Take a look at my 2017 | Deel 1

T20171

Het einde van het jaar nadert en dat betekent: lijstjes tijd! Ik vind het altijd leuk om terug te blikken op het afgelopen jaar. Leuk als overzicht voor mezelf, maar ik hoop dat jullie het ook leuk vinden :-) 

januari

Januari

2017 luidden we in met onze beste vrienden. Wat een gezellige avond/nacht was dat! Verder stond januari in het teken van ons huis. Eind december verhuisden we namelijk naar Maastricht en de eerste maand van het jaar werd gebruikt om ons huis gezellig te maken. Ook werd ons bed geleverd. In januari kwamen er ook een heleboel familie en vrienden (Lizzy!) langs om ons stulpje te bewonderen, super leuk! Mijn vriend en ik gingen naar The Lion King in Scheveningen, samen met mijn ouders, zusje + aanhang gingen we een weekendje naar Noordwijk en bezochten we de musical Soldaat van Oranje. Een super begin van 2017 kan je wel zeggen!

februari

Februari

In februari gingen de bezoekjes van vrienden en familie gezellig door (Femke! Rinske & Maxime!)! Iedereen had gelijk een goede reden om er een dagje Maastricht van te maken. Ik begin steeds meer leuke hotspots te ontdekken in Maastricht, en ik ben ondertussen druk bezig met mijn freelanceklussen. Verder is het tijd voor het eerste carnavalsfeestje van het jaar, kijk ik lekker veel Netflix samen met mijn vriend, vieren we Valentijnsdag met sushi en genieten we van ons appartement. Vanaf eind december ben ik iedere week aan het bootcampen en op het moment dat ik dit schrijf, halverwege december, ga ik nog steeds iedere week trouw sporten. Proud!

maart

Maart

Eind februari staat in het teken van carnaval. En nu ik in Maastricht woon, kan ik er natuurlijk niet omheen. Helaas is het maar 1 dag carnaval voor ons, de rest van de dagen zijn we ziek en regent het buiten! Mijn vriend en ik gaan een weekendje naar Amsterdam (plog 1 en 2), het is weer tijd voor de TEFAF en mijn eerste artikel wordt gepubliceerd in Chapeau Magazine. Mijn vriend en ik gaven een housewarming, ik ging met mijn zusje naar het concert van Us the Duo in Utrecht en de ontknoping van mijn favoriete programma Wie is de Mol? vond plaats. De eerste bloesem was te zien in Maastricht en ik ging een weekend naar de Ardennen met mijn gezin en een ander gezin plus aanhang!

april

April

Iedere maand begin ik Maastricht beter en beter te kennen. Ik schrijf in april: soms besef ik nog niet helemaal dat ik in Maastricht woon. En dat geldt eigenlijk nog steeds wel! Ik ben iedere keer weer verbaasd over hoe mooi de stad is. In april was het onverwacht ineens heel mooi weer, ik werkte op een beurs in Utrecht en daarna ging ik lekker eten met Lizzy, mijn oudste vriendin kwam langs (die toen zwanger was, maar dat op dat moment nog niet wist!!), we vierden Pasen bij mijn ouders. Voor een van mijn freelanceklussen had ik een super leuke draaidag in Eindhoven en mijn lieve vriendinnen van journalistiek kwamen langs in Maastricht. We vierden Koningsdag in het MECC in Maastricht, ik kreeg mijn roze statement pak binnen en we gingen een weekendje naar Zeeland. Een heleboel leuke dingen dus!

mei

Mei

In mei freelancete ik op dat moment een half jaar en ging ik met vriendinnen een weekend naar Lissabon. Wat een super leuke stad is dat, daar wil ik zeker nog eens terug naartoe. En het was ook méga gezellig. Ik ontdekte afgelopen jaar de flatlays en ik vind het zo leuk om die foto’s te stylen en te maken :-) Ik ging gezellig uit eten en naar een concert van het philharmonisch orkest en naar foodfestival TREK samen met mijn vriend.  Als super leuke afsluiter van deze maand gingen we naar Zeeland met vrienden en het was prachtig weer. Net zomervakantie!

juni

Juni

Juni was een bomvolle maand. Ik ging voor de eerste keer naar Pinkpop (3 dagen!) en ik had er de tijd van mijn leven. Ik vond het zó leuk en ik heb intens genoten. In 2018 wil ik sowieso weer! Mijn zusje was jarig en ik ging naar Guus Meeuwis met vriendinnen. Ik ging een weekendje weg met vriendin Julie en het was ineens súper mooi weer waardoor we buiten konden zwemmen bij ons hotel. Ik ging voor het eerst in mijn leven naar Kinderdijk (je weet wel, van die molens), ik had het ook nog druk met werk (ik maakte deze maand weer een katern voor Flying Dutchman van KLM) en ik ging outfits shooten met Femke in Den Bosch.

Zo, dat was het eerste deel van 2017. Terwijl ik dit artikel maakte, verscheen er steeds een glimlach op mijn gezicht. Ik ben zo blij dat ik mijn blog heb, want sommige dingen vergeet je gewoon weer en door mijn blog zorg ik ervoor dat ik alles documenteer en vastleg. En dat is zo bijzonder om te zien! Ik heb een heleboel leuke dingen gedaan in 2017 en daar ben ik súper dankbaar voor. Ik heb mega lieve mensen om me heen en daar geniet ik intens van. Love you guys! Stay tuned voor het tweede gedeelte van 2017….

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 27 december 2017 / 12:10

  Wat ontzettend leuk om ze mee terug te kijken! Hoe snel een jaar ook gaat, er gebeurt altijd zoveel! Een bijzonder jaar dus zo te horen. Je pak vind ik trouwens zo ontzettend leuk! Een hele fijne jaarwisseling toegewenst en alle geluk voor 2018!

  • Tedje
   Auteur
   28 december 2017 / 16:32

   Haha dankjewel Jorinde! Leuk om te horen. Jij ook alle goeds voor 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *