Tag: Personal Travel Favorites

Tag: Personal Travel Favorites

Op mijn favoriete food/travel/run blog Dailylin zag ik een ontzettend leuke travel tag die ik graag wilde overnemen. Ik ben gek op reizen en ik wil nog heel de wereld zien. Daarom leek het mij leuk om deze tag in te vullen! Kijken jullie mee?

Punta Cana – Dominicaanse Republiek

Favoriete hotel?
Met de zomervakantie slapen we nooit in een hotel, dan gaan we namelijk altijd camperen. Ik ben in hotels geweest op onze all-in vakanties in Egypte, Turkije en de Dominicaanse Republiek. Ook vorig jaar in Antwerpen samen met mijn vriend. Mijn favoriete hotel was toch wel het hotel in de Dominicaanse Republiek. Lekker luxe en alles tot je beschikking!

Favoriete reisvriendelijke beauty product?
Mijn Naked Basics palette. Fijn van formaat om mee te nemen en je hebt eigenlijk alle kleuren die je nodig hebt!

 photo 576744_3136012287165_1959389907_n.jpg

Valencia – Spanje 2012

Favoriete bestemming om te shoppen?
Oeeii dat vind ik een lastige! Ik ben in Milaan geweest en daar had je toch wel hele leuke winkels allemaal. Ook in San Sebastián en Valencia kun je goed shoppen!

Favoriete bestemming om te relaxen?
Dan kies ik toch voor de vakanties in Zuid-Frankrijk waar ik met mijn gezin al vanaf 2006 naartoe gaan. Er is een strand in de buurt en het liefst lig of zit ik de hele dag onder de parasol te lezen of muziekjes te luisteren. Favorite!

Gekste dat je ooit hebt gegeten?
Waarschijnlijk iets met eend in Zuid-Frankrijk. Het gebied waar wij op vakantie gaan staat bekend om zijn eendproducten en tjsa dan moet je er toch een keer aan geloven. Het was niet helemaal mijn ding trouwens.

 photo 66f15126-64b2-4e01-988e-9418e697c6ed.jpg

Castellane – Frankrijk 2011

Beste maaltijd die je ooit hebt gegeten en waar?
Dan ga ik voor de pasta met carpaccio in een klein restaurantje in San Sebastián, echt heerlijk! En verder natuurlijk tapas in Spanje, hmm!

Wat kun je het beste aantrekken in het vliegtuig?
Comfortabele kleding en laagjes. Soms is het koud in het vliegtuig, maar soms ook zo warm. Het is dan prettig dat je dingen aan en uit kunt doen. Draag geen hakken of moeilijke schoenen, want dat is alleen maar lastig.

Wat is het engste dat je ooit gedaan hebt?
Ik ben niet zo’n dare devil dus parachute springen of bungee jumpen zie je mij niet gauw doen. Wel heb ik twee jaar geleden een lange wandeling gemaakt in Frankrijk door de bergen, langs steile afgronden. Dat vond ik aardig eng, maar ik heb het toch gedaan. Als je hoogtevrees hebt, is het niet zo’n feest als je door smalle paadjes moet lopen en rechts van je zie je steentjes het diepe in vallen. Brrr!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 21 mei 2013 / 06:52

  Oeh wauw wat vet dat je in de dominicaanse relubliek bent geweest!! Lijkt me geweldig:) x

 2. 21 mei 2013 / 07:56

  Leuk om te lezen! Frankrijk is zo’n mooi land, ik heb ook een keer langs een stijle berg zo’n wandeling gemaakt haha

 3. 21 mei 2013 / 09:30

  Leuke tag en leuke antwoorden! Ik ga ook graag naar zuid frankrijk!

 4. 21 mei 2013 / 09:47

  Ik heb deze tag ook geaan, Leuk om te zien wat de reiservaringen van andere zijn =)

 5. 21 mei 2013 / 12:08

  Wat een leuke tag! Dominicaans republiek lijkt me supermooi! Witte zandstranden en azuurblauwe zee. *droomt weg*

  • Tedje
   Auteur
   21 mei 2013 / 13:01

   Ja het is daar echt prachtig, niet normaal!!

 6. 21 mei 2013 / 13:24

  Wat een leuke tag met mooie foto’s…ik droom helemaal weg bij die strandstoelen haha!

 7. 21 mei 2013 / 13:40

  Leuke tag! En wat een mooie vakantiefoto’s allemaal!

 8. 21 mei 2013 / 17:07

  Leuke tag! Nu krijg ik helemaal zin in de vakantie en mooi weer, stom Nederland haha.

 9. 21 mei 2013 / 20:42

  Wat een leuke tag! Ik zou ook wel naar Egypte en de Dominicaanse Republiek willen gaan! Leuke foto’s <3

 10. 23 mei 2013 / 23:04

  Toffe tag, leuk om je antwoorden te kezen ook. Ik ga de tag ook plaatsen, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *