Tag: Personal Travel Favorites

 photo vakantie.jpg

Op de blog van Anne kwam ik een lijstje met tags tegen. Wat een super leuk idee! Ik zag de Personal Travel Favorites tag en ik wist meteen: die moet ik invullen! Ik ben bezig met vakantieplannen, dus ik zit helemaal in de vakantiesferen. Kijken jullie mee?

Den Haag – augustus 2014

Favoriete hotel? 
Ik heb nog niet in heel veel hotels overnacht, omdat ik met mijn ouders eigenlijk altijd ging kamperen met de caravan. Wel hebben we in verschillende resorts gezeten in de Dominciaanse Republiek, Egypte en Turkije. Het hotel dat me het meest bij is gebleven is het Carlton Ambassador hotel in Den Haag waar ik vorig jaar met mijn vriend een weekend verbleef. Wat een mooie kamers en heerlijke bedden!

Favoriete reisvriendelijke beautyproduct?
Het Naked 2 palette! Het is een lekker stevig blik en er zitten alle kleuren in die je nodig hebt voor zowel een dag- of avondlook. Je kunt er lekker mee variëren en het materiaal van de verpakking kan bijna niet kapot.

IMG_3544

Zeeland – juli 2014

Favoriete bestemming?
Moet ik kiezen? Dat vind ik echt heel erg moeilijk! Ik vind Frankrijk een heerlijk land om op vakantie te gaan, maar sinds ik twee jaar geleden op zomervakantie in Italië ben geweest, vond ik dat ook te gek. Ook ga ik graag naar Zeeland naar het strand. Lekker uitwaaien en wandelen.

Londen – mei 2014

Favoriete plek om te shoppen?
In Londen heb ik vorig jaar lekker veel beauty spulletjes kunnen shoppen, maar in Frankrijk is er nog steeds een Sephora in de grote steden dus daar maak je me ook heel blij mee! En Kiko natuurlijk. Net als in Italië.

Favoriete bestemming om te relaxen?
Zuid-Frankrijk. Al een heleboel jaren ga ik met mijn ouders naar dezelfde camping in Zuid-Frankrijk aan de westkust. Lekker drie weken niks doen. Behalve lezen, lekker eten, zonnen, zwemmen en slapen.

Gekste dat je ooit hebt gegeten?
Dat kan ik me zo één, twee, drie niet herinneren. Ik vind eten sowieso niet heel gauw gek, terwijl sommige mensen krab of sushi al ‘gek’ vinden.

Beste maaltijd die je ooit hebt gegeten? Waar was dat?
Pizza’s, pasta en ijs in Italië. Dan denk je dat je lekkere pizza’s kunt eten bij jouw favoriete Italiaan in Nederland. You’re wrong!! In Italië is al het eten zo ontzettend lekker!

Wat kun je het best aantrekken in het vliegtuig?
Iets dat lekker zit. Ik heb meestal een spijkerbroek aan met een hemdje, t-shirt en een trui. Zorg dat je wat laagjes aan hebt. Soms is het heel koud in het vliegtuig en soms heel warm.

Italië – augustus 2013. Mag ik terug, please? 

Wat is het engste dat je ooit hebt gedaan? 
Een flinke wandeling door de bergen gemaakt in Frankrijk. Ik heb hoogtevrees en op een gegeven moment liepen we langs een enorm clif. Ik kon wel janken (oh, dat heb ik toen ook gedaan). Ik vond het zó eng. Mij zou je ook niet gauw zien bungeejumpen of zo iets dergelijks. Daar ben ik veel te bang voor, haha.

Edit: Toen ik deze tag aan het invullen was, kwam ik erachter dat ik deze tag in 2013 al eens heb ingevuld. Haha! Oeps! Ik heb sinds die tijd een heleboel nieuwe lezers, dus ik hoop dat jullie het niet erg vinden. ;) 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 16 maart 2015 / 11:13

  Leuk! Heb ‘m toevallig net ook ingevuld haha. Mooie foto’s allemaal! Londen is inderdaad heel leuk om the shoppen.

  • Tedje
   Auteur
   16 maart 2015 / 14:44

   Ah leuk Merel. Ik ga even een kijkje bij jou nemen :)

 2. 16 maart 2015 / 18:51

  Haha, ik herinner ‘m me ook nog gewoon uit 2013 :P Blijft leuk om te lezen want ik krijg stiekem al wel weer zin in een goede zomervakantie vol zon, zand en ijsjes, en vooral zonder zorgen haha.

  • Tedje
   Auteur
   16 maart 2015 / 20:59

   Hahah wat ontzettend grappig dat jij het nog weet. Trouwe Teddlicious-lezer! Vind ik leuk.

 3. 16 maart 2015 / 18:59

  Aaah deze tag is echt té leuk, helemaal iets voor mij. Deze ga je zeker terug zien! <3

  • Tedje
   Auteur
   16 maart 2015 / 20:59

   Leuk Denise, ben benieuwd naar jouw antwoorden!

 4. 16 maart 2015 / 19:14

  Wat een prachtige foto’s & een super leuke tag!

 5. 16 maart 2015 / 21:37

  Wat een heerlijke tag! Misschien neem ik ‘m wel van je over!

  • Tedje
   Auteur
   16 maart 2015 / 21:38

   Leuk Cindy! Ik ben nu al benieuwd naar de antwoorden :)

 6. 18 maart 2015 / 10:27

  Wat een leuke tag! Ik ga hem ook invullen, want hij is erg leuk!

  • Tedje
   Auteur
   18 maart 2015 / 14:36

   Leuk, ik ben benieuwd naar jouw antwoorden, Jildou!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *