Take a look at my 2017 | Deel 2

deel 2

Afgelopen week konden jullie het eerste deel van mijn 2017 al zien. Nu is het tijd voor de maanden juli tot en met december! 

juli

Juli

In juli deed ik niet heel veel bijzonders, zo was in mijn Take a look at my lifes te zien. Ik werkte vooral veel en ik genoot ook van de zomer, die eindelijk was aangebroken! Mijn verjaardag was een gekke dag, er was namelijk ’s ochtends een sterfgeval in de familie van mijn vriend. Toch hebben we mijn verjaardag wel een beetje gevierd door een cupcake te eten in de stad. Verder boekte ik een citytrip naar Rome met Elodie en haalde ik mijn nieuwe paspoort op.

augustus

Augustus

Ik werkte de hele zomer door, dat betekende: extra lang wachten op de zomervakantie! Desondanks deed ik wel leuke dingen in de zomer. Zo kwam mijn zusje een dagje op bezoek in Maastricht, ging ik een dagje naar Haarlem met Adorable Books en was ik een dag in Amsterdam voor het event van BaByliss.

september

September

YAY! In september gingen we eindelijk op vakantie. Eerst ging ik 2 weken naar Kefalonia met mijn vriend (klik hier voor tips!) en een paar dagen later vertrok ik met Elodie voor 4 dagen naar Rome. Op beide vakanties heb ik het echt heel erg naar mijn zin gehad. Eind september was het helaas weer tijd om aan het werk te gaan, wat ook wel weer leuk was. Ik ging naar een mooi bloemenevenement in België (Fleuramour) en ik interviewde 6 aanstormende modellen voor Chapeau. Verder gingen we naar de Apenheul, waar een doodshoofdaapje het wel heel leuk vond op mijn schouder en sprak ik af met Lizzy.

oktober

Oktober

In oktober kwamen de meiden van Adorable Books op bezoek in Maastricht, ging ik een aantal keer lekker uit lunchen én uit eten (onder meer bij Mama Kelly in Den Haag) en lanceerde ik mijn zakelijke website Tedjevangils.nl. Verder had ik een paar leuke zakelijke afspraken, ging ik samen wandelen met mijn vriend en hadden we spelletjesavond bij Femke en Roy.

november

November

November was de maand van de feestjes! Zo gingen we naar 90’s Forever in het MECC, ging ik samen met mijn zusje naar Sean Paul in Amsterdam en naar Urban Lovers in Maastricht. En het was natuurlijk 11/11, niet te vergeten! Mijn vriend en ik gingen samen naar GLOW in Eindhoven met een ander koppel en we maakten nog een mooie wandeling door Valkenburg samen met mijn zusje. Aan het eind van de maand had ik een babyshower van een vriendin.

december

December

Deze maand ligt nog het meest vers in mijn geheugen, dat was namelijk afgelopen maand! Ik bootcampte het hele jaar door en het was weer tijd voor Magisch Maastricht. Er viel een beetje sneeuw, een vriendin kwam op bezoek, we deden surprise bij mijn ouders thuis en bij mijn vriend thuis en ik vierde Kerst met familie!

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 30 december 2017 / 09:58

    Wat een fijn overzicht en wat een leuke foto’s. Ziet er uit als een goed jaar.

  2. 30 december 2017 / 18:01

    Wat heb je een fijn jaar gehad zeg met mooie en leuke dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *