Tag: I love spring!

Tag: I love spring!

Spring is coming! Zijn we daar niet allemaal aan toe? Weg met de sneeuw, het gure, koude weer, winterjassen, handschoenen en sjaals, weg ermee! Ik heb het echt gehad met de winter. Come to mama korte spijkerbroekjes, zonnebrillen en fel gelakte nagels! Deze tag is gemaakt door Kellista. Kijken jullie mee? 

 photo Nagellak.jpg

1. Welke nagellak kleuren draag jij het liefst in het voorjaar?
Ik heb genoten van bordeauxrode en donkergrijze tinten op mijn nagels, maar nu ben ik het wel beu hoor. Laat de felle lakjes en de zachte pastels maar komen!

2. Hoe zie jij er op je paasbest uit?
Met pasen doen wij nooit echt iets speciaals, maar ik zorg wel dat ik netjes ben aangekleed voor het paasontbijt.Waarschijnlijk draag ik dan een spijkerbroek met een vrolijk colbertje en ballerina’s. Nagels uiteraard gelakt!

3. Als je aan de lente denkt, waar word je dan écht vrolijk van?
De temperatuur natuurlijk! Ik kan niet wachten om weer zonder jas naar buiten te gaan :-)

 photo SATCparfum-1.jpg

4. Wat is jouw ultieme voorjaars parfum?
De twee zomergeuren van Sex and the City. Ik nam deze geuren mee op vakantie vorig jaar en die doen me dus denken aan zomervakantie en mooi weer. Ze ruiken allebei heel zoet en fris, heerlijk!

5. Welke items in je kleding kast bewaar jij speciaal voor de lente?
Kleding met kleur! Roze colbertjes, groene broeken, noem het maar op. Kleurtjes horen gewoon bij de lente.

6. Van welk nummer krijg je de lente in je bol?
Gezellige salsa/zumba/reggaeton. Op het moment dat ik dit artikel schrijf, staat er een heerlijke raggaetonmix op.

7. Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?
Witte lage All Stars! Staan al lang op het verlanglijstje. Ik moet nodig gaan shoppen.. Ik wil ook nog een aantal korte broekjes en leuke hemdjes en jurkjes. Eigenlijk gewoon een complete nieuwe gardarobe voor de lente en zomer. Het Céline shirt van ModeMusthaves is al naar me onderweg!

8. Welke smaak paaseitjes is jou favoriet?
Melkchocolade of witte. Ik kan niet kiezen eigenlijk.

Ik tag de volgende mensen: Sharon van Uniquestyle, Sharon van Looksbysharon, Yara van by-yara, Danique van Glambeauty, Josephine van Oohlarouge, Soesja van Dashingdays, Joyce van Beautychef en Cynthia van Beautykoning.

Liefs van Tedje

Bron foto’s: 1,

Volg:

29 Reacties

 1. 6 maart 2013 / 09:10

  Oooh, leuke tag! Ik hou ook meer van de lente dan van de zomer.. meestal mooier weer!
  Eefje

 2. 6 maart 2013 / 10:33

  Jeej leuke tag, ik ben hem meteen invullen! xo

 3. 6 maart 2013 / 10:56

  Wat een leuke tag om te lezen. Krijg er direct een vrolijk gevoel van. Moet ook direct denken aan pastel kleurtjes enzo.

 4. 6 maart 2013 / 11:37

  Jaa die witte all alstarssssss wil ik ook .. haha. Vorig jaar al, maar toen waren ze overal uitverkocht. ;-) Balen!

 5. 6 maart 2013 / 12:40

  Wat een super leuke tag zeg. Thanks voor het taggen! Ik ga hem zeker even invullen als ik thuis ben :)

 6. 6 maart 2013 / 14:07

  Wat een leuke tag! Misschien neem ik hem ook wel over op mijn blog, als dat mag tenminste ;)

 7. 6 maart 2013 / 15:30

  Leuke tag!
  Ik kijk enorm uit naar het voorjaar!

 8. 6 maart 2013 / 16:07

  Van die chocolade-eitjes met haf witte en half melkchocolade zijn zoooo lekker :D

 9. 6 maart 2013 / 17:04

  Leuke tag, je hebt hem ook erg leuk beantwoord! Ik heb witte allstars maar ben er niet echt fan van.

 10. 6 maart 2013 / 17:06

  Leuke tag! Krijg nu helemaal zin in paaseitjes haha :-)

 11. 6 maart 2013 / 17:20

  Hele leuke tag! En leuk om je antwoorden te lezen :)

 12. 6 maart 2013 / 22:50

  Wat een vrolijke en fleurige tag weer Tedje! Hell yea, witte All Stars zijn ook hot. Ik vind het ook typisch een lente/zomerdingetje. :p Bedankt voor het taggen, ik ga er eens over nadenken. Witte chocolade eieren zijn mijn favoriet!

 13. 8 maart 2013 / 13:40

  Aah bedankt voor het taggen! Deze ga ik snel invullen, dan krijg ik nóg meer zin in de lente :D Jij hebt hem ook leuk ingevuld. Witte all stars zijn mooi, maar ik sla die denk ik toch over haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *