Tag: Show your stash

Tag: Show your stash

Photobucket

Vandaag heb ik weer een leuke tag voor jullie! De ‘Show your stash’ tag! Zoals jullie weten ben ik gek op tags, en deze had ik nog niet gedaan. Let’s go! 

Welke producten liggen te verstoffen in een hoekje?
*Gaat kijken in haar stash* Het concealer palette van Catrice, een BB Cream van Garnier en een paar losse mono oogschaduws van Kiko. Iedereen was zo enthousiast over het Catrice concealer palette, maar ik kan hier niet zoveel mee geloof ik. Heb alle kleuren een keer gebruikt en dat was het. Misschien binnenkort een blogsale doen? De BB Cream van Garnier vind ik niet zo fijn, er zit teveel parfum en alcohol in. Niet goed voor mijn gevoelige huidje! En als laatste mono’s van Kiko. Ik merk dat ik vaker naar een oogschaduw palette grijp dan naar losse oogschaduws. Terwijl het prachtige kleuren zijn. Ik moet ze vaker gebruiken!

Welk product heeft het verst gereisd?
Mijn verste vakantiebestemming is de Dominicaanse Republiek geweest. Toen was ik nog vrij jong en gebruikte nog geen make-up. Het product dat daar wel naartoe is geweest (denk ik) is de DDML dagerème van Clinique en een doosje Purol. Dat gebruikte ik toen wel!

Photobucket

Welk product heeft je het meest gekost?
Het Naked 2 palette of het Too Faced Natural Eye palette. Ik weet niet welke van de twee het duurst is. Geen moment spijt van gehad trouwens. Het zijn mijn twee favoriete paletten!

Photobucket

En welk product heeft je het minste gekost?
Waarschijnlijk een lakje van Essence die ik een keer voor 50 cent heb gekocht. Een mooi kleurtje trouwens.

Photobucket

Welk(e) product(en) vind je een echte budgettopper(s)?
De wenkbrauwgel van Catrice, nagellakjes van Catrice, alle oogschaduwpaletten van Sleek (hierboven zie je het Au Naturel palette), kwasten van de Hema, lipsticks van Catrice, Made to Stay oogschaduw van Catrice. Zoals je ziet, ben ik best wel een Catrice fan! Het zijn gewoon fijne producten voor een nog fijner prijsje.

Photobucket

Welk product verdient zijn eigen vitrinekast?
Waarschijnlijk mijn Shimmer Powder van Dolce & Gabbana. Of mijn Naked 2 palette. Of Too Faced Natural Eye. Of. Al mijn nagellakjes. Ik weet het niet. Ik kan niet kiezen.

Welk(e) product(en) gebruik je vrijwel dagelijks?
Dagcrème van Decubal, mascara van Pupa, Urban Decay Primer Potion, Sleek Rose Gold Blush. En dan wissel ik af met palettes! En de Lip & Body Treatment Balm van Paula’s Choice.
Welke drie producten zouden er met je mee mogen naar een onbewoond eiland?
Oh wat een moeilijke vragen allemaal! Toch wel dagcrème met SPF want dan ben ik gelijk beschermd. En mijn huid is altijd zo droog, net zoals mijn lippen dus dan neem ik de Paula’s Choice Lip & Body Treatment Balm mee. Mag ik er echt maar drie? Dan mascara van Pupa denk ik.
Hoe bewaar je jouw stash?
Een gedeelte staat in een lade in de badkamer (paletten, blushes, oogschaduws, bronzer, highlighter, poeders). Kwasten in de spiegelkast, net zoals mijn ‘everyday’ producten. Ook mijn parfums staan daar die ik het vaakst gebruik. De andere parfums en crèmes enzo staan in de kamer waar mijn kledingkast staat. Daar staan ook mijn nagellakjes. Allemaal verspreid dus, maar ik weet waar alles staat dus dan is het goed.

Als je de tag wil overnemen, mag dat gerust! Vind ik leuk!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. Jeanne
  7 februari 2013 / 06:20

  Wat een drukte allemaal ,om er mooi uit te zien!

 2. 7 februari 2013 / 08:18

  Leuke tag! Je shimmer poeder is echt mooi :D

 3. 7 februari 2013 / 08:32

  Leuke tag! En inderdaad, zolang jij alles weet te vinden maakt het niet uit waar ze liggen…

 4. 7 februari 2013 / 08:34

  Leuke tag en je hebt ‘m ook erg leuk ingevuld. Leuk om te lezen!

 5. 7 februari 2013 / 10:36

  Haha, ik vind ook dat het glimmende poedertje in de vitrinekast mag, prachtig product is dat! Niet te geloven hoe verleidelijk de Naked Palette is, ik wil hem ook hebben. Geweldige kleuren zitten erin, maar ook zoveel keus!

 6. 7 februari 2013 / 11:21

  Leuk om te lezen!! De TAG is ook erg leuk, misschien neem ik hem ook over :)

 7. Wendy (B)
  7 februari 2013 / 12:27

  Ja, een blogsale!
  Ik vind dat altijd leuk om te zien :)

 8. 7 februari 2013 / 12:57

  Mooie stash, altijd leuk om te zien van een ander!

 9. 7 februari 2013 / 14:21

  Leuke tag en mooie producten! Het Naked 2 palette, aaah love!

 10. 7 februari 2013 / 14:29

  Leuke tag! mijn au naturelle palette van sleek heeft trouwens helemaal niet zo’n motiefje erin!
  xx

  • Tedje
   Auteur
   7 februari 2013 / 15:30

   Ik heb nog een oud palette! Vlak nadat ik deze kocht, werd hij vernieuwd. Ik heb het Sleek Storm palette ook zonder motiefje, maar gewoon effen.

 11. 7 februari 2013 / 21:39

  Leuke tag! Deze heb ik nog nooit voorbij zien komen…
  Ik gebruik ook elke dag de pupa mascara & sleek rose gold blush, fijne producten allebei!

  Liefs, Esmée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *