Tag: Waarom draag jij make-up?

Tag: Waarom draag jij make-up?

Het is weer eens tijd voor de tag! Dit keer een erg leuke, originele tag met de hoofdvraag: waarom draag jij make-up? Een goede vraag voor een blogger die veel over beauty schrijft natuurlijk. Kijken jullie mee naar de tag?

Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?
Eigenlijk nog niet eens zo heel lang geleden. Ik denk in de derde van de middelbare school begon ik met mascara, verder niks. Af en toe eens een lijntje onder mijn oog, maar dat vond ik al teveel. Met carnaval was ik een keer verkleed als piraat en toen gebruikte ik een zwart kohl potlood om mijn ogen mee te omlijnen, wauw dat vond ik toen al heel wat.
Anderhalf jaar geleden heb ik mijn blog gestart, en toen ben ik écht begonnen met het dragen van make-up. Foundation, complete ooglooks,blush, noem het maar op. Eigenlijk nog helemaal niet lang dus!

Hoe voel je je zonder make-up?
Prima. Het komt vaak zat voor dat ik geen make-up draag. Sowieso 3 dagen in de week, zeker. Ik maak me niet zo druk om ‘ooh ik heb geen make-up op en toch moet ik de deur uit’. Nee, I don’t care. Mijn huid ziet er eigenlijk best goed uit zonder foundation. Oké, mijn ogen staan een beetje flets als ik geen oogschaduw op heb, maar ja so be it. Ik heb gewoon niet iedere ochtend zin om mezelf op te maken, ik moet er al zo vroeg uit! Ik moet zeggen dat ik er wel wat levendiger uit zie met make-up op. Blush doet zoveel met je gezicht, krijg je gelijk een beetje kleur op je smoel. ;)

Wat vind je leuk aan make-up?
Het spelen, het uitproberen en het maken van looks. Vooral de verandering die je ziet voor – na. Echt onvoorstelbaar wat een ooglook, blush en bronzer met je gezicht kan doen. Ik moet wel toegeven dat ik me zelfverzekerder voel met make-up op. Ik weet niet waarom, maar dat is gewoon zo. Niet dat ik mezelf onzeker voel zonder make-up, helemaal niet. Ik ben wie ik ben! :)

Wat zijn je 3 ‘holy grail’ items?
Ooh dat is een lastige! Sowieso het Naked 2 palette van Urban Decay, daar zitten zulke mooie kleuren in die allemaal zo goed bij elkaar passen. Je kan er eindeloos mee door combineren! Verder de dagcrème van Decubal. Als mijn gezicht weer eens droog is, pak ik mijn wonder middeltje Decubal dagcrème. Die crème voedt mijn huid zo goed! Hij is lekker vettig, uiterst geschikt voor de droge huidjes dus! Als laatste de Sleek Rose Gold blush, die is zo prachtig en hij staat bij iedereen mooi. Hij heeft een mooie, gouden glans die je huid gelijk doet stralen!

Waarom dragen jullie make-up?
Neem de tag gerust over en laat dat even weten, kan ik jouw antwoord op de vraag lezen, vind ik leuk!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 12 januari 2013 / 08:24

  Wauw, je draagt inderdaad nog niet zo heel lang make-up! Maar je looks zijn wel erg mooi, en dat palette aaaaah love.

 2. 12 januari 2013 / 08:52

  Erg leuk om te lezen, ik draag make-up omdat ik erdoor gewoon iets frisser en mooier uitzie.

 3. 12 januari 2013 / 11:02

  Leuke tag! Echt tof om te lezen. :) Zo fijn als je ook zeker bent zonder make-up! Daar moeten veel meisjes een voorbeeld aan nemen. Ik draag make-up om mijn ogen meer te laten spreken.

 4. 12 januari 2013 / 11:28

  Nice one :)
  Ik ga ook gerust zonder make-up de deur uit. Daar heb ik echt helemaal geen problemen mee!

 5. 12 januari 2013 / 12:00

  Tof om te lezen dat jij ook prima zonder make-up de deur uit kan. Het naked palette blijft pretty!

 6. 12 januari 2013 / 17:17

  Ik ga NOOIT zonder make-up buiten (altijd mascara, oogpotlood en lipgloss), zelfs niet naar de bakker of naar mijn brievenbus voor de deur :) NOOIT!! Je weet toch nooit wie je tegenkomt :p
  xxx
  Eefje

 7. 12 januari 2013 / 17:43

  Leuke tag! Ik ben toch wel blij dat er make-up bestaat hoor, ik durf wel zonder make-up de deur uit maar ik voel me dan wel behoorlijk kaal.

 8. 12 januari 2013 / 20:36

  Ik draag make-up omdat ik de mooie delen van mijn gezicht kan benadrukken en de minder mooie delen wat kan camoufleren. En omdat ik er met een likje mascara meteen uitgeslapen uitzie, ook als ik een nachtje heb doorgehaald ;-)

 9. 12 januari 2013 / 22:38

  Ik denk dat de vraag waarom ik make-up draag per dag verschillend is. Vandaag had ik het echt op omdat ik me er zekerder door voelde, maar soms heb ik ook niks op.

 10. 12 januari 2013 / 23:44

  Gaaf om te lezen Tedje, het experimenteren met make-up vind ik ook het leukst! :) Gewoon omdat je zo ontzettend veel kunt doen met make-up. Oppervlaktes laten opvallen, of juist helemaal laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Spectaculair!

 11. 13 januari 2013 / 13:56

  Wat leuk om te lezen! Ik vind het Naked pallet zo mooi! Ik gebruik zelf bijna geen oogschaduw maar zou het eigenlijk iets vaker moeten proberen.

 12. 13 januari 2013 / 18:31

  Hele leuke tag! Ik draag best al lang make-up (vanaf mijn 13e ofzo) maar eigenlijk niet elke dag, en er hebben jaren tussen gezeten dat ik alleen op een feestje/verjaardag een beetje oog make-up op had en daar bleef het bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *