Tag – It’s Christmas Time!

 photo christmas.jpg

Bij Dagmar zag ik deze It’s Christmas Time tag en aangezien het bijna kerst is, en ik nog niet eens een kerst tag online heb gezet, werd het wel eens tijd! Ik heb ook je gezellige sterretjes bij de vragen mee gekopieerd Dagmar :) Vond ze zo leuk! 

✩ Wat is je favoriete kerstfilm?
The Holiday en Love Actually. Al wat oudere films, maar ze blijven zo leuk!

✩ Heb je ooit een witte kerst gehad?
Ja, vast wel, maar dat is alweer een aantal jaar geleden denk ik! Dit jaar zit het er in ieder geval niet aan te komen, helaas… Het enige voordeel: een grotere kans dat de treinen gewoon rijden als ik met kerst naar mijn vriend in Maastricht moet.

✩ Waar breng jij meestal kerst door?
Kerstavond en Eerste Kerstdag breng ik dit jaar door bij mijn vriend en Tweede Kerstdag gaan we eten bij mijn ouders thuis. Zo gaat het eigenlijk ieder jaar!

✩ Wat is je favoriete kerstliedje?
Ik heb niet echt één favoriet, maar ik vind de kerst cd van Michael Bublé en Pentatonix heel erg leuk! Op Spotify staan deze non-stop aan! Oh, en Glee heeft ook een aantal kerstliedjes gecoverd, ook leuk!

✩ Open je cadeautjes op kerstavond?
Dit jaar toevallig wel! We doen gedichten en surprise bij mijn schoonouders en meestal krijgen we dan ook nog een aantal cadeautjes. Gezellig!

✩ Naar welke tradities met kerst kijk jij het meeste uit dit jaar?
Gezellig samenzijn met familie en het lekkere eten natuurlijk! En even een moment van rust. Ik moet de dagen voor kerstmis werken op mijn oude stage als freelancer (!!). Super leuk natuurlijk, maar ook fijn om in de kerstvakantie even een paar daagjes niks te hoeven doen!

✩ Is je kerstboom nep of echt?
Echt! We hebben dit jaar een hele grote kerstboom. Er moest een stukje afgeknipt worden, anders paste hij niet in het huis, haha! Het ruikt altijd zo lekker vind ik, een echte kerstboom.

✩ Wat is je favoriete kerst eten/snoep?
Uhm, hele goede vraag! Ik vind de kerstster koekjes van Bolletje altijd super lekker!

✩ Eerlijk zijn! Koop je liever cadeautjes of krijg je ze liever?
Ik koop eigenlijk nooit cadeautjes, dus ik krijg ze liever, haha!

✩ Wat is het beste kerstcadeau dat je ooit hebt gekregen?
Pfoe, moeilijke vraag waar ik zo één, twee, drie geen antwoord op kan geven eigenlijk.

✩ Wat is jou droomplek om te bezoeken rond kerst?
Een warm land, Curacao ofzo! Het lijkt me heerlijk om als het koud in Nederland is, een warme bestemming op te zoeken en Merry Christmas te schrijven in het zand met m’n bikini aan. Ja, dat zie ik wel voor me.

✩ Ben je een pro in inpakken, of faal je hard?
Ik ben geen superpro, maar ik heb laatst wel een artikel gemaakt met hoe je kerstcadeaus leuk en makkelijk in kunt pakken! Klik hier om naar dat artikel te gaan. 

✩ Maak je goede voornemens voor het nieuwe jaar?
Ja eigenlijk wel en dat zijn meestal: meer sporten en minder eten. Afgelopen jaar heb ik dat een tijdje goed volgehouden (vooral het sporten dan), maar daar zijn de laatste twee maanden ook al niet heel veel van gekomen. In het nieuwe jaar ga ik me weer inschrijven bij de sportschool om wat lesjes Zumba te doen, dat vond ik altijd leuk om te doen. En eigenlijk moet ik het hardlopen ook weer gaan oppakken, dat heb ik al veel te lang niet meer gedaan….

✩ Zo ja, hou jij je eraan?
Nou, zoals gezegd: in 2014 ging het eigenlijk best goed! Nu weer even goed beginnen in 2015 :)

✩ Wat maakt kerst zo speciaal voor jou?
Ik vind het altijd heel erg fijn om bij mijn familie te zijn! De tafel is altijd gezellig gedekt met mooie borden en bestek, er liggen overal sterretjes op tafel en het eten is altijd super lekker. Dat vind ik nou optimaal genieten!

Waar vier jij dit jaar kerst? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 23 december 2014 / 05:36

  Wat een leuke tag! Alvast hele fijne feestdagen Tedje!

 2. 23 december 2014 / 07:43

  Ah zo leuk dat je deze tag hebt ingevuld en die sterretjes haha, superlief <3 Michael Bublé daar ben ik ook helemaal fan van, die mag op repeat :) Superleuk om je antwoorden te lezen en yay voor Love Actually! Ik wens je alvast een stralende kerst toe en blijf duimen dat de treinen goed blijven rijden <3

 3. 23 december 2014 / 08:58

  Ahh, The Holiday is zo’n heerlijke feel good movie! Erg leuk om je antwoorden te lezen! :-)

 4. 23 december 2014 / 10:57

  Super leuk dat jullie ook cadeautjes doen, ik ben stiekem nu al een beetje zenuwachtig haha! <33

 5. 23 december 2014 / 15:55

  Wat heb je de tag leuk ingevuld.
  Geniet nog even van de paar daagjes op je oude stage!
  En ik ben benieuwd wat je voor cadeautjes krijgt. ;)

 6. 23 december 2014 / 17:40

  Aaah super dat jullie cadeaus doen!! je hebt deze Tag leuk ingevuld

 7. 25 december 2014 / 00:26

  Leuke tag heb je ingevuld! :) Ik vier kerst met de hele familie bij mijn opa, zoals ieder jaar!

 8. Jeanne
  28 december 2014 / 16:48

  Had er graag bijgeweest maar helaas!!!

 9. Bram van Dongen
  21 december 2015 / 09:41

  Tot 2e kerstdag! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *