Tag: My Guilty Pleasures

Het is weer tag-time! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag heb gedaan op mijn blog. Ik zag deze My Guilty Pleasures tag op alaesmay.nl. Iedereen heeft wel dingen die hij stiekem leuk vindt, maar die hij eigenlijk niet hardop durft te zeggen. Vandaag ben ik een open boek en vertel ik jullie mijn guilty pleasures.

Film
Ik ben een enorme filmliefhebber en ik kijk werkelijk alle soorten films, behalve horror. Ik kan enorm genieten van slechte chickflicks zoals LOL (ja, met Miley Cyrus). Verder heb ik de film Can’t Buy Me Love al twintig keer gezien, omdat hij gewoon zo leuk is. Niet echt Oscarwaardige films, maar hey, films zijn ervoor bedoeld om te ontspannen, toch?

Serie
Als ik zeg dat ik Glee kijk, word ik altijd een beetje raar aangekeken. Mensen vinden dat dat een kinderachtige serie is. Nou, vind maar wat je wil vinden, maar ik vind Glee een super leuke serie, haha! Ik ben als het ware met de serie meegegroeid, want ik keek Glee al meteen vanaf het begin.

Muziek
Jup, ik vind het soms leuk om liedjes van One Direction te luisteren.. De meningen over deze boyband zijn nogal verdeeld. You hate them or you love them. Eigenlijk ook weer niet want ik ben geen fan maar ik haat ze ook niet. Ik vind gewoon dat ze soms leuke en vrolijke liedjes hebben. Ook vind ik het heerlijk om liedjes van vroegâh te luisteren, zoals Britney Spears, The Spice Girls en The Backstreet Boys. Lekker een beetje jeugdsentiment.

Snack
Chips, zonder twijfel. Ik kan het niet weerstaan als ik weet dat er een zak chips in het kastje ligt. Een lichtelijke verslaving kun je wel zeggen. Ik zeg altijd maar zo: één zak chips is niks, die heb je zo leeg gegeten… Ook wil het nog wel eens gebeuren dat ik expres veel Nutella op mijn mes doe zodat ik hem daarna af kan likken. Oeps.

Activiteit
YouTube filmpjes kijken. Soms zit ik echt doelloos The Best Vines of kattenfilmpjes op Youtube te kijken terwijl ik al een uur naar bed wil. Soms zitten er zulke leuke filmpjes bij dat ik niet meer bijkom van het lachen.

 

Absurde verzameling/belachelijke aankoop
Er zijn mensen die veel meer nagellak dan ik in hun bezit hebben, maar ik heb ook een aardige verzameling met nagellakjes. Het hoort natuurlijk ook bij mijn hobby/werk: mijn blog, maar jullie hebben gelijk als je zegt dat ik die nagellakjes nooit van mijn leven op kan maken.

Crush
Ik kan blijven kijken naar Ryan Gosling in The Notebook en Crazy, Stupid, Love. En naar Austin Butler als Sebastian Kydd in The Carrie Diaries. En nu ik The Vampire Diaries kijk vind ik Stefan ook wel erg leuk. Nate in Gossip Girl blijft natuurlijk ook een knapperd.

Kleding
Een pyjamabroek, fluffy sokken en een dik schapenvest. Heerlijk om daar de hele zondag in te lopen als je niks hoeft.

Wat is jouw ultieme guilty pleasure? 
Als je de tag wil overnemen, go ahead en laat me weten als je hem ingevuld hebt. Vind ik leuk!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 4 november 2013 / 07:18

  Ooh dit is echt een leuke tag! En glee is inderdaad niet kinderachtig, het is ontroerend, mooi, genieten, ontspannend enz ;) En ze dansen en zingen mooi. En pyjamabroeken zijn onmisbaar Xx

 2. 4 november 2013 / 10:37

  Wat een leuke tag! Wie weet neem ik m nog over!

 3. 4 november 2013 / 10:42

  Super leuke tag! Misschien neem ik hem over :-)

  • Tedje
   Auteur
   4 november 2013 / 12:01

   Wat leuk! Ik ben benieuwd wat jij gaat invullen :)

 4. 4 november 2013 / 10:57

  Aaah, wat een onwijs leuke tag! Echt heel leuk om te lezen. Misschien neem ik hem wel over :D.

 5. 4 november 2013 / 10:59

  Erg leuk! En ik kan me ook vinden in een aantal antwoorden van je, haha bijvoorbeeld een mes met nutella! Ik ga m zeker overnemen een deze dagen! Xxx

  • Tedje
   Auteur
   4 november 2013 / 12:00

   Leuk, Lotje. Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoorden!

 6. 4 november 2013 / 13:17

  haha hele herkenbare guilty pleasures. vooral de ryan gosling is een erg leuke ;)

  Love,
  May

 7. 4 november 2013 / 13:54

  Ik denk voor elke vrouw wel heel herkenbaar! :) Leuk artikel!

 8. 4 november 2013 / 17:09

  Haha hele leuke tag hoor! Ik heb hetzelfde met chips.. die eet ik ook teveel! En ik houd ook van nummers van o.a. de Backstreet Boys! ^-^

 9. 4 november 2013 / 18:41

  Een TAG was echt lang geleden zeg bij jou! Ik heb er al weer eentje in de planning staan waar ik jou ook in getagd heb, haha :D Zal het tzt nog wel laten weten. Ik vind bij films en boeken ook altijd dat ze echt niet goed hoeven te zijn als je maar lekker ontspant!

 10. 4 november 2013 / 19:24

  Wat een leuke tag zeg, misschien dat ik ‘m wel van je ga overnemen! :)

 11. 5 november 2013 / 20:00

  Leuk om te lezen! Misschien pik ik hem wel van je mee!

 12. 15 november 2013 / 11:51

  Ik las op andere blogs ook al ober guilty pleasures, erg leuk om te lezen. Ik ga zelf ook een blogje maken :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *