Tag: Mijn eerste keer

 photo IMG_8751.jpg

Ik werd getagd door Yara voor de ‘Mijn eerste keer’ tag. De titel klinkt een beetje dubieus, maar in deze tag ga ik je alles vertellen over mijn eerste cd die ik ooit kocht, mijn eerste huisdier en mijn eerste grote aankoop. 

 photo DiedeampTedje.jpg

Eerste beste vriend
Mijn eerste beste vriendin was Diede. Onze ouders zijn bevriend met elkaar en daar kennen wij elkaar ook van. Diede is twee jaar ouder dan ik ben, dus ze kent mij al vanaf mijn geboorte. Speciaal toch? Ik zie en spreek haar nog steeds regelmatig :)

Eerste cd die ik ooit kocht
Pfoe, ik denk dat dat Hitzone 6 of iets dergelijks geweest moet zijn.. Ik kocht altijd iedere Hitzone namelijk! Maar ik was ook fan van Britney Spears, dus het zou ook zomaar kunnen dat ik een cd van Britney als eerste heb gekocht.

Eerste ‘celebrity crush’
Oeh dat is een lastige. Ik denk Chad Michael Murray in de film A Cinderella Story. Kunnen jullie je nog herinneren hoe KNAP hij toen was? Tenminste, dat vond ik toen. Als ik de film nu terugkijk, vind ik het wel meevallen. Er zijn veel meer hotties in filmland namelijk, haha.

Eerste huisdier
Wij hebben nooit echt huisdieren gehad, behalve vissen. Niet echt super spectaculair natuurlijk. Die vissen die wij hadden die spoorden niet helemaal. We hadden namelijk ‘suicide fish’: of wel ze gingen zich tussen de stenen wurmen om dood te gaan of ze sprongen gewoon uit de kom. Een van de twee.

Eerste gadget
Mijn discman waar ik cd’s in deed die ik grijs heb gedraaid. Wauw wat heb ik dat ding veel gebruikt vroeger. Mijn zusje had er ook een en samen zaten we dan op de achterbank van de auto kei hard mee te blèren met Engelse teksten die we niet snapten en die we ook niet uit konden spreken. Dat moet hilarisch zijn geweest voor mijn ouders. Vooral als ik betweterig ging doen tegen mijn zusje dat ze iets verkeerd uitsprak. Sorry sis.

Eerste grote aankoop
Ik heb vroeger volgens mij nooit echt gespaard voor iets heel groots. Ik kocht altijd kleine dingetjes. Dan een keer een cd, of een Barbie, maar nooit een super groot iets. Mijn eerste grote aankoop is dan denk ik toch mijn MacBook Pro!

Eerste blogpost
Mijn eerste blogpost schreef ik eind september 2011 alweer. Wat vliegt de tijd, vinden jullie ook niet? Zijn er trouwens mensen hier die mij vanaf het begin volgen? Meld je bij de reacties, vind ik leuk!!

Eerste make-up artikel
Mijn interesse voor make-up is pas laat gegroeid. In de onderbouw van de middelbare school deed ik volgens mij alleen wat mascara op en meer was het niet. Mascara zal dan ook mijn eerste make-up product zijn geweest, maar dat is natuurlijk niet erg boeiend. Ik weet nog wel dat mijn moeder vanaf Schiphol een heel mooi palette van Clinique meebracht. Ik zat toen volgens mij in de tweede klas. Ik heb het palette nog steeds en er zit inmiddels een behoorlijke pan in een aantal kleurtjes.

Neem de tag gerust over als je het leuk vindt! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 13 juni 2014 / 08:19

  Haha, Hitzone 6, dat klinkt oud :P En die suicide fishes, awh haha! Onze vissen gingen ook altijd dood omdat onze kat uit de kom dronk. Leuke TAG, ik heb ‘m volgens mij ook wel eens gedaan maar dan iets anders.

 2. 13 juni 2014 / 08:31

  Waaauw wat heb je dit leuk ingevuld! Haha zit hier ook echt met een dikke glimlach van je leuke artikel. En je vissen waren best heftig zo te lezen, wauw! En je crush… ja hij was Zó knap haha <3

 3. 13 juni 2014 / 08:33

  Wat een leuke tag! Grappig dat je eerste grote aankoop al meteen een Macbook was! <3

 4. 13 juni 2014 / 10:28

  Een discman! Wow, haha, dat vond ik geweldig! Mijn zus en ik hadden er beide eentje gekregen en trots dat we waren! En Michael was in die film inderdaad echt knap, hihi. Leuk om te lezen!

 5. 13 juni 2014 / 16:20

  Mijn vissen gingen dood omdat ik ze te veel eten gaf. ;)

 6. 14 juni 2014 / 15:45

  Super leuke tag! Echt leuk om te lezen :D. En gaaf dat je eerste grote aankoop een Macbook Pro was!

 7. Teddlicious fan!
  16 juni 2014 / 16:42

  Ik volg jouw blog al vanaf het begin!

 8. 16 juni 2014 / 22:19

  Wat een leuke tag is het toch! Ik zie trouwens een foto van je nagels aan de zijkant van je blog, wat zijn ze práchtig!!! X liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *