Take a look at my 2015 #1

2015-1

Het einde van het jaar is in zicht… Zo gek dat het over een paar dagen alweer 2016 is! Net als ieder jaar kijk ik terug op het afgelopen jaar. Dit was mijn 2015! 

Januari 

Januari 2015 luidden we in met onze lieve vrienden uit Maastricht. We vieren al een aantal jaar oud & nieuw samen en het is altijd super gezellig!

Afgelopen jaar was ik nog steeds hooked aan Pretty Little Liars.

Gezellig avondje met Joni, Marèl en Gabie van de opleiding journalistiek.

In januari 2015 schreef ik me weer in bij de sportschool!

En een gezellig avondje met deze lieve vriendinnen van de middelbare school!

Ik gaf een presentatie over mijn blog op school voor deeltijdstudenten, super leuk! Verder freelancete ik in de maand januari nog een aantal keer voor mijn oude stage in Hilversum.

En in januari lag er een heleboel sneeuw!

Februari 

Lol tijdens deze fotoshoot met mijn zusje!

Ik verzon de Something about food tag die massaal werd overgenomen in blogland!

Ik schreef een artikel over de basis van make-up in het tijdschrift Jij&Etos.

Ik ging een weekendje weg naar Valkenburg samen met Julie!

Ik deed samen met mijn zusje de 30 days butt challenge van Blogilates in februari!

En ik vierde natuurlijk weer uitbundig carnaval! Dit was het eerste carnavalsfeestje van het jaar: Kinkeluten!

Ik werd geïnterviewd door een jongen van de opleiding journalistiek over mijn blog. Super leuk!

In februari had ik een super gezellige vriendinnendag met Nadine: eerst lekker lunchen in Maastricht en daarna naar de bioscoop!

Met Valentijn maakte ik deze heerlijke Valentijn cupcakes! Klik hier voor het recept!

En toen was het écht carnaval!

Maart

In maart werkte ik een aantal keer als freelancer bij mijn oude stagebedrijf in Hilversum en bleef ik bij Lizzy in Utrecht slapen. Een super gezellige tijd vond ik dat! Zo lief dat Lizzy haar hotel (zoals wij het noemden, haha) beschikbaar stelde.

Ik keek ook weer héél veel Gossip Girl het afgelopen jaar. Ik begon weer met opnieuw kijken toen ik op kamers ging in Utrecht in augustus 2014 en in 2015 keek ik alle seizoenen weer. Naast alle andere series en films die ik nog kijk, haha! Zo verslavend!

Ook werkte ik deze maanden flink aan mijn scriptie en afstuderen. Dat zou je nog bijna vergeten!

Mijn vriend en ik gingen naar de Tefaf in Maastricht! Altijd erg bijzonder en leuk om mee te maken.

OMG! Ik won deze prachtige Marc by Marc Jacobs bij Harper’s Bazaar. Zo blij mee!

Ik ging samen met mijn vriend naar een voorstelling van Jochem Meijer.

Ik freelancete weer een paar dagen in Hilversum en dit keer bleef ik slapen bij vriendinnetje Rinske, die om de hoek woonde van waar ik eerst woonde in Utrecht. We bestelden sushi en hielden een heerlijke girlsnight!

Niet te vergeten van afgelopen jaar: ik ben weer naar een heleboel gezellige events geweest! Deze was van The Body Shop in Amsterdam.

Voor mijn afstudeerportfolio interviewde ik een aantal schrijfsters. Dit is Lisette Jonkman, een van mijn favoriete Nederlandse chicklitschrijfsters. Ik heb haar gekroond tot de koningin der Nederlandse chicklit, haha! Dit was trouwens een super leuke middag :)

Gezellig avondje met de meiden van Adorable Books.

Een gezellig event van Remington met Lotte en Jiami!

April

In april ging ik samen met mijn ouders en mijn zusje naar de musical Billy Elliot. Echt heel erg leuk!

Stappen in Maastricht met deze lieve meiden.

Ik ging ook naar een opname van Lekker Nederlands. Leuk om een keer mee te maken!

Afgelopen jaar moest ik weer van iedere mooie bloesemboom een foto maken. Tsja, ik vind ze gewoon mooi!

Verder zagen deze maanden er veel hetzelfde uit. Ik was namelijk aan het afstuderen! Verder begeleidde ik deze maanden nog studenten uit het tweede jaar. Dat vond ik super leuk om te doen!

Ik schreef weer lekker veel verhalen voor Fabulous by Douglas!

Mei

In de maand mei veranderde er een heleboel voor mij. Ik kreeg namelijk een fulltime baan aangeboden! Super spannend natuurlijk, maar een kans die ik met twee handen heb aangegrepen. En de maand mei stond ook in het teken van de laatste loodjes. Eind mei moest ik namelijk alles inleveren voor het afstuderen.

Begin mei ging ik samen met mijn zusje en een vriendin van haar naar Pentatonix in de Heineken Music Hall. Wat was dit gaaf!! Als ze weer in Nederland komen, ga ik er zeker weer heen. Ik luister non-stop liedjes van hen!

De laatste loodjes voor het afstuderen met heel veel thee.

Samen met Joni leverde ik alles in een aantal dagen voor de deadline. Us so proud!

Sushi eten met deze lieve meiden van school!

Juni

Begin juni ging ik met mijn zusje en twee vriendinnen naar Ariana Grande. Heel bijzonder om mee te maken! Ik had nog nooit zoveel meiden bij elkaar horen gillen (au, mijn oren!), maar Ariana zingt wel echt heel goed live!

De dag daarna ging ik vier dagen naar Boekarest samen met Lizzy. We wisten van tevoren nog niet waar we naartoe gingen en we vonden het maar al te spannend! We hebben echt vier super leuke dagen gehad en ik zou zo nog eens op blind city trip gaan. Hier kun je trouwens al mijn plogs teruglezen!

Eerste uitje op mijn nieuwe werk: ritjes maken in de Fiat 500 Vintage!

22 juni had ik mijn twee uur durende assessment en kreeg ik daarna te horen dat ik geslaagd was! Wauw, dat was zo’n fijn gevoel! Vier jaar lang gestudeerd en er kwam eindelijk een einde aan! Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad op school hoor, maar het begon steeds meer te kriebelen om te gaan werken. Inmiddels was ik al een paar weken aan het werk bij mijn huidige werk.

Zwemmen bij mijn vriend. Oh, nu ik deze foto’s terug zit te kijken heb ik ZOVEEL zin in de zomer!

Lieve vriendinnen van de middelbare school <3

Gezellig avondje in Maastricht met deze lieve mensen!

Zo, dat waren de eerste zes maanden van 2015. Het tweede gedeelte kunnen jullie een dezer dagen verwachten!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 28 december 2015 / 06:37

  Wat een heerlijke eerste deel van 2015. Leuk om daar zo op terug te kijken!

 2. 28 december 2015 / 07:01

  Wat een heerlijk eerste deel! Zo fijn dat je al week had voor dat je was afgestudeerd!

  • Tedje
   Auteur
   28 december 2015 / 10:54

   Ja echt boffen dat ik al werk had! Echt bizar eigenlijk nu ik er zo over nadenk!

 3. 28 december 2015 / 10:10

  Wauw wat een tijd vol hoogtepunten! Geweldig om te zien, het is je zo gegund! Echt stralende foto’s :D

 4. 28 december 2015 / 11:21

  Wat veel hoogtepunten! Zo leuk om dat allemaal terug te zien. Volgens mij kan je er heel erg goed en mooi op terug kijken. Het is je gegund!

 5. 28 december 2015 / 11:58

  Zo te zien heb je een super 2015 gehad! Ik vind je blog echt heel leuk!! :)
  xxx

 6. 28 december 2015 / 12:08

  Wat maak je een hoop vrolijke foto’s zo leuk om te zien! wat een toffe fiat 500 zeg! en ik had zo’n hekel in die serie aan serena haha van de een na de ander weer terug wat een drama ik kijk ook heel graag pretty little liars, lost is ook heel goed en spannend, the vampire diaries is the best, teenwolf is ook graag, orphan black is ook wel lachen maar soms ook een beetje bizar… liefs

  • Tedje
   Auteur
   28 december 2015 / 13:24

   Had je een hekel aan Serena van der Woodsen? How is that possible, haha! Beste serie ooit ;) PLL en TVD is ook echt super leuk :)

 7. 28 december 2015 / 19:08

  Wat een super leuke foto’s heb je geplaatst, een en al gezelligheid !

 8. 28 december 2015 / 22:33

  Ah wat een jaar vol met hoogtepunten zeg! En een baan hebben voordat je nog moet afstuderen is wel echt een heel fijn gevoel! Ik ben blij dat ik niet in een zwart gat val ik als ik ben afgestudeerd, maar net zoals jij lekker kan gaan werken!

 9. 29 december 2015 / 09:52

  Hele leuke foto’s! Leuk zo een terugblik op een zo te zien gezellig jaar!

 10. 30 december 2015 / 00:04

  Aah leuk!! Hihi hotel, always welcome <3 en in 2016 een nieuwe trip!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *