Tag: You’re it!

 photo e3cf8f90-a7cc-4a05-9bb7-ed46b53fef8f.jpg

Jullie weten hoe gek ik ben op tags en lijstjes. Vandaag doe ik de You’re it tag! Ik zag deze tag bij Esmay en het leek me leuk om deze over te nemen. Kijken jullie mee?

1. Hoelang blog je al en waarom?
Ik blog vanaf eind september 2011, bijna anderhalf jaar dus alweer! Wat gaat de tijd toch snel. Ik volgde al heel lang de grote beautyblogs Miss Lipgloss en Beautygloss. Ik wilde altijd al beginnen met bloggen, maar ik had het gewoon te druk toen ik op de middelbare school zat. Ik heb vwo gedaan en hier heb ik kei hard voor moeten werken. Toen ik begon met de opleiding Journalistiek vond ik dit een goed begin om zelf een blog te starten.

2. Wat is je grootste fashion no-no?
Sokken in slippers en trainingspakken als kleding dragen. Sommige meiden denken ook dat het mooi is om een legging als broek te dragen. Ik weet niet of ik daar heel enthousiast van word. ‘Rokje vergeten aan te doen?’ denk ik dan altijd. Sommige meiden kunnen het wel hebben hoor. Ligt er maar net aan hoe je het combineert.

3. Wat staat er bovenaan je wishlist op dit moment?
Een iPhone! Mijn Blackberry begint het echt te begeven en het is gewoon een rot telefoon. Hij loopt vast, je kan er geen apps opzetten. Ik kan niet wachten op mijn iPhone. Alleen nog een ‘dilemma’: wit of zwart?

4. Als je alleen kon kiezen tussen 3 make-up producten die je moet gebruiken voor de rest van je leven, welke producten zouden dat zijn?
Leuke vraag, maar ook een moeilijke vraag. Ik denk dat ik dan ga voor een verzorgende BB cream die mijn huid voldoende voedt zodat ik geen dagcrème nodig heb. Verder blush voor een gezond kleurtje op mijn wangen en mascara voor een open blik.

5. Wie is je grootste icoon (mode / beauty gericht), en waarom?
Ik heb eigenlijk niet echt een icoon! Ik ben wel geïnteresseerd in mode, maar om nu ergens een voorbeeld aan te nemen.. Dat doe ik eigenlijk niet. Qua beauty weet ik het ook niet zo goed.. Ik denk dan aan beautybloggers, maar niet één in het specifiek. 

6. Wat is jouw must-have haarverzorgingsproduct?
Een shampoo die goed voor mijn hoofdhuid is. Als dat niet het geval is, (lees: teveel parfum of alcohol) is mijn huid snel geïrriteerd. Een goede shampoo is voor mij dus een must. De Volume Maxx shampoo van Andrélon doet het voor mij op dit moment erg goed. Verder shampoos van bijvoorbeeld Decubal zijn voor mij prettig.

7. Wat is je grootste droom?
Gelukkig en gezond blijven, een leuke baan, een leuk huisje kopen met een leuke en lieve man en kinderen krijgen. Heel huisje boompje beestje dus!

8. Wat is je favoriete TV-show en waarom?
Ik kan niet kiezen dus ik noem gewoon alle series op die ik op dit moment kijk. Glee, Hart of Dixie, Pretty Little Liars, The Carrie Diaries, How I Met Your Mother, Wie is de Mol. Ik ben echt een seriefreak!

9. Wat is je favoriete “aspect” (deel) van jezelf?
Dat vind ik een hele moeilijke vraag! Ik denk dat ik een goed karakter heb met een goed hart. Ik wil het altijd goed doen voor iedereen.

10. Op welke prestaties ben je trots?
Dat ik geslaagd ben voor mijn vwo-diploma zonder te blijven zitten (wel een herkansing tijdens de eindexamens, maar dat terzijde), mijn rijbewijs halen, in één jaar mijn propedeuse halen en in een relatief korte tijd zoveel gegroeid ben met mijn blog!

Ik ga deze keer geen mensen taggen, maar als je de tag wil overnemen dan mag dat natuurlijk altijd!

Liefs van Tedje

Bron foto’s: Weheartit

Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. 23 februari 2013 / 07:48

  Leuke tag, en witte iPhone! Die is echt mooi (ervaring haha dôh)

 2. 23 februari 2013 / 08:20

  Leukkk!! :) Ik wil ook een iPhonee. haha! Heb nog steeds een Nokia. :( lelijk haha.
  Wat knap dat je in één keer je vwo diploma hebt gehaald! :-) liefss

 3. 23 februari 2013 / 08:57

  Hele leuke tag en ik zou oor de witte iPhone gaan.

 4. 23 februari 2013 / 09:12

  Leuke tag en leuke antwoorden! Ik zou ook voor de witte iPhone kiezen.

 5. 23 februari 2013 / 10:20

  Leuke tag! Ik heb een witte iphone ;p en kijk ook naar PLL!
  Eefje

 6. 23 februari 2013 / 10:43

  Echt een leuke tag! Ik zou voor een witte iPhone gaan, het schijnt dat de meeste hoesjes daar het leukst bij staan. En yaaay PLL <3

 7. 23 februari 2013 / 11:07

  Leuk om te lezen! Ik vind deze tag erg leuk!

 8. 23 februari 2013 / 11:11

  Hij is leuk, leuke antwoorden :) Ik zou een witte iPhone nemen :)

 9. 23 februari 2013 / 13:56

  Ik heb een zwarte iPhone! Ik had een witte, die ik uiteindelijk heb verkocht. Ik vind persoonlijk dat een zwarte iPhone ‘zakelijker’ staat, en hij het bij veel hoesjes past. Wit wordt ook erg snel vuil. xoxo

 10. 23 februari 2013 / 21:20

  Leuke tag! Ik zou niet meer zonder Iphone kunnen, echt zoveel beter dan mijn vorige mobieltjes! :)

 11. 23 februari 2013 / 23:41

  Super leuke tag! Ik denk dat ik ‘m ook eens ga doen! Zelf zou ik voor een zwarte iPhone gaan omdat ik dat gewoon een stuk strakker vind staan. Maar tis maar net wat je zelf mooi vind :)

 12. 24 februari 2013 / 00:47

  Leuk dat je aangeeft dat je een goed karakter en hart hebt, want ik mag dan wel alleen je artikelen lezen, maar volgens mij is dat ook echt zo. :) Je merkt dat je heel vriendelijk + open bent, straal jij ook op één of andere manier uit. :D En damn girl.. je hebt al veel bereikt. Mag je trots op zijn!

  • Tedje
   Auteur
   24 februari 2013 / 11:46

   Ah, van deze comment word ik heel blij! Dankjewel Cynhtia!

 13. 24 februari 2013 / 16:19

  Ik heb ook een blackberry, maar vind hem niet zo heel erg. Wel jammer dat er zo weinig apps op kunnen. Ik zou een zwarte iPhone nemen! :) Je bent inderdaad goed en groot gegroeid met je blog! :D

 14. 25 februari 2013 / 22:34

  Leuke tag! Ik zou voor een witte iphone gaan :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *