Tag: The Thankful Project

 photo IMG_5091.jpg

Vandaag is het weer tijd voor een tag! Kelly heeft mij getagd voor The Thankful Project tag. Deze tag gaat over de dingen waar je dankbaar voor bent. Let’s get personal! 

Waar ben jij dankbaar voor?

1. A person
Mag ik hier maar één iemand invullen? Ik ben dankbaar voor heel veel mensen om mijn heen. Als eerst mijn lieve ouders en mijn zusje, zij staan altijd achter me en steunen me in alles wat ik doe. Mijn vriend waar ik heel erg veel van hou. Mijn familie en mijn vriendinnen waar ik veel om geef. I love you!

2. A role you’ve played
Ik ben heel dankbaar voor het feit dat ik de vriendin van mijn vriend mag zijn :)

3. A place
Cliché, maar zo waar: home sweet home. Hoe leuk ik het vind om erop uit te gaan, thuiskomen is altijd fijn.

De crew van Adorable Books, de boekenblog waar ik samen met deze lieve meiden voor schrijf. 

4. An experience
Ik ben heel erg dankbaar voor alle leuke dingen die ik mag doen voor mijn blog. Ik mag naar leuke persevents, ik mag mooie producten uittesten en bovendien heb ik een heleboel leuke mensen leren kennen door het bloggen. Ik denk dat de échte ervaringen nog moeten komen in mijn leven, maar dit is toch zeker ook wel een hele mooie ervaring tot nu toe.

5. A talent you have
Ik denk dat ik goed kan luisteren, een luisterend oor kan zijn voor andere mensen. Ik vind het altijd fijn als mensen naar me toekomen als ze ergens mee zitten. Dat betekent dat ze mij vertrouwen en dat geeft toch wel een fijn gevoel.

6. A failure
Tsja, je leert dingen door vallen en opstaan. Fouten maken hoort bij het leven. Ik heb het er nog steeds vaak over dat ik vier keer over mijn autotheorie heb moeten doen, terwijl ik VWO heb gedaan. Dat voelde toen echt als één grote faal, maar ja. Soms zit het mee, soms zit het tegen! Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en ben ik in één keer geslaagd voor praktijk.

7. A job
Mijn blog! Sinds kort ben ik ingeschreven bij de KVK en dat is toch wel een hele stap. Ik ben eigen ondernemer en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Dat komt namelijk allemaal door jullie, lieve lezers!

8. Words
Ik hou van jou.

9. A photo
Bovenstaande foto is genomen afgelopen april in Zeeland, waar ik heel graag kom. Het voelt als thuiskomen. Met mijn vriend uitwaaien op het strand en genieten van het uitzicht in de duinen. Natuurlijk terwijl ik de nodige plaatjes schiet, want Tedje zonder camera is toch een gekke combinatie.

10. A memory
Ik heb een hele fijne jeugd gehad, maar de hoogtepunten van ieder jaar waren toch wel de zomervakanties. Die brachten we altijd door in Zeeland, in dezelfde plaats van de foto waar ik met mijn vriend op sta. We waren altijd met een hele groep. Samen barbecuen, spelletjes doen, naar het strand, het was altijd super gezellig.

11. An opportunity
Ik ben onwijs dankbaar dat ik iets mag en kan studeren waar ik ontzettend veel plezier aan beleef. Ook ben ik natuurlijk hartstikke dankbaar voor het feit

Bedankt Kelly, wat een bijzondere en ontzettend positieve tag is dit om in te vullen. Ik tag Yara, Danique, Patty, Anne, Lisanne en Suzanne. Voel je vrij om de tag over te nemen.

Waar ben jij dankbaar voor? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. 6 december 2013 / 06:25

  Wat heb je de tag leuk ingevuld Tedje! Lief ook met de persoonlijke foto’s erbij, vooral de foto van jou en je vriend met de woorden ‘ik hou van je’ erbij vind ik erg lief!

 2. 6 december 2013 / 06:27

  Mooi om te lezen! Herkenbare antwoorden ook! En wat een lieve foto’s!

 3. 6 december 2013 / 06:29

  Wat een mooie tag! Erg fijn om te lezen :)

 4. 6 december 2013 / 07:57

  Wat een mooie tag is het toch! Leuk om te lezen:)

 5. 6 december 2013 / 08:22

  Wat een leuke tag, superleuk om te lezen!

 6. 6 december 2013 / 08:51

  Wat een super leuke tag om te lezen! :)

 7. 6 december 2013 / 12:08

  Wat een ontzettend leuke tag! Heel leuk om te lezen ook.

 8. 6 december 2013 / 12:16

  Wat een leuke, positieve tag! Ik ben ook voor veel dingen dankbaar :)

 9. 6 december 2013 / 12:44

  Wauw prachtig om deze antwoorden te lezen. En ik ben heel erg trots op je, ook super dat je nu je eigen onderneming hebt. Hoe gaaf is dat?! Je bent een topper en ik ben heel dankbaar dat we elkaar dankzij het bloggen zo kennen <3 En dat je dagelijks je lezers inspireert met je mooie teksten en foto's!

 10. 6 december 2013 / 14:48

  Super tof, door deze TAG leer je altijd echt even na te denken over alles!

 11. 6 december 2013 / 20:45

  Wat een superlieve foto van jou en je vriend <3 Ik ben dankbaar voor heel veel dingen: Dat mijn familie vrienden en ikzelf gezond zijn bv.

 12. 7 december 2013 / 13:03

  Mooi om te lezen en leuk die persoonlijke foto’s erbij!

 13. 7 december 2013 / 14:35

  Wat een super leuke tag! Door dit in te vullen ga je echt beseffen dat je echt dankbaar moet zijn voor de kleine dingentjes.

 14. 13 december 2013 / 23:27

  Mooi lijstje! De foto van jou met je lief is echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *