Tag: Project Positief

Een aantal weken geleden deed ik mee met Project Positief op Instagram, een super goed initiatief van Dagmar. Een week lang liet je iedere dag een foto zien die te maken had met positiviteit en dankbaarheid. Nu heeft ze ook een tag gemaakt met vrolijke vragen over dromen, favoriete quotes en geluk. Ik werd getagd door Anne en vandaag vul ik de tag in! 

Wat is je favoriete quote en waarom?
Be yourself. Ik vind het erg belangrijk om jezelf te zijn. Je hoeft je echt niet anders voor te doen dan je bent omdat je denkt dat je dan leuker gevonden wordt. Doen mensen stom tegen je? Trek je er niks van aan. Pech voor hen dat ze jou niet leuk vinden.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren?
Best een moeilijke vraag hoor! Ik zou graag dit jaar willen afstuderen, een leuke baan vinden, maar ook nog blijven bloggen voor Teddlicious en Adorable Books, in een leuk huisje wonen met mijn vriend en ik zou dolgraag kinderen willen. Dat laatste is iets voor later hoor, maar dat zou ik wel heel erg leuk vinden.

 photo IMG_1087.jpg

Wat betekent geluk voor jou?
Geluk betekent voor mij gezellig samenzijn met de lieve mensen die ik om me heen heb. Dat zijn van die kleine geluksmomentjes waar je van moet genieten. Maar bijvoorbeeld ook van de mooie natuur, lekker eten en grapjes maken met lieve mensen.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Dat is sowieso mijn vriend. Altijd als ik boos of chagrijnig ben, weet hij me altijd op te vrolijken met zijn grapjes en uitspraken.

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Een knuffel van mijn vriend, sushi en een lekkere fruitsalade.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Gisterenavond samen met Sharon toen we in een enorme hagel/onweersbui liepen in Utrecht. Ik schrok me kapot van de donder en de bliksem en toen begon het ook nog eens kei hard te regenen en te hagelen. NOOO! Mijn laarsjes werden ondergedompeld in de diepe plassen en we moesten zo lachen toen we weer binnen waren!

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Toch wel op mijn blog. Ik heb mijn blog nu drie jaar en ik heb er zoveel plezier in en het gaat ook nog eens hartstikke goed! Nu in combinatie met mijn stage vind ik het wel zwaar, maar toch kruip ik iedere avond weer achter mijn laptop om een artikel te maken. Verder ben ik ook trots op het feit dat ik mijn VWO-diploma in 6 jaar heb weten binnen te slepen. Ik heb er altijd kei hard voor gewerkt. Het kwam echt niet aanwaaien. Ik had gedacht dat ik zou zakken voor mijn eindexamen, maar met een herexamen heb ik het toch gefixt!!

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Blijf jezelf, eigenlijk hetzelfde wat ik bij de eerste vraag al heb gezegd. Het is zo fijn om jezelf te zijn en het is vermoeiend om je anders voor te doen bij mensen waarbij je een goede indruk wil achterlaten. Je bent leuk zoals je bent.

Ik tag Joni, Yara, Danique, Lizzy en Lotte.

Wat maakt jou gelukkig? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 22 oktober 2014 / 06:17

  Wat een leuke tag! Waar ik bij van wordt is leuke dingen doen met vrienden.
  Liefs,

 2. 22 oktober 2014 / 07:49

  Wauw topper, wat een eer dat je de vragen in hebt gevuld <3 Echt zo mooi om je antwoorden te lezen, wat een prachtige boodschap geef je anderen mee. Echt heel bijzonder om te lezen dankjewel lieverd!

 3. 22 oktober 2014 / 09:17

  Heel mooi ingevuld! Ik vind deze tag zo ongelooflijk tof!

 4. Fred
  22 oktober 2014 / 09:50

  Hier worden we blij van!

 5. 22 oktober 2014 / 09:51

  Inderdaad een positieve TAG! Tof :D En het lijkt me inderdaad een fijn idee dat je je vwo toch maar gewoon gehaald hebt! Mag je ook echt trots op zijn – het wordt wel eens als iets normaals gezien omdat zoveel anderen het ook halen, maar voor jou als persoon is het gewoon een hele prestatie!

  • Tedje
   Auteur
   22 oktober 2014 / 17:31

   Precies dat inderdaad, Hester! You get it :)

 6. 22 oktober 2014 / 10:05

  Aaah wat leuk om dit zo te lezen! Gister was ik ook in Utrecht, echt verschrikkelijk die regen en wind af en toe hahaha.

 7. 22 oktober 2014 / 10:10

  Hele leuk tag, heb hem de afgelopen dagen op meerdere blogs gezien en ga hem zeker ook invullen

  • Tedje
   Auteur
   22 oktober 2014 / 17:30

   Leuk, ben benieuwd naar jouw antwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *