Tag: Let’s get personal

Tag: Let’s get personal

Ik was in de veronderstelling dat ik deze tag al eens had gedaan, maar niets bleek minder waar toen ik op mijn blog ging zoeken. Een nieuwe tag, nieuwe vragen! Ik werd getagd door Kelly, dankjewel! Let’s go!

Wat hoor je op het moment van schrijven?
Tijdens het bloggen heb ik meestal rustige muziek opstaan. Ik luister de laatste tijd heel veel naar Age gezongen door Julia van der Toorn. Haar stem is zo lekker! Ik heb zojuist ook de playlist Who Run The World? Girls! ontdekt. Wat een nostalgie! Destiny’s Child, The Sugababes en The Spice Girls komen voorbij. Heerlijk.

Sandwich à la Teddlicious 

Heb je ergens trek in op dit moment?
Ik heb altijd trek ergens in. Het is nu bijna 1 uur ’s middags dus het is tijd om te gaan lunchen. Ik denk dat ik een master lunch ga maken. Een tosti of een clubsandwich ofzo. Yummie!

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Oef wat een moeilijke vraag. Ik wil heel graag kinderen, maar tien is wel een beetje veel.. Ik denk dat ik dan toch voor tien kinderen ga.

Uitgepakt met make-up voor New Years Eve

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?
Nee ik denk het niet. Ik ga gerust zonder make-up over straat. Als ik naar school ga is het meestal een hele snelle en makkelijke look: een beetje foundation, blush, highlighter en mascara. Als ik zin heb om er veel werk van te maken komt er nog een mooie ooglook bij kijken en eyeliner.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Als ik nerveus ben, krijg ik altijd buikpijn. Ik moet om de een of andere reden dan heel vaak naar de wc. Verder ben ik dan onrustig en ga ik rondjes lopen.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Ik heb geen leuke week achter de rug. Toch is er vandaag (gisteren voor jullie) wel iets leuks gebeurd: ik mag over twee weken op gesprek komen voor een eventuele stage!

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Nee ik denk het niet. Ik ben wie ik ben door de dingen die ik gedaan heb in het verleden.

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Ik denk op dit moment heel veel aan de toekomst. Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van journalistiek en dat betekent dat ik niet zo heel lang meer heb of ik ben afgestudeerd. Waar kom ik terecht na school? Ga ik samenwonen met mijn vriend? En waar dan? Krijg ik een baan? Kan ik mijn blog er nog bijhouden? Allemaal vragen waar ik me soms iets te druk over maak. Het ene moment denk ik: het komt allemaal wel, maar vijf minuten later kan ik zomaar ineens denken: het komt nooooit goed met mij!

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Groene thee uit mijn Blond Amsterdam mok.

Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Ik denk als een optimist, terwijl ik soms ook best pessimistisch kan zijn. Het verschilt nogal in wat voor bui ik ben denk ik!

Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Je kunt beter vragen wat niet… Friet, chips, M&M’s, popcorn, alles wat slecht voor je is eigenlijk haha.

Wat doe je morgen?
Morgen (zondag) ga ik carnaval vieren in Maastricht!

Ik tag Yara, Danique, Nicole en Milou maar mocht jij de tag willen overnemen: ga je gang!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 1 maart 2014 / 07:55

  Wat leuk dat je deze tag gedaan hebt doordat ik je getagd had! Heel leuk om jouw antwoorden te lezen! Mmm de tedje clubsandwich (met chips!) ziet er geweldig lekker uit. Wat fijn dat je een stage hebt gevonden! Veel succes daarmee. Liefs kelly

 2. 1 maart 2014 / 08:31

  Wat een leuke Tag! Tof dat je carnaval in Maastricht gaat vieren, veel plezier :)

 3. 1 maart 2014 / 08:35

  Dat je deze nog niet gedaan had joh! Veel plezier met carnaval vieren en het komt heus wel goed met jou hoor :)

 4. 1 maart 2014 / 09:03

  Toen ik werd getagd dacht ik ook dat ik hem al eens gedaan had maar het bleek een andere te zijn. Leuk ingevuld maar vooral leuk om te lezen :)

 5. 1 maart 2014 / 10:00

  Oe Carnaval in Maastricht! Heel veel plezier! Ik heb daar gestudeerd dus heel veel goede herinneringen aan :)

 6. 1 maart 2014 / 11:59

  Wat leuk dat je deze tag ook hebt gedaan! Veel plezier met Carnaval!

 7. 1 maart 2014 / 13:50

  Wat een leuke tag, erg leuk om te lezen en veel plezier in Maastricht!

 8. 2 maart 2014 / 00:17

  Mooi ingevuld en ik weet zeker dat jij goed terecht zal komen, worry less & enjoy more sweety! Het komt niet uit de lucht vallen en je werkt er ontzettend hard voor, maar ik ben ervan overtuigd dat hard werken wordt beloond en je geeft elke dag ontzettend veel; dat krijg je ook terug <3 Dikke knuffel en ik hoop dat komende week fijner voor je zal worden. Ik duim voor je stage! Xxx

 9. 29 maart 2014 / 00:51

  Geweldig om zo’n persoonlijke tags te kunnen lezen! Ik vind het telkens weer enorm leuk om op die manier een blik achter de blog en op de blogger zelf te kunnen werpen! ;)

  Hoe is het stagegesprek verlopen? Hopelijk helemaal in orde gekomen?! :)

  Anyway, ik heb de tag overgenomen! :)

  Liefs,
  Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *