Take a look at my life: April #1

 photo TALAML1_2.jpg

Afgelopen week was weer een drukke, maar leuke week. Ik werkte veel aan mijn scriptie, ik ging naar een persvoorstelling van een film en naar Billy Elliot de musical en ik ging weer eens op stap!

Oh yeah! Eind mei gaan Lizzy en ik op citytrip. Maar we weten nog niet waar naartoe. Dat horen we op het vliegveld pas. Super spannend!

 photo IMG_3910a.jpg

Vorige week was mijn vriend jarig. Ik maakte een schaal met hapjes. Lekker ouderwets, maar wel super lekker vind ik altijd :)

 photo IMG_3915a.jpg

Vlaai kan natuurlijk niet ontbreken op een Limburgse verjaardag!

 photo IMG_3956 1a.jpg

Hee! Spot ik mezelf zomaar in de vlog van Lotte. Dit was op het Remington event waar jullie al een plog over hebben kunnen lezen.

 photo IMG_3957a.jpg

Maandag en dinsdag zagen mijn dagen er ongeveer zo uit. De hele dag achter de computer voor mijn scriptie. Living the afstudeer life…

 photo IMG_3958a.jpg

Respons viel op de mat, het blad waar ik aan heb gewerkt samen met een collega van mijn oude stage.

 photo IMG_3960a.jpg

Woensdagochtend ging ik naar yoga samen met mijn zusje. Ik had het ooit eens eerder gedaan, maar dat was alweer een tijdje geleden. Yoga is super leuk en ik had daarna echt spierpijn!

 photo IMG_3962a.jpg

Kopje thee maken met losse thee. Dat doe ik eigenlijk veel te weinig. Luiheid noemen ze dat geloof ik.

 photo IMG_3964 1a.jpg

Een nieuwe maand, een nieuwe challenge! Samen met mijn zusje ga ik de Legs, Hips and Butt Challenge doen van Legally Brunette. Super leuk bedacht!

 photo IMG_3997a.jpg

Het werd eens tijd voor een nieuwe achtergrond op mijn MacBook. Vrolijke aardbeien! Ik heb de achtergrond van Thewonderforest.com.

Mijn nagels gelakt in met een vrolijk, roze kleurtje van Clinique. Hij heet 004 Hi Sweetie.

 photo IMG_4008 1a.jpg

Time for breakfast!

 photo IMG_4009a.jpg

Donderdag ging ik naar Amsterdam voor een persvoorstelling van een film voor Adorable Books. Onderweg begon ik in After van Anna Todd, een One Direction fanfiction. Ik was super benieuwd naar dit boek. Tot nu toe is hij erg leuk.

 photo IMG_4011 1a.jpg

Op het Warner Bros hoofdkantoor!

 photo IMG_4018 1a.jpg

Na de persvoorstelling ging ik door naar Scheveningen, waar mijn ouders en mijn zusje ook naartoe kwamen. We gingen namelijk naar Billy Elliot de musical! Eerst even een hapje eten. Ik nam spareribs bij Bistro Bontje.

Billy!

 photo IMG_4026 1a.jpg

Een kiekje met het gezin.

 photo IMG_4037a.jpg

En nog een donker kiekje voor het Circustheater. Een beetje donker, maar daarom niet minder leuk! Het was echt een super leuke musical. Ik heb heel veel gelachen, maar ook een klein traantje gelaten.

 photo IMG_4042 1a.jpg

En toen was het alweer vrijdag. Wat vliegt de tijd toch ook he. Voor ik het weet, ben ik (hopelijk) afgestudeerd. Pfoe!

 photo IMG_4043a.jpg

Heel de week al problemen met de Apple Store op mijn MacBook Pro.. Super irritant want ik wil mijn laptop updaten!

 photo IMG_4044a.jpg

Salade met alles wat je nog in de koelkast hebt staan..

Vrijdagmiddag ging ik naar mijn vriend. Ik kwam er in de trein achter dat ik mijn oplader van mijn MacBook vergeten was. Lekker handig, not… Gelukkig kon ik een oplader lenen bij een Apple Store, handig!

 photo IMG_4045 1a.jpg

Op stap met vriendinnen van de middelbare school in Maastricht. Gezellig!

 photo IMG_4053 1a.jpg

Van tevoren gingen we eten bij Donatello’s. Ik nam een pizza carpaccio, yum yum yum dat was lekker! Ik deelde mijn pizza met Myrthe, die had namelijk een pizza met ham en Parmezaanse kaas. En die wilde ik ook wel eigenlijk.. Keuzes maken is soms best moeilijk, haha.

’s Nachts zou mijn vriend me met de auto komen ophalen, maar hij was zelf bij vrienden op de fiets. Om de auto te halen, moest hij langs de stad, dus ik zei: dan kan ik net zo goed bij je achterop. Dat ik een trolly en een tas bij me had, dat zou wel goed komen. Nou, het was een heel avontuur. Ik met mijn lange benen achterop waardoor ik steeds kramp kreeg en ik had ook nog die trolley… Haha! Niet ideaal, maar uiteindelijk kwamen we dan toch thuis.

 photo IMG_4054a.jpg

Hmmmm paaseitjes waar ik niet vanaf kan blijven.

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. Jeanne
  5 april 2015 / 09:21

  Leuke week zo afwisselend!!!

 2. 5 april 2015 / 10:13

  Geniet van je zondag!
  Ik krijg meteen zin om een sprs.me tripje te boeken haha

 3. 5 april 2015 / 11:18

  Leuke foto’s! Hier staat ook een schaaltje met paaseitjes op tafel waar vanaf blijven érg moeilijk is …

 4. 5 april 2015 / 15:18

  Wat een leuke foto’s! Het roze lakje van Clinique is erg mooi! En die spareribs zien er heerlijk uit, yum!

 5. 5 april 2015 / 19:19

  De tijd vliegt inderdaad, maar wel weer een lekker weekje heb je achter de rug! Hopelijk schiet je scriptie een beetje op! :)

 6. 5 april 2015 / 19:29

  Ziet er uit als een gezellige week! Echt gaaf dat je op een verassings citytrips gaat :)

 7. 5 april 2015 / 22:29

  Wat een gaaf concept dat srprs.me :) Aan de ene kant lijkt me dat heel gaaf om te doen, maar aan de andere kant ben ik echt een planner met zulke dingen. Maar goed, misschien juist daarom…?

  • Tedje
   Auteur
   6 april 2015 / 10:25

   Ik plan juist ook altijd zulke dingen, dus daarom vind ik het extra spannend om nu ergens naartoe te gaan waar ik nog helemaal niks van weet!

 8. 6 april 2015 / 11:33

  Haha, ik zie het al voor mij, jij achterop met die trolley erachteraan… :’) Leuke diary, volgens mij heb je echt leuke dingen gedaan! Die dealerkrant ziet er ook netjes uit, weer eens wat anders dan de Douglas of de Etos. En theatervoorstellingen zijn altijd fijn! Ik kwam vandaag in mijn Timehop tegen dat we een jaar geleden kaartjes voor Hij Gelooft In Mij (André Hazes) hebben besteld, klinkt misschien niet leuk maar ook dat was genieten. En dat eten <3 Die fanfiction komt trouwens ook serieus van WattPad haha (gezien de cover), ben benieuwd of het wat is!

  • Tedje
   Auteur
   6 april 2015 / 12:37

   Hahaha, ja dat moet een hilarisch gezicht zijn geweest! Thanks, is inderdaad weer even anders dan Douglas of Etos. Lekker helemaal in de auto’s en de mannenwereld! Naar die musical zou ik inderdaad niet heel snel gaan, maar kan me voorstellen dat ‘ie best leuk is! Jaa, klopt! Ben nu ongeveer halverwege het boek en ik vind hem echt wel leuk. Oeps. Haha!

 9. 7 april 2015 / 12:04

  Wat super leuk dat je mee doet met de Legally-Brunette Challenge! :) Heel tof dat je naar Billy was, die staat hoog op mijn wishlist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *