Tag: I love summer!

Tag: I love summer!

Na de I love spring tag heeft Kelly weer een nieuwe leuke tag bedacht: I love summer! Het mooie weer laat eindelijk weer eens wat van zichzelf zien en dat werd tijd ook. Vandaag is het dus weer eens tijd voor een vrolijke tag. Kijken jullie mee?

1. Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?

Oef, gelijk een lastige opener. Ik ben dol op nagellak en het liefst draag ik iedere dag een andere kleur. De lakjes waar ik nu fan van ben zijn de kleuren uit de O.P.I. Euro Centrale collectie en dan vooral de lila, roze en blauwe kleur. Ook ben ik nog steeds helemaal weg van Green Berry van Barry M.

2. Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?

Ik heb nogal veel reisjes op de planning staan. Ten eerste ga ik volgende week al naar Cyprus met drie vriendinnen van school. Hier moeten we voor school gaan onderzoeken hoe het als toerist in Cyprus is. Heb je veel te maken met de crisis of valt het allemaal wel mee? Hierover gaan we bloggen en filmpjes maken. Verder ga ik nog een week naar Frankrijk met mijn ouders, mijn zusje en nog een ander gezin waar we altijd mee op vakantie gaan. Ik rijd heen met mijn ouders en na een week vlieg ik (in mijn eentje!) terug naar Nederland om vervolgens een paar dagen later twee weken naar Italië te vertrekken met mijn vriend en een ander koppel. Ik kan niet wachten!!

3. Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?

Iets dat lekker zit en luchtig is. Een spijkershort met een hemdje en mijn Havaianas bijvoorbeeld. Jurkjes en rokjes staan altijd heel erg leuk, maar ik moet zeggen dat ik die toch minder uit mijn kast trek als het warm is. Je benen gaan dan zo aan elkaar plakken van het warme weer, haha! Ik voel me dan het meest comfortabel in een broekje.

4. Wat is jouw ultieme zomer hit?

Dan ga ik voor Get Lucky van Daft Punk ft. Pharrell Williams. Of Can’t Hold Us van Macklemore ft. Ray Dalton. Of Watch Out For This van Major Lazer. Of natuurlijk Blurred Lines van Robin Thicke. Ik kan niet kiezen!

5. Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?

Een paar Havaianas sowieso, maar waarschijnlijk ook mijn sandaaltjes van Supertrash van twee jaar geleden. Al hoewel ik niet denk dat die zo erg gaan slijten, maar ik ga ze wel veel dragen!

 photo IMG_6927a.jpg

6. Wat is jouw favoriete zomer geur?

Net zoals vorig jaar zal ik deze zomer de geuren van Sex and the City veel gaan dragen. Als ik ze ruik dan moet ik automatisch aan de zomervakantie denken, omdat ik ze dus vorig jaar veel heb gedragen. Ze ruiken lekker fris en zoet: de perfecte combinatie voor een zomerse geur als je het mij vraagt. Ook vind ik Hello Lover van Sex and the City een lekkere geur voor in de zomer. Als ik geen zin heb in parfum spray ik altijd met de bodymist van The Body Shop in de Mango geur. Heerlijk!

7. Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini? 

Ik draag altijd een bikini. Ik heb toevallig vorige week twee nieuwe bikini’s binnengekregen van de H&M. Ik bestel mijn bikini’s eigenlijk altijd daar. Ze zijn goed betaalbaar en ze gaan makkelijk een zomer mee. Ik vind het zonde om veel geld aan een bikini uit te geven

8. Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER? 

Een aantal lipsticks uit de Oriflame Giordani Gold Voluptuous collectie zoals Scarlet Veil, Chiffon Rose en Coral Shell. Geen super heftige kleuren, maar dat draag ik sowieso nooit echt. Deze lipsticks zijn echt perfect om in je tas te doen als je bijvoorbeeld naar het strand gaat (en dan het liefst in de koeltas doen, anders smelt de lipstick. Dat zou zonde zijn) want deze lipstick is ook nog eens verzorgend en voelt aan als een lippenbalsem. We houden niet van droge en korrelige lipstick in de zomer, toch?

9. Wat is je favo zomer drankje?

Fanta Lemon, zonder twijfel! In Nederland verkopen ze dit bijna nergens, maar in het buitenland wel. Daarom drink ik het daar altijd en  dat drankje geeft me echt een zomergevoel. Extra lekker als het extra koud is!

10. Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?

Een zonnebril en een hoed om de zon uit je gezicht te houden. Dat houdt je hoofd koel en kun je het veel beter uithouden in de zon. Toch nog te warm? Dan ga ik altijd onder de parasol zitten, ook een musthave voor mij dus. Verder mogen niet ontbreken: een lekkere chicklit op mijn e-reader, zonnebrand, een leuke strandtas met strandhanddoek, een ijskoud drankje, watermeloen en luchtige kleding die lekker zit.

Neem de tag gerust over als je dat leuk vindt, daar is hij voor bedoeld!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 11 juni 2013 / 07:42

  Wat een super leuke tag, deze wil ik graag overnemen voor mijn blogje. Je hebt hem echt leuk ingevuld, heel aanstekelijk want ik ben ook erg toe aan de zomer hi hi

 2. 11 juni 2013 / 08:11

  Wat leuk dat je die keer op vakantie gaat! En ooh..die geuren van sex and the city..heerlijk!!

 3. 11 juni 2013 / 11:36

  Ik ben zeer benieuwd naar je ervaringen in Cyprus :)
  Leuke zomerhits allemaal!

 4. 11 juni 2013 / 20:07

  Leuke tag, ik heb hem ook ingepland haha! :D

 5. 15 juni 2013 / 00:31

  Leuke Tag =) Misschien neem ik hem wel over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *