Tag: Get to know me better

Tag: Get to know me better

Hi iedereen! Vandaag een fijne, uitgebreide, persoonlijke tag. So you guys get to know me better! Ik vind persoonlijke tags op andere blogs altijd ontzettend leuk om te lezen, dus ik hoop dat jullie dat ook vinden van deze tag! Veel verschillende, persoonlijke vragen over het meisje achter Teddlicious :)

Geboortejaar? 
1993
Hoe lang ben je? 179 cm
Waar dat je aan toen je vandaag wakker werd? Het is vroeeeeg….
Waar ben je op dit moment? Thuis achter mijn bureau.
Single/relatie? In februari alweer 4,5 jaar heel gelukkig met mijn vriend!
Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Haha, altijd lastig om jezelf te omschrijven. Ik ben een goede luisteraar, behulpzaam en lief :)

Guy/girlcrush? Haha, ik val op jongens maar ik heb een absolute girlcrush op Blake Lively! ;)
Wat zou je op dit moment graag willen? Vakantie! En een iPhone.
Wat is je doel in het leven? Een leuke baan, een lieve man, een leuk huisje, twee kinderen, geluk en gezondheid. Huisje boompje beestje dus!
Waar ben je bang voor? Voor de dood. Niet zo’n leuke vraag dit, een beetje heel erg deprimerend zelfs. Ik ben ontzettend bang dat er een dierbare komt te overlijden. Bah jongens gauw naar de volgende vraag hoor, dit is maar niks.
Heb je je rijbewijs? Jup! Erg handig is dat.

Nagellak of lippenstift? Dat is geen moeilijke, nagellak natuurlijk!
Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Zomer. Met korte broekjes en t-shirten naar school en lekker op vakantie naar Frankrijk aan zee!
Wil je ooit gaan trouwen? Ja heel graag :)
Ben je een healthy-freak? Nee, eigenlijk helemaal niet. Het is niet zo dat ik super ongezond eet, maar ik ben ook geen calorieënteller. Ik eet gewoon waar ik zin in heb, en natuurlijk moet dat niet al te gek worden. Ik eet gewoon iedere dag fruit en groenten hoor.
Wat voor kleur haar en lengte heb je? Ik ben toevallig afgelopen weekend naar de kapper geweest en daar heeft mijn kapster weer een beetje model in mijn coupe gebracht. Mijn haar is donkerblond en valt tot net op mijn schouders.

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Oei moeilijke vraag. Qua make-up heb ik eigenlijk alles al wat mijn hartje begeert, maar een mooi palette van Urban Decay is natuurlijk nooit verkeerd.
Heb je tattoos? Nee! Ik had eerst een enorme afkeer voor tattoos, maar ik begin ze steeds mooier te vinden.
Heb je piercings? Nee.

Draag je een bril? Ja voor veraf! Met autorijden, tv kijken, bioscoop, dat soort dingen. En ik zet hem altijd op als ik ergens nieuw ben haha.

Wat is jouw perfecte pizza? Met mozzarella en tomaat, yum!
Favoriete eten/drinken? Carpaccio en cola. Ik drink heel veel water en thee, maar van cola kan ik zo genieten!
Wat is je favoriete parfum? Ook al zo’n lastige vraag.. Ik kan niet kiezen! Dan ga ik toch maar voor Eau de Prep van Tommy Hilfiger.
Wat is het laatste wat je kocht? Een nieuw notitieboekje.
Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? Toen zat ik in de trein opweg naar stage.
Favoriete ijsje? Ik ben niet zo’n ijsjesliefhebber, maar ik vind perenijsjes toch wel erg lekker.
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Ik moet vroeg opstaan voor stage…
Wat zijn je plannen voor 2013? Mijn tweede jaar halen!
Met hoeveel kussens slaap jij? Ik heb een tweepersoonsbed, maar ik slaap gewoon op een kussen.
Ben je een ochtend of avond persoon? In de zomer – beide, in de winter, geen van beide….
Ben je geordend of rommelig? Rommelig. Op mijn kamer is het niet echt bepaald netjes, maar ik maak bijvoorbeeld wel weer overal lijstjes van.

Gossip Girl Final Episode

Wat wil je op dit moment graag zien? De allerlaatste aflevering van Gossip Girl. Dan komt er toch wel een einde aan een belangrijk tijdperk uit mijn leven. Door Gossip Girl ben ik verslaafd geraakt aan een heleboel series. (op het moment dat deze post online komt, heb ik de laatste aflevering al gezien!)
Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? Over 10 jaar ben ik 29.. Dan kan ik leven van Teddlicious of werk ik op een redactie bij een tijdschrift. Dan heb ik al een huisje, een man en misschien al wel een kind! Haha, jeetje.
Wie mis je op dit moment? Mijn vriend. Zoals jullie misschien wel weten woont hij in Maastricht en ik vlakbij Breda, dus we zien elkaar eigenlijk alleen in in het weekend.
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? Mijn benen, omdat ze zo lang zijn!
Ben je verlegen? Ik was vroeger heel verlegen. In gezelschap praatte ik eigenlijk bijna niet. Dat is wel een beetje veranderd, maar ik ben in gezelschap nog steeds geen persoon die alleen maar aan het woord is. Dat hoeft ook niet vind ik. Qua afstappen op mensen ben ik helemaal niet verlegen, dat heb ik wel geleerd met mijn studie journalistiek.
Heb je een accent? Ja, iedereen heeft een accent. Ik ook dus. Lekker Brabants.
Zussen/broers, hoe oud? Ja, een zusje van 16.
Hoe ziet jouw dagelijkse leven er uit?  Ik sta op rond 7 uur, daarna maak ik ontbijt en smeer ik mijn boterhammen, om 10 voor 8 pak ik de bus (soms eerder, ligt er net aan waar ik naartoe moet) naar stage. Ik ben op stage tot 5 uur, daarna ga ik weer terug naar huis. Dan ga ik eten en de rest van de avond ben ik voornamelijk bezig met bloggen, series en films kijken! Zo ziet een gemiddelde dag van mij eruit.

Neem de tag gerust over, vind ik leuk!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 19 december 2012 / 07:46

  Leuke basic vragen. Je hebt ze ook op een leuke manier beantwoord :)

 2. 19 december 2012 / 17:19

  Ahhh Gossip Girl, spannend! Leuk om wat meer te weten te komen over je, Tedje!

 3. 19 december 2012 / 17:59

  Wat een superleuke tag!! Ik ga hem even opslaan bij mijn favorieten :)

 4. 19 december 2012 / 18:02

  Leuke tag en ook hele leuke antwoorden natuurlijk!

  • Tedje
   Auteur
   19 december 2012 / 20:23

   Leuk! Laat maar weten wanneer ik heb kan lezen op jouw blog! :)

 5. 19 december 2012 / 21:32

  Leuke tag en leuke antwoorden! Ik denk dat hij binnenkort ook op mijn blog te vinden is haha.

 6. 19 december 2012 / 22:26

  Gisteren ging ik winkelen in Breda en hoopte jou stiekem te spotten, hihi!

  • Tedje
   Auteur
   20 december 2012 / 08:27

   Aah, wat lief! Ik was gisteren wel in Breda, maar dan op stage! Niet in de stad helaas :(

 7. 20 december 2012 / 00:14

  Wat leuk om te lezen. Nu kennen we je een stukje beter. :D

 8. 20 december 2012 / 00:48

  Leuke tag! Ik ga hem misschien doen! :)

 9. 20 december 2012 / 09:27

  Je hebt echt een perfecte lengte! 1,79, wouw!

 10. 22 december 2012 / 14:42

  Leuk die vragen! Heel simpel eigenlijk, maar erg leuk :)

 11. 22 december 2012 / 18:29

  Super leuke artikel! Van de vragen tot de foto’s, heel erg fijn om te lezen? (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *