blush (maar dat komt nog wel;)

 3. 28 augustus 2014 / 10:26

  ik vind dit zo’n leuke tag, echt ongelofelijk ook hoeveel too faced en naked palettes iedereen heeft, voordat ik blogs ging lezen had ik hier nog nooit van gehoord en zou ik je voor gek verklaren om zoveel geld uit te geven aan een palette haha nu begrijp ik het volkomen al heb ik er zelf mijn geld nog niet aan uitgegeven hihi :)

  • Tedje
   Auteur
   28 augustus 2014 / 10:57

   Dat had ik nou precies hetzelfde! Ik heb, zoals je ziet, al wel een heleboel dure dingen aangeschaft.. Whooops! Ik heb er echter nog geen moment spijt van gehad! Allemaal zulke fijne producten!

 4. 28 augustus 2014 / 10:31

  Ik vind deze tag zo leuk om te lezen! Die hele reeks met ‘welke producten heb je in je stash’ is echt heel herkenbaar haha, zo zal mijn lijstje er waarschijnlijk ook uit zien :P.

  • Tedje
   Auteur
   28 augustus 2014 / 10:58

   Haha, nou Anneloes, dan kan ik je iets verklappen. Ik denk dat jouw lijstje nog veel langer is dan die van mij! Ik zie de meest prachtige producten bij jou voorbij komen die ook allemaal nog op mijn verlanglijstje staan! Haha!

 5. 28 augustus 2014 / 10:35

  Echt zo’n leuke tag, leuk om te lezen!

 6. 28 augustus 2014 / 10:51

  haha, superleuke tag! Ik vind primer potion ook écht het allerbeste. Doe ik zelfs op als ik geen oogschaduw draag. Ik heb nog liefst de versie Eden, die matteert alles supergoed

  • Tedje
   Auteur
   28 augustus 2014 / 10:59

   Oh, die wil ik ook nog wel heel graag een keer proberen!

 7. 28 augustus 2014 / 10:51

  Leuke tag! Ik heb denk ik het meest gekocht door Beautygloss of Vera Camilla.

 8. 28 augustus 2014 / 10:59

  Ik heb verruit het meest gekocht door VeraCamilla, haha! Liefs’ Iris

 9. 28 augustus 2014 / 11:15

  Heerlijke tag! Ik denk dat ik zelf ook het meest door Cynthia heb aangeschaft!

 10. 28 augustus 2014 / 18:53

  gave tag is dit :D alleen zou ik zelf echt niet meer weten waar ik alle producten voor het eerst heb gezien!

 11. 28 augustus 2014 / 19:45

  Leuke tag om te lezen is dit, moet ik binnenkort ook eens doen hihi! Die primer potion is inderdaad echt de beste! Ik kan ondertussen niet meer zonder en heb al een back up gekocht hihi

 12. 29 augustus 2014 / 10:20

  Leuk om te lezen! ik denk dat ik het meeste heb aangeschaft, inderdaad ook door Cynthia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *