Tag: Gewoon niet

 photo Gewoonniet.jpg

Toen ik deze grappige tag bij alaesmay zag, wilde ik hem ook graag doen. Bij deze tag gaat het erom dat je dingen aangeeft die je niet leuk vindt. 

Muziek – Ik zeg altijd dat ik van alle soorten muziek hou, maar van hardcore/hardstyle om 8 uur ’s ochtends word ik toch niet zo vrolijk. Vooral niet als degene naast me in de bus of trein zijn volume op 100 heeft staan. Nee. Gewoon niet.

Eten – Ik eet eigenlijk zo goed als alles, maar er zijn sommige dingen waarvan ik denk: waarom éten mensen dat? Zoals zult (hoofdkaas). Ik weet niet of jullie het kennen, maar het ziet er ten eerste al niet erg aantrekkelijk uit om te eten (lees: een grijzige, flubberige massa) en voor zover ik weet, ruikt het ook niet echt lekker. Bah!

Zoetigheid – Kennen jullie van die karamelbrokken? Ik word spontaan misselijk als ik alleen al aan die dingen ruik.

Kleding – Ik vind dat iedereen mag dragen wat hij wil. Als jij je lekker voelt in hetgeen dat je aanhebt: perfect! Maar soms zie ik mensen in de stad lopen die denken dat een legging een broek is. Als je een mooi figuur hebt en je kunt de legging leuk combineren, dan is het prima. Maar als je figuur niet zo is als een Victoria’s Secret model: please don’t.

Geuren – De geur van openbare toiletten. Meer hoef ik niet te zeggen.

Seizoen – Uh wat dacht je van winter? Leuk hoor die sneeuw, maar na een dag ben ik het altijd wel weer beu. Als ik binnen zit en nergens naartoe hoef, mag het van mij veel sneeuwen, maar meestal moet ik ergens naartoe met het openbaar vervoer. De NS en sneeuw gaan absoluut niet samen.

YouTube – Reclames. Do I need to say more? Je wil net de nieuwste vlog of tutorial kijken van je favoriete YouTuber, komt er weer zo’n irritante reclame. De meeste reclames kun je na vijf seconden wegklikken, maar sommigen duren gewoon een halve minuut. Grrr. Ik wil gewoon het filmpje zien!

McDonalds – Als je naar de McDonalds gaat, doe het dan goed. Neem geen salade, want daar zitten ongeveer evenveel calorieën in als in een hamburger door die vette dressing die erbij zit. Mijn favoriet? Een BigMac, friet met frietsaus en Ice Tea. Dat mag best die ene keer in het half jaar dat je een tussenstop maakt bij le Mac Do.

Personen – Ik vind het altijd erg vervelend als mensen zich beter voelen dan anderen. Laat elkaar lekker in zijn/haar waarde. Je wordt er zelf echt niet beter van hoor, om denigrerend te doen.

Bekende personen – Ik heb eigenlijk niet zo snel een hekel aan bekende personen. Zelfs niet aan mensen die bekend zijn geworden omdat ze eigenlijk niks kunnen. Ik zit namelijk kei hard te lachen om Roy Donders met z’n krullekes en glitterkes.

Party – Mensen die doen alsof ze dronken zijn. Gewoon niet doen.

Neem de tag gerust over!

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

25 Reacties

 1. 11 december 2013 / 07:15

  Haha wat een leuke tag! Ik deel bijna overal je mening, zeker bij youtube die reclames, die seconden lijken eeeeuwen te duren haha!

 2. 11 december 2013 / 08:11

  Wat een enorm leuke tag, super leuk om te lezen!

 3. 11 december 2013 / 08:14

  Haha, toffe tag! Ik ben het helemaal met je eens! Leggings als broeken en YouTube reclames zijn vreselijk! En helemaal die reclames die je al 10.000 gezien hebt!

 4. 11 december 2013 / 08:58

  Heel leuk om te lezen! Vooral dat kopje bij kleding. Absoluut niet doen!

 5. Ilona
  11 december 2013 / 09:25

  Vooral die leggings die als broeken worden gedragen, verschrikkelijk… Dat kan gewoon echt niet, slank of niet slank.

 6. 11 december 2013 / 10:56

  Deze tag is echt leuk! Ik ga hem denk ik over nemen :)

  • Tedje
   Auteur
   11 december 2013 / 12:20

   Leuk Beau, ik ben benieuwd wat jij allemaal gaat invullen!

 7. 11 december 2013 / 11:08

  Leuk om te lezen! Er zitten herkenbare dingen bij haha

 8. 11 december 2013 / 12:34

  Bij de reclames heb ik me neergelegd, uiteindelijk is dat wel één van de inkomstenbronnen waardoor video’s/vlogs kunnen verschijnen!
  En hardcore/hardstyle doe inderdaad gewoon maar niet. Nergens. Nooit. Geldt (voor mij) ook voor Jan Smit/Nick & Simon en al dat andere slechte Volendamse geblaat :)

 9. 11 december 2013 / 13:31

  Leuke antwoorden, ik heb hem toevallig vandaag gedaan.
  Ughh die karamel brokken zijn inderdaad vies…

 10. 11 december 2013 / 13:55

  Leuke tag! Dat van die YouTube-filmpjes vond ik ook heel irritant, daarom heb ik AdBlocker geïnstalleerd. Superhandig, nooit meer wachten op een filmpje.

 11. 11 december 2013 / 14:20

  Je hebt ‘m superleuk ingevuld! Die YouTubereclames vind ik ook vet irritant maar ik gun de bloggers/vloggers het geld wel, haha.

 12. 11 december 2013 / 16:12

  Oef ja, zult! Zoooo vies! Haha, deze tag is wel leuk!

 13. 11 december 2013 / 17:29

  blijft een leuke tag om te lezen bij mij staat hij ook al in geplant, gewoon NIET haha

 14. 11 december 2013 / 20:44

  Haha wat een grappige tag zeg, erg leuk. Misschien doe ik ‘m binnenkort ook wel :)

 15. 11 december 2013 / 21:00

  Haha ik ben echt bij alles met je eens! X

 16. 11 december 2013 / 21:45

  Grappige tag! Vind hem zo leuk! :-)

 17. 11 december 2013 / 21:51

  Hahaha wat een geweldige invulling van deze tag! Mensen die denken dat de legging een broek is, ik rolde bijna van mijn stoel van het lachen toen ik het las. Super leuk beschreven!

 18. 13 december 2013 / 23:32

  Leuk om eens een ander soort lijstje te lezen. Ik ga hem zeker overnemen, top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *