Tag: Fashion Fun

Tag: Fashion Fun

Laatst werd ik getagd door Yara voor de Fashion Fun tag. Deze tag is gemaakt door Dagmar, super leuk! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag heb gedaan, dus hier komt ‘ie!

Wat betekent fashion voor jou? 
Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik meer met beauty heb dan met fashion. Ik zou willen dat ik meer een fashion meisje ben, maar dat ben ik helaas niet! Natuurlijk wil ik er leuk uitzien, maar ik heb altijd maar een beetje van hetzelfde aan. Nooit iets geks of anders.

Typisch Tedje: zwart colbertje, witte top en zwarte broek. 

Hoe beschrijf je je kledingstijl?
Classy en casual. Typische items voor mij zijn All Stars, een pastelkleurige broek en een effen top of t-shirt voor in de lente, een zwarte jeans met een mooi jasje en laarzen voor de winter en de herfst.

Wat is je favoriete modestad?
Ik ben nog nooit in New York geweest, maar ik denk dat dat mijn favoriete modestad is. In Nederland kan ik in Breda en Maastricht ook altijd wel goed shoppen.

Bij welke winkel slaag je altijd?
Heel stom, maar bij de H&M neem ik eigenlijk altijd wel iets mee. Al is het maar een effen hemdje of t-shirt. Verder vind ik Zara ook een fijne winkel!

Ah, wat krijg ik zin in de lente als ik deze outfit zie! Pastelkleurige broek, loafers, t-shirt en spijkerjasje. 

Welke winkel bezoek je graag, maar waar slaag je niet snel?
Ik bezoek heel graag de Bijenkorf, maar ik slaag er niet snel, gewoonweg omdat de kleding vaak boven mijn budget ligt.

Hoeveel geef je uit aan kleding?
Dat is echt heel verschillend. Ik kan me nu even niet herinneren wanneer ik voor het laatst iets heb gekocht (daar moet eens verandering in komen, mijn winter garderobe kan nog wel wat extra items gebruiken), maar soms koop ik weer een heleboel in een keer.

Heb je een item in je kast dat je nog nooit hebt gedragen?
Ja, een trui die ik te klein heb gekocht. Zonde, want het is een leuke trui! Ik probeer hem nu maar te verkopen op Marktplaats. Verder hangt er nog een jasje van Supertrash in mijn kast dat ik maar een keer heb gedragen. Ontzettend zonde, maar het kan wel eens gebeuren.

Heb je een fashiongeheim?
Ik heb niet echt een fashiongeheim. Wel vind ik het heerlijk om in een warm vest te zitten met fluffy sokken en een een warme sjaal. Ook als de kleuren en printjes totaal niet bij elkaar passen (lees: streepjes, bolletjes, ruitjes).

Dit colbertje komt van de Zara. Ik kan nu al niet wachten om deze weer uit de kast te trekken, want dat betekent dat het weer mooier weer wordt! 

Mijn kast hangt vol met…
Colbertjes. Ik draag altijd colbertje. De CPW (cost per wear) is voor colbertjes bij mij altijd erg laag. Ik draag die namelijk heel de winter door, totdat ik bij mezelf denk: oh, dit is nu al de vierde dag in de week dat ik dit jasje aan heb. Snap je? Als ik eenmaal een mooi jasje heb gevonden, draag ik ze door en door tot ze echt versleten zijn.

Wat is je meest comfortabele outfit?
Mijn pyjamabroek met een wit, fluffy vest en mijn fluffy sokken. Fluffy all over the place!

Welk item zou je voor geen goud dragen?
Sneaker wedges. Bij anderen vind ik ze soms super tof staan (vooral die van Nike!), maar bij mezelf ziet dat er denk ik niet al te charmant uit met mijn maat 41.

All black! 

Wat is je go-to outfit als je geen idee hebt wat je aan moet trekken?
Zwarte broek, t-shirt met al dan niet een print, een colbertje en een statement ketting.

Welke fashiontrend mag van jou weer terugkomen of wegblijven?
De wijde broeken trend! Ik heb ze vroeger gedragen, maar als ik daar nu foto’s van terug zie, denk ik: hoe kan ik dat ooit mooi hebben gevonden?

Ik tag Lynn, Sharon, Patty en Joyce. Wil je de tag overnemen? Dat kan natuurlijk altijd, vind ik leuk!

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 26 november 2013 / 07:28

  Aaah wat super leuke antwoorden! Gaaf dat je de tag hebt ingevuld en heel leuk om te lezen. We kunnen wel een blazer clubje beginnen :) Ik ben ook een colbert meisje, maar wauw wat zitten ze fijn als je de juiste hebt gevonden <3

 2. 26 november 2013 / 08:18

  Leuke TAG! Ik denk wel dat ik hem ook doen binnenkort!

 3. 26 november 2013 / 08:55

  Leuk om te zien en te lezen :)
  Colbertjes zijn echt liefde inderdaad :D

 4. 26 november 2013 / 09:16

  Heel leuk om te lezen, je hebt hem leuk ingevuld

 5. 26 november 2013 / 09:49

  Leuk artikel :) het (leren?) jasje van de laatste foto vind ik trouwens prachtig!!

  • Tedje
   Auteur
   26 november 2013 / 19:52

   Het is een nep leren jasje van Loavies! :)

 6. 26 november 2013 / 10:33

  Ik vind je outfits altijd heel leuk hoor! Ik heb zelf ook wel eens het gevoel dat ik altijd hetzelfde aan heb, maar anderen zien dat volgens mij helemaal niet, haha.

 7. 26 november 2013 / 10:51

  Wat een leuke foto’s en wat draag je een aantal leuke jasjes.

 8. 26 november 2013 / 11:56

  Leuk om te lezen! Ik ga hem denk ik ook invullen binnenkort.

  • Tedje
   Auteur
   26 november 2013 / 19:52

   Leuk Joyce! Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden!

 9. 26 november 2013 / 12:51

  Super leuke tag, deze heb ik zelf ook onlangs ingevuld. Leuke foto’s ook zo tussen het artikel door! :)

 10. 26 november 2013 / 14:26

  Superleuke tag om te lezen is dit! leuk ingevuld..

 11. 26 november 2013 / 16:09

  Leuk! :) Ik slaag ook altijd bij de H&M haha, het is gewoon een hele fijne winkel!

 12. 26 november 2013 / 20:03

  Wat een superleuke tag! Ook heel erg leuk om te lezen!

 13. 27 november 2013 / 11:00

  Whaha als ik thuis kom en thuis blijf, creer ik ook altijd de meeste mooie cominaties, NOT!

 14. 5 december 2013 / 17:11

  Leuke tag is dit! Ik vind die outfit met dat spijkerjasje echt heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *