Tag: Summertime

Serena van Beautylab heeft een hele leuke Summertime tag gemaakt. Ik ben dol op tags en helemaal op tags die seizoensgebonden zijn. De tag bestaat uit 10 vragen die allemaal te maken hebben met de zomer en het ultieme zomergevoel! 

1. Vertel eens iets over je allergrootste vakantiecrush! 
Nou, dat is wel een leuk verhaal. Een aantal van jullie weten het misschien al, maar mijn huidige vriend (met wie ik in augustus alweer 6 (!!!) jaar een relatie heb) heb ik in Zuid-Frankrijk leren kennen, op vakantie! Ik heb hem ontmoet op mijn verjaardag toen ik 15 werd. Hij feliciteerde me bij het kampvuur in het bos (daar waren alle jongeren van de camping altijd) en we raakten aan de praat. Het klikte meteen heel erg goed! In de vakantie hebben we veel met elkaar opgetrokken en na de vakantie heeft hij mij opgezocht en hij is nooit meer weggegaan. Best wel romantisch toch?

2. Wat is je meest legendarische zomerherinnering? 
Eigenlijk zijn al mijn zomervakanties tot nu toe heel erg leuk geweest. Als kind ging ik altijd naar Zeeland met mijn ouders en nog een ander gezin, waar we het altijd ontzettend naar ons zin hadden. Daarna gingen we naar Frankrijk waar ik dus mijn vriend ontmoet heb. Op die camping komen we ook al jaren, omdat het daar zo leuk is en omdat het strand zo mooi is :) Vorig jaar in Italië was ook te gek! En natuurlijk de stapvakanties in Domburg met mijn middelbare school vriendinnen.

3. Noem je ijsjes top 3. 
Op 1 staat zeker weten het perenijsje van Festini, oh yum wat zijn die lekker! Oh, maar dan heb je ook nog Italiaans schepijs.. En alle andere waterijsjes. Lekker! Ik hou meer van fruitige ijsjes dan bijvoorbeeld van Magnums, alhoewel die ook wel heel erg lekker zijn…

4. Waar kijk jij deze zomer heel erg naar uit? 
Lekker lezen op het strand van Zuid-Frankrijk onder een parasolletje met een blikje Fanta Lemon, het ’thuiskom’ gevoel als we aankomen op de camping waar we dus al jaren naartoe gaan, naar Zeeland samen met mijn vriend en lekker niks doen, lezen, lekker eten en vooral: genieten!

5. Wat doe je wanneer je vakantie viert in eigen land? 
Dit jaar ga ik ook vakantie vieren in eigen land! Ik ga een week met mijn vriend naar Zeeland en we gaan nog een weekendje naar Den Haag. In Zeeland hoop ik op mooi weer zodat we lekker vaak naar het strand kunnen gaan. Als het niet zulk mooi weer is, gaan we vaak wandelen, spelletjes doen en zit ik veel te lezen. Ik ben natuurlijk niet heel de vakantie weg, dus ik ben ook gewoon nog thuis. Dan ben ik aan het bloggen, maar doe ik ook leuke dingen met vriendinnen. Lekker lunchen in de stad en genieten van het mooie weer. Geen mooi weer? Dan zit ik binnen met mijn zusje films en series te kijken. Ook héél leuk.

6. Noem je favoriete zomerkledingstuk, zomerliedje en zomerdrankje. 
Mijn favoriete zomerkledingstuk is waarschijnlijk een kort spijkerbroekje van Maison Scotch en mijn nieuwe, zwarte maxi rok van Loavies. Op dit moment heb ik niet echt een favoriet zomerliedje, maar zumba en reggaeton liedjes doen het eigenlijk vaak heel goed. Mijn favoriete zomerdrankje? Daar hoef ik niet lang over na te denken: Fanta Lemon!

7. Wat is je favoriete zomersnack? 
Watermeloen! Heerlijk op een warme dag watermeloen eten :)

8. Noem je favoriete zomerparfum, zomerlipstick en zomernagellak. 
Ik zou willen zeggen Daisy van Marc Jacobs, maar die vind ik eigenlijk nog te zwaar voor in de zomer. Ik ga dan eigenlijk eerder voor een bodysplash van The Body Shop. In de zomer draag ik niet zoveel lipstick, maar eerder een lichte lipgloss of een lippenbalsem. Ik vind de Oriflame Giordani Gold Portofino Lip Glosses echt perfect voor de zomer! Mijn favoriete zomernagellak is Bachelorette Bash van Essie en Barry M Papaya

9. Wat vind jij het grootste nadeel van de zomer? 
Dat het ’s avonds zo warm kan zijn om mijn slaapkamer waardoor ik niet lekker kan slapen.

10. Vertel eens iets over je meest dierbare vakantieherinnering. 
Dat is waarschijnlijk dat ik altijd op vakantie ga met mijn ouders, mijn zusje en nog een ander gezin. Dat is altijd zo gezellig en ik ben daar ook heel dankbaar voor.

Krijgen jullie ook zoveel zin in de zomer? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 21 juli 2014 / 16:10

  Leuke tag! En wat cool hoe je je vriend hebt leren kennen.

 2. 21 juli 2014 / 17:18

  Heerlijk! Ik kan ook echt niet wachten totdat ik eindelijk naar Italië ga! Ik heb nu zin in watermeloen :’)

 3. 21 juli 2014 / 22:34

  Leuke TAG! Veel plezier in Frankrijk & Zeeland :D Wij gaan dit jaar ook twee keer op vakantie. Nu in Denemarken, weer eens wat anders, maar wel superleuk en heerlijk weer!

 4. 22 juli 2014 / 22:28

  Leuke tag en leuk ingevuld. Ik ga hem even onthouden en misschien wel overnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *