Take a look at my life: April #1

teddlicious-blog-tedje-

En toen was het alweer april! Deze Take a look at my life is niet zo uitgebreid als normaal, omdat ik op dit moment op Tenerife ben samen met mijn vriend! Ik type dit op donderdagavond, dus de foto’s die hierin staan, zijn tot dat moment gemaakt. 

Op het moment dat ik dit type, besef ik nog niet helemaal dat ik vannacht op vakantie ga. Ik beloof dat ik jullie heel veel foto’s ga laten zien volgende week op mijn blog! Mocht je al wat previews willen zien, volg me dan zeker op Snapchat (teddlicious) en Instagram. Want als het WiFi het toelaat, ga ik natuurlijk heerlijk jaloersmakende foto’s van mooie stranden posten enzo. Alvast sorry!

IMG_2889

Afgelopen weekend brachten we door in Maastricht bij mijn schoonouders. Mijn schoonmoeder is super creatief en maakte dit mooie paasstuk met tulpen en eierschalen!

IMG_2898

Zondagavond ging ik borrelen (met ijsthee green, want: met de auto) bij een vriendin. We hadden elkaar al veel te lang niet meer gezien! Het was super gezellig.

IMG_2901

En toen kwam deze foto ineens voorbij op mijn timeline van Instagram! Een blogger waar ik mee naar Parijs was, gebruikte mij als handmodel om deze heerlijke macaron te fotograferen. Mag ik terug, please?

IMG_2904

Heerlijk zo’n extra lang weekend! Ik las maandag een boek uit. Goh, dat werd weer eens tijd! Ik heb dit jaar pas drie boeken gelezen en dat is echt weinig voor mijn doen. Ik hoop dat op Tenerife weer helemaal goed te maken.

IMG_2910

Mijn vriend was afgelopen week jarig. Happy birthday! We moesten allebei gewoon werken, maar ’s avonds kwam er familie om een taartje te eten.

IMG_2911

Pech, pech, dubbel pech. Ik reed uit het werk naar een collega om een koffer op te halen, was die niet thuis. Niks aan te doen! Maar toen begon het: ik reed tot twee keer toe de file in en ik besloot een afslag later te pakken, omdat de afslag die ik eigenlijk moest hebben al helemaal stil stond. Ik was toch al aan het omrijden geweest. Vervolgens moest ik over een spoorweg, maar de spoorbomen waren kapot! Ze bleven gewoon naar beneden. Nou, daar stond ik dan tien minuten lang. Gelukkig kwam er een mannetje om het te maken. Pfoe!

IMG_2923

Woensdagavond begon ik met mijn koffer inpakken! Zo leuk om allerlei zomerse spulletjes in mijn koffer te doen terwijl het hier nog lange-broeken-en-winterjassen-weer is.

IMG_2917

Toch begint de bloesem in de bomen al te groeien!

Deze week geen updates op mijn blog, want ik heb de tijd niet gehad om vooruit te schrijven, sorry! Als ik terug ben van Tenerife horen jullie natuurlijk in geuren en kleuren (mét heel veel foto’s en een video, net als vorig jaar!) hoe het is geweest.

Have a nice Sunday! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 3 april 2016 / 07:13

  Heerlijk dat je op vakantie bent. Lekker van genieten! En heel veel lezen :). Ben benieuwd wat je allemaal hebt gelezen.

  Maak er een mooie dag van!

 2. 3 april 2016 / 07:53

  Ik heb al wel een foto van je vakantie voorbij zien komen. Lekker hoor, hier is het maar grauw vandaag ook al wordt het bijna 20 graden. Fijne foto’s. Mooi hè, die bloessems aan de bomen :-).

 3. 3 april 2016 / 09:00

  Die laatste foto is echt zo`n heerlijke lentefoto! Wat is die foto van jullie samen mooi!
  Liefs

 4. 3 april 2016 / 10:28

  Wat een fijne foto’s weer. Veel plezier in Tenerife, geniet ervan!

 5. 4 april 2016 / 16:43

  Wat een mooie bikini! En lekker dat je op vakantie bent, geniet er van!

 6. 10 april 2016 / 09:18

  Leuke foto’s en heel erg veel plezier op vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *