Tag: Get to know me

Tag: Get to know me

IMG_0037

Deze tag zag ik op alaesmay en zoals jullie weten, ben ik gek op tags! Willen jullie meer weten over de persoon die achter Teddlicious zit? Lees dan verder!

Ben je naar iemand vernoemd?
Nee! Iedereen vraagt altijd: waar komt de naam Tedje vandaan? De naam is volgens mij afgeleid van Theodora, maar ik ben niet naar iemand vernoemd. Mijn ouders hoorden de naam en vonden het gewoon een leuke naam. Ik was er eerst niet zo blij mee, ik vond het een te aparte naam en ik moest mezelf drie keer voorstellen voordat mensen begrepen wat ik zei. Nu ben ik hartstikke blij met mijn naam, vooral omdat ik niemand ken die zo heet!

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Oei, dat is een lastige. Dat weet ik eigenlijk niet? Ik ben zo iemand die heel veel huilt, ik ben geloof ik een beetje een emotioneel persoon. Ik kan zomaar uit het niets in tranen uitbarsten, maar ik kan me niet herinneren wanneer dat voor de laatste keer was.

Heb je kinderen?
Nee! Ik zou wel heel graag kinderen willen over een hele poos.

Als je een ander persoon was, zou je dan vrienden zijn met jezelf?
Haha, wat een leuke vraag. Ik denk het eigenlijk wel! Klinkt misschien een beetje arrogant, maar ik denk dat ik best aardig ben :)

Ben je vaak sarcastisch?
Nee, dat valt wel mee. Als ik een grapje maak, soms.

Wil je ooit bungee-jumpen?
NEE, mij niet gezien! Ik heb enorme hoogtevrees, dit zou ik echt never nooit durven. Dus daar maak je me ook echt niet blij mee.

Wat valt je als eerste op als je iemand ziet?
Ik denk tanden/mond en ogen. Als je iemand in zijn gezicht aankijkt, is dat toch wel het eerste dat ik zie.

Wat voor kleur ogen heb je?
Ik heb groen/grijs/blauwe ogen. Een mengelmoesje.

Horror films of films met een happily ever after?
Ik hou van alle soorten filmgenres, behalve vieze horror. Gatver, nee dus. Doe mij maar happily ever after!

Favoriete geur?
Pas gewassen lakens :)

Zomer of winter?
Dit is een makkelijke, sowieso zomer!

Computer of televisie?
Ik kijk eigenlijk weinig tv en ik zowat heel de dag achter de computer. Computer dus.

Noem het meest verre land op waar jij ooit bent geweest?
Dominicaanse Republiek :)

Favoriete film?
Aah dan vraag je me wat! Ik ben een echte filmfreak dus ik ga gewoon een paar van mijn favorieten opnoemen: Inception, alle Batman films, Good Will Hunting, Intouchables, Crazy, Stupid, Love, The Notebook, Shawshank Redemption, The Green Mile. Zo ongeveer.

Wat wilde je vroeger altijd worden?
Vroeger wilde ik altijd juffrouw worden!

Ik hoop dat jullie het een leuke tag vonden!

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 9 december 2012 / 09:30

  Hele leuke tag! Ik vind Tedje ook wel een leuke naam, is een keer wat anders! Maar ik snap wel dat je er als kind niet erg blij mee was, dan kom je in zo’n fase dat je het liefst niets anders wil hebben dan de rest enzo, haha.

  • Tedje
   Auteur
   9 december 2012 / 11:56

   Haha ja klopt. Ik wilde vroeger gewoon normaal zijn :) Maar ik vind Tedje nu wel een leuke naam hoor!

 2. 9 december 2012 / 10:10

  Tof! Je ogen zijn heel mooi! x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

 3. 9 december 2012 / 11:19

  The green mile is ook een van mijn favorieten! Zeker al acht keer gezien ;)

 4. 9 december 2012 / 12:23

  Oeh leuk om te lezen! Ik vind je naam nog steeds tof. Aparter en dat vind ik juist cool! En I like je ogen :D

 5. 9 december 2012 / 12:33

  Leuke vragen en antwoorden! Bungeejumpen en horrorfilms zijn aan mij ook echt niet besteed. ;)

 6. 9 december 2012 / 13:36

  Leuke tag, ik heb inderdaad ook nog nooit iemand anders gehoord die Tedje heet :-) Is wel leuk zo een bijzondere naam!
  Liefs, Esmée

 7. Steffie
  9 december 2012 / 13:59

  Leuk artikel!

 8. 9 december 2012 / 14:57

  Inderdaad een leuke tag zeg. Ik was altijd al benieuwd hoe jij aan je naam kwam.

 9. 9 december 2012 / 17:55

  Ik vind jouw naam ook bijzonder! Toen ik voor het eerst op je blog kwam en/of toen je voor het eerst reageerde, dacht ik dat je je eigen naam had ingekort, omdat ik iemand kende die Teddy heette. Leuk ingevuld de rest van de vragen!

 10. 9 december 2012 / 18:49

  Wat een leuke tag! Mooie foto’s ook erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *