Take a look at my life: April #1

Take a look at my life: April #1

 photo CollageImage1-1.png

Maart roert zijn staart en april doet wat ‘ie wil. En dat hebben we geweten. Nog steeds gaan de temperaturen niet omhoog en daar baal ik van. Ik heb genoeg van mijn winterjas en van mijn UGG’s. Ik wil mijn trenchcoat aan met mijn spiksplinter nieuwe, maagdelijk witte All Stars. De eerste week van april zit er alweer op. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week? 

Ik vertelde jullie vorige week al dat ik een weekend naar Zeeland was geweest. Maandag liepen we nog een laatste rondje over het strand en we genoten even van de zon in de duinen.

Dinsdagochtend was het weer tijd om naar school te gaan. Op het station in Tilburg deelden ze boterkuipjes Lätta uit met daarin een klein croissantje en een mini kuipje boter. Ik dacht: lekker! Het tegendeel bleek echter waar.. Het croissantje smaakte naar plastic, jammer!

Nagels gelakt met Helsingborg van W.I.C. by Herôme. Hij past precies bij mijn nieuwe blazer van Zara, matching!

Dinsdag ging ik het gevecht aan met dit gevaarte, een heel oud apparaat dat mijn moeder laatst van zolder haalde. Ik doe mee met de Fit For Summer Challenge en de eerste week stond in het teken van cardio. Hop hop hop, steppen maar!

Sinds lange tijd weer eens zalm met roomkaas en sla op! Zo lekker, houden jullie daar ook zo van?

Woensdag liep ik samen met vriendin Julie maar liefst 7 kilometer in de kou en met wind tegen in het kader Fit For Summer. Nee, niet rennen, maar gewoon wandelen. Eigenlijk moeten er nog heel wat minuten van die anderhalf uur af, want we werden een beetje afgeleid.

We moesten namelijk allemaal foto’s maken op hekken enzo, haha!

 photo IMG_0616-1.jpg

Hondje Ziggy van Julie, wat een lieverd is het toch!

 photo IMG_0617.jpg

Na de stevige wandeling nog even gezond doorgegaan: fruit met thee!

Een nieuw boek binnen om te lezen voor Adorable Books!

’s Avonds heerlijk sushi gegeten met Sharon van Looksbysharon. We hebben een hele leuke avond gehad en we hebben ontzettend veel gelachen.

 photo IMG_0626.jpg

Na de sushi kwam ik thuis en toen trof ik dit aan in mijn kamer. SHIT, ik moest mijn bed nog opmaken. Daar heb ik zo’n hekel aan, zeker ’s avonds als ik wil gaan slapen! Herkenbaar?

Hmm lekker flink ontbijt. Bijna een halve liter yoghurt met aardbeien!

Zaterdag liep ik de 5/5 cardio met mijn vriend. Lekker drie kwartier doorlopen met een gemiddelde van 5,1 km per uur. Niet verkeerd, maar kan sneller natuurlijk. De app die ik hiervoor gebruik is Endomundo trouwens.

Na de Fit For Summer challenge weer even zondigen. Ik kon het weer niet laten! Lekkerste toetje ooit: banaan met slagroom en vlokken. Smullen!

Zaterdagavond gingen mijn vriend en ik naar de nieuwste show van Marc-Marie Huijbregts in het Chassé Theater in Breda. We hebben ontzettend gelachen, wat een heerlijke man is die Marc-Marie toch!

Daarna nog even een cocktail drinken in de stad. We zouden de bus van 10 uur toch niet meer halen, dus moesten we de bus van 11 uur. Rond kwart voor 11 liepen we naar de bushalte. Eenmaal daar aangekomen, bleek dat die bushalte was opgeheven. Wij als achterlijken naar het station gerend, maar de bus was natuurlijk al weg… Uiteindelijk is mijn vader ons komen ophalen, zo fijn! Op de heenweg hadden we ook al pech. Wij rennen voor de bus omdat we dachten dat we te laat waren, bleek dat die bus helemaal niet reed.. Ik wou dat ik een eigen auto had!!

Zondag wat aan school gewerkt, nagels gelakt, verjaardag van mijn oom buiten in het zonnetje, ijsje gegeten bij de nieuwe ijssalon. ’s Avonds een film gekeken. Een zondag zoals hij zou moeten zijn!

Hoe was jullie week?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 8 april 2013 / 06:26

  Leuke diary! Is dat een app die je gebruikt voor het lopen, btw? Ziet er vet handig uit iig!

  • Tedje
   Auteur
   8 april 2013 / 09:23

   Jaa! Werkt echt super dat ding :-) Endomundo heet de app.

 2. 8 april 2013 / 09:38

  Jaaaa, dat is zo’n dikke bummer… dat je ’s avonds je bed nog op moet maken. Boeh.

 3. 8 april 2013 / 11:24

  Leuke foto’s, mmm..dat broodje met zalm ^^ x

 4. 8 april 2013 / 12:10

  Leuke foto’s weer! Ik houd AdorableBooks in de gaten voor een review van dat boek, ik ben benieuwd. En ik heb het nooit dat ik mijn bed nog moet opmaken, maar wel vaak genoeg dat ik nog duizend andere dingen moet doen voor ik in bed kan.. aargh. Lieve foto trouwens met je vriend, die eerste!

 5. 8 april 2013 / 12:29

  Jammie, sushi :-) Ik ben er dol op! :-) Hele leuke foto’s!

 6. 8 april 2013 / 14:20

  Ik haaaat het als ik mijn bed ben vergeten op te maken, haha! En wat zien al die eetdingetjes er goed uit joh, krijg er honger van hihi.

 7. 8 april 2013 / 14:53

  Ah wat een leuke foto’s! En wandelen kan inderdaad erg fijn zijn. Heel herkenbaar dat je even afgeleid werd haha

 8. 8 april 2013 / 15:05

  Leuke foto’s!
  En je bent goed en gezond bezig :D
  yumm die sushi ziet er lekker uit

 9. 8 april 2013 / 15:47

  Goed bezig geweest met de fit for summer challenge! Leuke foto’s!

 10. 8 april 2013 / 16:06

  Ik ben wel benieuwd of de latte dan wel smaakte haha, de reclame ervan is zo overdreven dat ik er aan twijfel :p

 11. 8 april 2013 / 16:11

  Leuke foto’s! En ik herken het onopgemaakte bed, zo vervelend haha! xoxo

 12. 8 april 2013 / 16:19

  Aah wat een pech met het ov, heb ik ook altijd. Had ik laatst ook. M’n bus komt altijd te laat of nét op tijd en ik sta daar altijd al 5 tot 10min van tevoren. Denk ik: zorg ik dat ik er eens gewoon 2min. van tevoren ben, rijdt ie voor m’n neus weg! :p

 13. 8 april 2013 / 19:37

  Wat een leuke foto’s (:! Sushi is heeeerlijk! En dat doosje op t station deden ze hier in Zwolle ook een keer, maar ik vond t helemaal niks haha!

 14. 8 april 2013 / 20:54

  Oh wauw, schitterende roze nagellak! Hahaha, jaaa! Marc-Marie is leuk, Carlo kan hem ook zo verdomd goed nadoen. :”) Love het toetje met de chocoladevlokken en banaan + slagroom. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *