Take a look at my life: April #1

Take a look at my life: April #1

 photo CollageImage1-3.png

Afgelopen week stond weer in het teken van school. Iedere dag bracht ik daar namelijk de hele dag door. Hoogtepunten van de week? Sushi en taart eten, hardlopen, bij vriendinnetje Julie op bezoek en perspakketjes! 

Vorig weekend was het prachtig weer. Mijn vriend en ik liepen zaterdagochtend hard (dat hebben jullie al kunnen lezen in de laatste TALAML van maart) en ’s middags hebben we nog een uur gewandeld. We kwamen langs een park met al deze schattige bloemetjes.

Afgelopen zaterdag was mijn vriend jarig. In Limburg betekent dat: heel veel vlaai! Lekker!

Zondag was het minder mooi dan zaterdag, maar de temperatuur was nog steeds prima. Mijn vriend en ik fietsten de stad in en onderweg kwamen we deze prachtige bloesembomen tegen. Daar moest even een foto van gemaakt worden!

We lunchten op het Onze Lieve Vrouwenplein in Maastricht. Ik nam een broodje carpaccio, as usual.

’s Middags werkte ik nog wat aan mijn blog en ’s avonds keek ik met mijn vriend de laatste aflevering van seizoen 2 van Once Upon a Time, de serie die we altijd samen kijken. In het begin vond ik er niet zoveel aan, maar het wordt echt steeds leuker. We keken ook een aflevering van Sherlock, die ongeveer anderhalf uur duurt. Net een film eigenlijk!

Maandag begon mijn dag vroeg: om 6 uur. Voor mijn gevoel 5 uur, omdat de klok in het weekend vooruit was gezet. Vanuit Maastricht vertrok ik naar Tilburg om weer naar school te gaan. In de trein viel ik steeds half in slaap – zorgt voor gekke situaties, kan ik je vertellen – maar in de trein van Eindhoven naar Tilburg was daar de mogelijkheid niet meer voor. Die trein zat namelijk zo stampvol! Pff, ochtendspits is niet leuk.

Het was weer een drukke dag op school. Joni en ik gingen verder met de vormgeving van ons tijdschrift. Ook moesten er foto’s voor het colofon geschoten worden. Hier zie je Joni en mij in actie! Als je benieuwd bent naar ons magazine, neem dan vooral een kijkje op de site of de Facebook!

 photo IMG_7227.jpg

Joni kocht een heerlijke koek bij de AH To Go voor me. Lief!

Toen ik thuis kwam, lagen er allemaal pakketjes op me te wachten! Altijd een leuke thuiskomst als ik een weekendje in Maastricht ben geweest.

Waaronder dit pakketje van The Body Shop met heerlijke nieuwe producten! Binnenkort kunnen jullie zeker een review verwachten!

 photo IMG_7287.jpg

Ook zat er een leuk hoesje voor van Replay bij de pakketjes. Dit iPhonehoesje komt van de webshop iphone-cases.nl waar je allerlei accessoires voor je iPhone kunt kopen.  Het is een hoesje waar je je telefoon helemaal in kunt steken en hij is van Replay. Ik vind hem echt heel erg leuk en lekker zomers!

Mijn outfit of the day van woensdag! De lichtroze broek is van Zara, een wit t-shirt met een leuke print en een spijkerjasje. Natuurlijk gecombineerd met mijn witte All Stars.

 photo IMG_7243.jpg

Pancakes for breakfast is always a good idea.

 photo IMG_7259.jpg

Wauw, dit is nog eens een leuk perspakket! De schaal die erbij zit is echt prachtig!!

 photo IMG_7245.jpg

Prachtige koraalkleurige nagellak van Oriflame genaamd Pink Carat. Pretty! Ik schreef er ooit al een review van trouwens.

 photo IMG_7248.jpg

Healthy snack @ school.

 photo IMG_7251.jpg

Uit school ging ik naar het nieuwe optrekje van vriendinnetje Julie en haar vriend bekijken. Super leuk! We kletsten bij (dat was hoog nodig!) en daarna kookte Julie heerlijke nasi.

Even het eten laten zakken en daarna was het tijd voor les 7 van Start to run met Evy. We liepen lekker door het park van Breda. Het was inmiddels alweer een beetje afgekoeld en dat maakte het heerlijk om hard te lopen. Nog even uitpuffen op de bank en daarna ging ik weer naar huis.

Donderdag betekent Throwback Thursday time! Even een hele poos terug in de tijd, toen mijn zusje en ik nog matchende kleding hadden. Vroeger deden we altijd veel verkleedpartijtjes. De hoeden en de hakken van mijn moeder kwamen dan uit de kast en we toverden onszelf om tot echte diva’s met boa’s en glitters.

 photo IMG_7247.jpg

Donderdag was weer een drukke dag. Het schiet echt al op met de vormgeving! De foto op deze pagina heb ik gemaakt :)

Prachtige bloesem voor onze school.

Donderdagavond ging ik sushi eten met Lynn en Marisca, twee vriendinnen van school bij Mo-Jo in Tilburg. We loooove crunchy rolls!

 photo IMG_7279.jpg

Mijn vader kwam me ophalen op station Breda. Super lief!

 photo IMG_7284.jpg

Toen ik vrijdag thuis kwam lag er weer een leuk pakketje op me te wachten!

Een mega pakket van Demake’up!

 photo IMG_7290.jpg

’s Avonds aten we pizza. Yum! Daarna keken we de film Legends of the Fall, een oude film met Brad Pitt. Hij was wel leuk, maar je merkt wel dat het een oudere film is omdat het allemaal zo langzaam gaat.

Mijn zaterdag begon goed met les 8 van Start to Run met Evy. Ik ben al een maand aan het hardlopen! In 27 minuten legde ik een afstand van 3,5K af. Wandelen en rennen wissel je steeds af. Tot nu toe vind ik het hardlopen echt heel erg leuk en het gaat ook goed volgens mij.

De rest van de dag maakte ik foto’s voor mijn blog en ging ik naar het nieuwe huis van mijn opa en oma kijken.

’s Avonds lekker Italiaans eten, yummie!

Have a nice sunday!

Liefs van Tedje

 Volg mij op Twitter – Facebook – Instagram – Bloglovin’  

Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. 6 april 2014 / 07:36

  Wat een gezellige week heb je gehad! En heerlijk eten hihi. Vind t super om met jou de vormgeving te doen. Wordt een top magazine!! We gaan knallen komende week.

 2. 6 april 2014 / 08:08

  Wat een heerlijke foto’s weer Tedje! Die vlaaien zien er lekker uit.

 3. 6 april 2014 / 08:12

  Heerlijke foto’s om weer te zien! Mmm die italiaanse gerechtjes zien er lekker uit :)

 4. 6 april 2014 / 08:21

  Hele leuke foto’s! Je hebt een toffe week achter de rug :)

 5. Petra
  6 april 2014 / 09:21

  wat een leuke foto’s allemaal…vooral de foto’s met de bomen in de bloei, sprekn mij erg aan…ze ademen echt lente uit!…Mooi!

 6. 6 april 2014 / 09:21

  Dat tijdschrift ziet er al goed uit, lijkt me echt een leuke opdracht om te doen voor school!

 7. 6 april 2014 / 10:05

  Leuke foto’s! De bloesem is echt prachtig!

 8. 6 april 2014 / 10:36

  Wat een leuke foto’s weer, heerlijk eten allemaal! Ik ben reuzebenieuwd naar de nieuwe TBS producten en die van DeMake’up!

 9. 6 april 2014 / 10:52

  Ziet eruit als een heerlijk weekje. En mmm sushi ik wil ook haha!

 10. 6 april 2014 / 12:33

  wat een leuke foto’s, ik vind die foto’s van die bomen en bloesem echt mooi

 11. 6 april 2014 / 15:08

  Wat een leuke foto’s weer. Wij hebben een tijdje co-assistenten vanuit de Universiteit van Maastricht gehad die dan naar ons werk moesten, die vertelden ook dat het altijd zo druk was van Eindhoven naar Tilburg. Bloesembomen zijn mooi!

 12. 6 april 2014 / 17:41

  Leuke foto’s! Kreeg spontaan honger van al die lekkere eet-foto’s, vooral toen de sushi voorbij kwam haha!

 13. 6 april 2014 / 22:22

  Wat een mooie foto’s, die koraalkleurige nagellak is super!

 14. 6 april 2014 / 22:29

  Foto’s van je blog? Ik denk dat je ‘voor je blog’ bedoelt, haha. Die foto in het tijdschrift ziet er goed uit, volgens mij had je een foto in die setting pas ook gebruikt in een artikel, viel me toen al op dat ‘ie leuk was. Ziet eruit als een leuke week met lekker eten en ook veel beweging zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *